ıns cnm ama en az bı 6 7 aya ıhtıyacım var anca ondan sonra
52kiloyla hamile kaldim ama zayifladim iste keske alsamİyim canım uğraşıyorm işte sen napıyosun ya sen çok zayıfmışsın alman lazm :) ben 52 yle hamile kaldm şimdide 53. 800 olmışum bakalım bence birden kilo alıcaz öle hissediyorm :)
tesekkur ederm kuzum iyi dileklerin icin biz bu guzel gunde kardeside gorcez insallah haber verirm size miracin dogum gununuMutlu yıllar mirac iyi kiii iii doğdun mirac :)) Canımmm Rabbim evladinin nice nice yaşlarını yaşatsın sana ve güzel evladina ve cumlemize :))) mutlu yıllar yeniden güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle ....
kıslar sevgililer gününüz kutlu olsunn :)))
Yani tahliller tedavi ancak o ayları bulur ama oldn en azndan nedeni bilinir düşük önlenir hayırlısıyla kucağına alırsn :)
Gunaydn kizlarr dun kontrole gittim bebis cinsiyetini gostermedi yine yaaa
52kiloyla hamile kaldim ama zayifladim iste keske alsam
tesekkur ederm kuzum iyi dileklerin icin biz bu guzel gunde kardeside gorcez insallah haber verirm size miracin dogum gununu
Pazar gunu ananede kutluycaz cok sevincek
Hem sevgililer hem evlilik hemde oglumun yas gunu hepsi bir arada bebegimi gormek ve ailemle olmak en guzel hediye kociste sagolsun yine unutmadi buguzel gunuzu oda verdi hediyelerini ama ogluma bisi almadim yarin ananeye gecince bisiler bakcam aslinda herseyi var ama ne alcam bilmiyorm kararsizm akliniza gelen cocuklarin sevdigi biseyler soylesenize
Gunaydn kizlarr dun kontrole gittim bebis cinsiyetini gostermedi yine yaaa
Bacim hayırlısı olsun ama bence senin kipirdak😍 kız :)) Rabbim gönlüne göre nasip etsin inş
Canım sana bazı tavsiyelerde bulurum ama renkler ve zevkler açısından bişey demiyorum ama ben olsaydım 3 yaş tan sonra 6 yasa kdr olan laptop var joker mağazalarında 100 tl civarı onu alırdım hem eğitici öğretici hemde türkçe ingilizce ama sen bilirsin tabi
Amcamiz aldi egitici laptop umuZ var hatta tabletide var bazen bisiklet akulu araba kucuk motor buyuk kamyon buyuk org onlarda var bazen diyorumki biz bu cocuklara cokmu oyuncak aliyoruZ doyumsuz yapiyoruz
İnsallah cnm saglikli sihhatli olsunda gonul kizdan yana
Aynen cnm cok alıyoruz bizde motorlu araba aldık bir hafta oynadık şimdi kenarda bekliyor bide bizde herseyden iki tane biri burda biri istanbul da
Slm kızlar çok kötüyüm ben aşırı halsiz ve güçsüzüm kanım düştü sanırım
Yanlis yapiyoruz bence yaa ilerde nasil basa cikcaz acaba babasi tarafindan tek erkek torun inan her istedigi oluyor bende kiziyorm esime yapmayn bu kadar diye inan 450lira verip taksitle helikopter almisti gwctigimz yaz deli oldum zaten kocamaaan bisey iki sefer ucurdular sonra mirac kasla goz arasinda ameliyat etmis simdi bazanin altinda
Slm kızlar çok kötüyüm ben aşırı halsiz ve güçsüzüm kanım düştü sanırım
Dinlen canım bol bol..Hiiç zorlama kendini..Komposto fln varsa evinde ya da annende kayınvalidende iç bi güzel,şöyle vişne fln olsa fena olmaz :) Hem yarar hem dengeni ayarlar..
Plojovic sen nasılsın kızın nasıl canım sırt ağrıların nasıl oldu bel ağrıların ne âlemde minik kisimiz bakim isim düşündünüz mu bu arada
ayni brnde senin gibiym canim surekli tNsiyonum dusuuor napcam bilmiyorm kan olcumu fln yapildi bakalm ne cikcakSlm kızlar çok kötüyüm ben aşırı halsiz ve güçsüzüm kanım düştü sanırım
Ya sorma vallahi inan bana kutusunda motorlu anakucagi şu her yöne sallananlardan 4 aylıkken almıştık 2 defa yattı yatmadi huzursuz oldu diye kaldırdık yerine elle sallanan manuel aldık onuda sevmedi kenara koyduk büyük yürüme yardımcıları bisikletleri oyuncakları hiç saymayim bide benimki telefon çok seviyor benim telefonunun ekranı darmadağın oldu masraf 600 tl canı sağolsun tabiki de ama ne yapıyoruz aman ağlamasın aman herşeyleri en iyisi olsun diye diye bu hale geliyoruz evet yanlış yapıyoruz inş şimdi doğacak kardeşi kullanır bunları umudu içindeyim puseti arabasi şimdi oda çöpe çıktı mecbur ikiz bebek arabasi alacaz ikisi yanyana olsun diye yani aslına bakarsan düşününce canım ne paralar boşuna savuruyoruz .....
Dinlen canım bol bol..Hiiç zorlama kendini..Komposto fln varsa evinde ya da annende kayınvalidende iç bi güzel,şöyle vişne fln olsa fena olmaz :) Hem yarar hem dengeni ayarlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?