Eminminmisin canım ya çok kötü oldm inş olmaz bişey
Burdada hava öle ya bi yaz gelseydi kışı sevmiyorm ben yaz adamıyım :)
Bitane elbisem normal oluyor suan icin yine havalar isinana kadar giyerim senin dedigin gibi gobus biraz fazla cikiyor ama buaralar benim biraz kasik sancim var sanirm oda oglumu kaldirip indiriyorm arada 14,800gr hamilelik gercekten cok guzel bi duygu anlatilmaz yasanasi biduygu ama gercekten son aylarda hem sabirsizlik hemde agrilar uykusuzluklar gece yatakta koca koltuk minderlerine yaslanarak uyudugumu bilirim esime beni itikle yardim et saga doncem sola doncem dedigimi bilirim oyuzden son aylar biraz cileli geciyor bebegimiz icin herseye deger..ilkinden farkli olan eskisi kadar cok ultrasona girmek istemiyorm hareketleri ne zaman baslicak diye merak etmiyorm cunku bunlari yasadim ilkte cok meraklydm.sadece zorlugu daha bi sorumluluk artiyor cunku oglumlada ilgilenmk zorundayim
Günaydın kızlar miğren soykasından kurtuldum şükür yeni doğmuş gibi oldm ağrı geçince :)
Sizler napıyosunuz nasılsınız :)
Çok geçmiş olsun canım
Kızlar ben 5 ay önce kürtaj oldm çok kötü şeyler yaşadm şimdi hamile olduğumu öğrendim yine aynı şeyleri yaşıycam diye korkuyorm hamilelik boyunca neler yapıyosunuz yazarsanız sevinirim :)
Çok geçmiş olsun canım
Gunaydn bacilarimm ben gwldim kiz merak ettik ucunuzude napiyosun bakalim maya insallah iyidir bisi yememesi normal cocuk uzun zamandir istifra ishal mahfetti yavrumu ama allahin izniyle toparlanir hic sorun yapma bide antibiyotik ilaclar asiri ishal yapiyor dahada artiriyor ozellikle croxilex diye olan antibiyotik ishal durumunda dktrla konusup igne veriyolar antibiyotik olarak onlar ishal yapmiyor cok agir yemekler verme mide toparlasin ben ogluma okadarlikken patatesi kucuk kucuk dograr icine az bisi pirinc cok az irmik iki damla yag eger ishalse yag koyma onlari bi guzel haslayip ezip pure halinde yediriyodm hatta simdi bile yapiyoRm :)Selam kizlar nasılsınız ben ancak girebildim vallahi .......hatta kızlar beni sormadiniz diye de içimden uzuldum....... adıma yazınca otomatik olarak mail düşüyor cunki .....neyse baktım ki okudum merak etmişsiniz sağolun :)) hadi kusmeyim bari :)) mayya çok hastaydi biliyorsunuz 😉devamli kusma ishal iştahsızlık vs şükür iki gündür biraz iyi antibiyotik te işe yaramıyor valla ne biçim hastalıksa çok zayıfladı nane limon çok işe yaradı shrmiracim saol bacim ben zaten perişan ortada dolaniyorum işte ne çorba yaparsam yapayım içemiyor ve devamlı su içiyor napcem bilmiyorum ah keşke annem yanımda olsaydi((( siz de ne var ne yok bakim tekmeler go biş ler çıkmış sırt ağrıları başlamış hadi hayırlısı :))) bi de ikinci gebelikte göbek te goguste çok oluyor gerçekten benim şu an gobusum baya çok yani dışarı one doğru firlamis vaziyette cuma günü de düğün var bi arkadaşımızın abiye aldım dün tam 40 beden kafayı yedim resmen .....
