Aynen devlet öle oluyo ya bide bizim burayı görsen sinir krizi geçirirsin benim doktor en fazla üç hafta diyo bende dayanamıym insan merak ediyo belki haftaya giderm :) eşin dakikmiş benmki öle değil hemen gitmek istiyo baba olacaklar ya heyecanlılar :)
Kimsecikler ugramiyo buraya valla:82: huhh huuuu
Slm kızlar napıyosunuz nette sorun oldu giremedm ben
Kimsecikler ugramiyo buraya valla
Kiz nerelerdeydn sen merak ettim walla canmama da yok hep dagildik
Kimsecikler ugramiyo buraya valla
Kiz nerelerdeydn sen merak ettim walla canmama da yok hep dagildik
nasılsınıızzz? göbişim fırladı resmen benim hergün büyüyorumm
İyim ben şükür hafif baş ağrm var miğrenm tutmasn diye korkuyorm
Oo maşallah :) sen tam olarak şimdi kaç haftalık oldun
27 bitmiş bulunmakta çok şükür..
Benim önceden regl olmadan 1 hafta önce tutardı,hamileliktede her ay tuttu canım,ilk aylarda daha şiddetliydi şimdi daha hafif uzun sürüyor..İnadımdan ilaçta içmiyorum,doktor vermişti aslında..İnşallah geçerr
hem guzel hem zor benimkide cikti hafiften ya hamile kiyafetimi cikrdim bitane elbisem var o oluyor ama digeri olmuyor azcik kilo alsamda yeni kiyafetler alsam kendimenasılsınıızzz? göbişim fırladı resmen benim hergün büyüyorumm
Nette sorn oldu açılmadı canım aynen oda görünmüyo nerdeyse
İyim ben şükür hafif baş ağrm var miğrenm tutmasn diye korkuyorm
Oo maşallah :) sen tam olarak şimdi kaç haftalık oldun
hem guzel hem zor benimkide cikti hafiften ya hamile kiyafetimi cikrdim bitane elbisem var o oluyor ama digeri olmuyor azcik kilo alsamda yeni kiyafetler alsam kendime
Bende heralde net kotan doldu sandim gecmis olsun cnm dikkat et bak birimizin migreni birimizin midesi bu hamilelik ne ilginc bi olay bidahakine babalar dogursun
Oo maşallah seninki çıkmıştır bayağı :)
Of ben dayanamıyorm artk kriz şeklinde tutuyo çok kötü bişy yavaş yavaş artıyo korkuyorm çekileck gibi değil
hem guzel hem zor benimkide cikti hafiften ya hamile kiyafetimi cikrdim bitane elbisem var o oluyor ama digeri olmuyor azcik kilo alsamda yeni kiyafetler alsam kendime
Bende heralde net kotan doldu sandim gecmis olsun cnm dikkat et bak birimizin migreni birimizin midesi bu hamilelik ne ilginc bi olay bidahakine babalar dogursun
Son zamanlara dogru kaburga agrisi falan yapiyo sirt bel agrisi artiyor kocamaaaan oluyo gobisler bi orasi zor iste benim elbiselerm kislik zaten kurdeleli falanlar cok sirinler ozlemisim elbiselerimi tesettürlü bi hanim oldugum icin elbiseyi seviyorm yaza dogru bikactane daha alirm civil civil :)Nasıl oldun kızçee,merak ettim..Umarım geçmiştir biraz
Olsun güzel güzel :) Çok şükür çok keyifli geçti,geçiyor hamileliğim..Bende azcık sıcakları bekliyorum elbiseler giyeyim :) Hem o zaman ancak elbise kurtarır herhalde göbişlerle :)
uzulme kuzum bi zarari yok hava cok guzel hadi bahceye cikip oturalmKızlar geceden beri çok şiddetli ağrı çekiyorm dayanamadm artk parol içtm geride vicdan azabı çektm
Son zamanlara dogru kaburga agrisi falan yapiyo sirt bel agrisi artiyor kocamaaaan oluyo gobisler bi orasi zor iste benim elbiselerm kislik zaten kurdeleli falanlar cok sirinler ozlemisim elbiselerimi tesettürlü bi hanim oldugum icin elbiseyi seviyorm yaza dogru bikactane daha alirm civil civil :)
uzulme kuzum bi zarari yok hava cok guzel hadi bahceye cikip oturalm
Son zamanlara dogru kaburga agrisi falan yapiyo sirt bel agrisi artiyor kocamaaaan oluyo gobisler bi orasi zor iste benim elbiselerm kislik zaten kurdeleli falanlar cok sirinler ozlemisim elbiselerimi tesettürlü bi hanim oldugum icin elbiseyi seviyorm yaza dogru bikactane daha alirm civil civil :)
uzulme kuzum bi zarari yok hava cok guzel hadi bahceye cikip oturalm
Bu son hafta dik oturmuyorsam ya da yaslanmıyorsam hemen anlıyorum sırtımın ve kaburgalarımın acısını,ağırlık merkezi değişiyor gerçekten..Ayy ama çok güzel yaa çok şirin göbişler :)))) Zaten çok severdim hamileleri :))) Çok şirinizz yahu
Çok farkediyor mu elbiselerin,bol mu kalıyor yanii?Daha soğur havalar giyersin bence :) Elbiseylede daha bir şirin olursun :) 2.de daha mı çabuk cıkıyor karnın gerçekten hep öyle derler ya..Farkettiğin neler var ilkinden farklı olan?
Eminminmisin canım ya çok kötü oldm inş olmaz bişey
Burdada hava öle ya bi yaz gelseydi kışı sevmiyorm ben yaz adamıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?