Hg kaçak merak ettk seni birbirimize sordk :) sonrada kızın hastaydı ya onla ilgileniyodur diye düşündük aman düzelmesine sevindim o birden geçmez zaten hafiflemiştr ama hastalığı kilo aldıran besinlerden ye papates falan kızart yesin çorbayla geri kilo alamaz annesi
Karnındaki bebiş nasl iyidir inş :) ben hala hissetmiyorm ve biran önce hissetmek istiyorm 16 hafta oldm karnımda normal sanırm öle dışardan tam net belli değil bide kilo alamıyorm okadar yememe rağmen sanırm birden alacam öle işte canım şimdilik
Aman dikkatli ol sen yine de,aynı topikte olduğumuz arkadaşlar ilk çocukları mecburen kaldırdıkları için sıkıntıları oldu zaman zaman,çok zorlama kendini..Hamilelikte bile Xilk zamanlara nazaran değişiyor kontrol zamanları heyecanı,alışıyor insan beklemeye :) İkincide bilince demek daha kolay en azından bazı seyleri beklemek :) Nasip bakalım,Allahın izniyle kardeşi olsun istiyoruz miniğin o zaman daha iyi anlarım :) Daha çook var :)
Hg kaçak merak ettk seni birbirimize sordk :) sonrada kızın hastaydı ya onla ilgileniyodur diye düşündük aman düzelmesine sevindim o birden geçmez zaten hafiflemiştr ama hastalığı kilo aldıran besinlerden ye papates falan kızart yesin çorbayla geri kilo alamaz annesi
Karnındaki bebiş nasl iyidir inş :) ben hala hissetmiyorm ve biran önce hissetmek istiyorm 16 hafta oldm karnımda normal sanırm öle dışardan tam net belli değil bide kilo alamıyorm okadar yememe rağmen sanırm birden alacam öle işte canım şimdilik
Gunaydn bacilarimm ben gwldim kiz merak ettik ucunuzude napiyosun bakalim maya insallah iyidir bisi yememesi normal cocuk uzun zamandir istifra ishal mahfetti yavrumu ama allahin izniyle toparlanir hic sorun yapma bide antibiyotik ilaclar asiri ishal yapiyor dahada artiriyor ozellikle croxilex diye olan antibiyotik ishal durumunda dktrla konusup igne veriyolar antibiyotik olarak onlar ishal yapmiyor cok agir yemekler verme mide toparlasin ben ogluma okadarlikken patatesi kucuk kucuk dograr icine az bisi pirinc cok az irmik iki damla yag eger ishalse yag koyma onlari bi guzel haslayip ezip pure halinde yediriyodm hatta simdi bile yapiyoRm :)
Saol canım bunu da deniyecegim çok tsk o ilacı hiç kullanmadık ama söylemen iyi oldu bundan sonrada dikkat ederim mayya nin ishal kusma durdu şükür çok az burun akıntısı var oda bir kaç güne geçecek inş diye ümit ediyorum sadece işte aşırı iştahı kapandı normalde yemek diye ağlayan çocuk resmen eridi bide azı dişleri çıktı üstten oda zorladı çocuğu sanırsam ....iyi olmanıza bende sevindim valla aman artık hastalık ve olumsuzluklar dan kafayı yemek üzereyim her akşam kocise sariyorum tartışıyoruz devamli oda gebeyim diye çok üstüme gelmese de baya bunalmis durumdayım şimdi de dişim ağrıyor aradım Dr randevu için bakalım akşam gidecegiz inş gerekirse çeksin gece diş azabi yasamak istemiyorum bide lafım bütün kızlara bol bol yoğurt yoksa süt yada peynir yiyin lutfen ....bu gebeliğim de fazla kalsiyum alamıyorum diye disim şimdiden iflas etti siz bari dış kaybetmeyin canlarim
neden kurtaj oldun bacım kac aylıktı
Canım benim patates kızartıyorum hasliyorum bana misin demiyo ayrı tavuklu et suyuna çorba vs yok yok yok elimde taze meyveleri sıkıyorum biraz işte ondan iciyo meyve püresi formül süt azar azar başka da aldığı gıda yok bide ara sıra domatesli tel sehriye çorbası bakalım Rabbim inş bir an evvel iyi eder ......bebiste iyi teyzesi bizde kıpırdıyoz :)) içerde gel keyfim gel yapıyor anlayacağın :)) sende 3 haftaya hissetmeye başlarsın bide evet son aylarda çok kilo alınıyor birazda vücut ödem topluyor vs bi bakmissin Tombik Tombak geziyon tabi biz azcık kilo alınca Tombik olduk diyoruz ya ondan bole diyom :)
Gunaydn bacilarimm ben gwldim kiz merak ettik ucunuzude napiyosun bakalim maya insallah iyidir bisi yememesi normal cocuk uzun zamandir istifra ishal mahfetti yavrumu ama allahin izniyle toparlanir hic sorun yapma bide antibiyotik ilaclar asiri ishal yapiyor dahada artiriyor ozellikle croxilex diye olan antibiyotik ishal durumunda dktrla konusup igne veriyolar antibiyotik olarak onlar ishal yapmiyor cok agir yemekler verme mide toparlasin ben ogluma okadarlikken patatesi kucuk kucuk dograr icine az bisi pirinc cok az irmik iki damla yag eger ishalse yag koyma onlari bi guzel haslayip ezip pure halinde yediriyodm hatta simdi bile yapiyoRm :)
Nerefoncum neler yapiyosn kis benim gobus var ama kilo almadim daha bwnde ssn kac kilosn simdi benhala 46
hayırlısı olsun gecmıs olsun cnmCanım işte şöle oldu hamile olduğumu öğrendm bir hafta sonra kanamam oldu acile gittim hemen düşük tehlikesi dedi tam bir buçuk ay kanamam oldu ama doktorlar almadı kalp atış zamanını bekledi umut olmadığı halde yasal süreçmiş kalbide atmayınca kürtaj oldm zaten içimde paramparça olmış birçok parça çıktı dedi doktor nedenini bilmiyorm parça testleri temiz çıktı öle işte
hayırlısı olsun gecmıs olsun cnm
cnm tam tamına 9/20/2013 de hamıle oldugumu ogrendım dusuk yaptım 01/20/2014 de yıne hamıle oldugumu ogerndım ondada bebek bır bucuk aylıkken dok gıttım bebek dıyorum ne olursa olsun o benım bebegım olacaktı neyse kesen gorunuyor yalız ya gec dollenme olmus ya da bebek gelısmıyor dedeı ıkı haf sonra gel ozamn sonuc bellı olur dedı tam bır haf sonra once kahve sonra kırmızıya dondu kanamam oldu dok gıttım hastaneye aldı ıkı gece yattım bırıncı gecenınj sonunda dusuk yaptım kurtaj oldum cok kotuydu Allahım bır daha yasatmasın ınsallah ama cok uzxuldum canım yandı oyuzden bırdada boyle bırsey yasamamak adına hem uzun bır muddet daha bebek dusunmuyoırum hemde genetık arastırmasına gırıcem ıns onun ıcın sıtede konu acmıstım kımse yorum yapmamıs benım merak ettıklerım nekadar zamanımızı alacak bır ıkı gune bıtermı ne yapıyolar tahlıl olarak ne ıstıyorlar en azından bılerek gıderdık oyle ıste cnm rabbım hayırlısını versın ınsallah bıran once saglıklı sıhatlı bebeısıne kavusursunTşk ederim sende varmı bebiş
cnm tam tamına 9/20/2013 de hamıle oldugumu ogrendım dusuk yaptım 01/20/2014 de yıne hamıle oldugumu ogerndım ondada bebek bır bucuk aylıkken dok gıttım bebek dıyorum ne olursa olsun o benım bebegım olacaktı neyse kesen gorunuyor yalız ya gec dollenme olmus ya da bebek gelısmıyor dedeı ıkı haf sonra gel ozamn sonuc bellı olur dedı tam bır haf sonra once kahve sonra kırmızıya dondu kanamam oldu dok gıttım hastaneye aldı ıkı gece yattım bırıncı gecenınj sonunda dusuk yaptım kurtaj oldum cok kotuydu Allahım bır daha yasatmasın ınsallah ama cok uzxuldum canım yandı oyuzden bırdada boyle bırsey yasamamak adına hem uzun bır muddet daha bebek dusunmuyoırum hemde genetık arastırmasına gırıcem ıns onun ıcın sıtede konu acmıstım kımse yorum yapmamıs benım merak ettıklerım nekadar zamanımızı alacak bır ıkı gune bıtermı ne yapıyolar tahlıl olarak ne ıstıyorlar en azından bılerek gıderdık oyle ıste cnm rabbım hayırlısını versın ınsallah bıran once saglıklı sıhatlı bebeısıne kavusursun
Canım benim ya çok zor biliyorm inş bidsha yaşamazsn bencede araştır bi bakalm ne çıkarsa ona göre doktor gözetiminde hamile kalırsın iyi olır doktor bana ben ağlarken demiştiki bi insan kısır olmadığı sürece çocuk sahibi olması çok kolay ha belki düşük sebebleri olur oda araştırılınca düzelir geçer demişti seninkide öle bi araştrmanı yaptır ona göre hareket et iyi bi doktor bul için rahat olsun
Olmaz tabi uzulme allah korur onu cok etkili degil o ilac oyuzdn hamilelr kullaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?