Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

İyim canım uğraşıyorm işte sen napıyosun ya sen çok zayıfmışsın alman lazm :) ben 52 yle hamile kaldm şimdide 53. 800 olmışum bakalım bence birden kilo alıcaz öle hissediyorm :)
52kiloyla hamile kaldim ama zayifladim iste keske alsam
Mutlu yıllar mirac iyi kiii iii doğdun mirac :)) Canımmm Rabbim evladinin nice nice yaşlarını yaşatsın sana ve güzel evladina ve cumlemize :))) mutlu yıllar yeniden güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle ....
tesekkur ederm kuzum iyi dileklerin icin biz bu guzel gunde kardeside gorcez insallah haber verirm size miracin dogum gununu
Pazar gunu ananede kutluycaz cok sevincek
kıslar sevgililer gününüz kutlu olsunn :)))

Hem sevgililer hem evlilik hemde oglumun yas gunu hepsi bir arada bebegimi gormek ve ailemle olmak en guzel hediye kociste sagolsun yine unutmadi buguzel gunuzu oda verdi hediyelerini ama ogluma bisi almadim yarin ananeye gecince bisiler bakcam aslinda herseyi var ama ne alcam bilmiyorm kararsizm akliniza gelen cocuklarin sevdigi biseyler soylesenize

Canım sana bazı tavsiyelerde bulurum ama renkler ve zevkler açısından bişey demiyorum ama ben olsaydım 3 yaş tan sonra 6 yasa kdr olan laptop var joker mağazalarında 100 tl civarı onu alırdım hem eğitici öğretici hemde türkçe ingilizce ama sen bilirsin tabi

Amcamiz aldi egitici laptop umuZ var hatta tabletide var bazen bisiklet akulu araba kucuk motor buyuk kamyon buyuk org onlarda var bazen diyorumki biz bu cocuklara cokmu oyuncak aliyoruZ doyumsuz yapiyoruz

Amcamiz aldi egitici laptop umuZ var hatta tabletide var bazen bisiklet akulu araba kucuk motor buyuk kamyon buyuk org onlarda var bazen diyorumki biz bu cocuklara cokmu oyuncak aliyoruZ doyumsuz yapiyoruz

Aynen cnm cok alıyoruz bizde motorlu araba aldık bir hafta oynadık şimdi kenarda bekliyor bide bizde herseyden iki tane biri burda biri istanbul da

Aynen cnm cok alıyoruz bizde motorlu araba aldık bir hafta oynadık şimdi kenarda bekliyor bide bizde herseyden iki tane biri burda biri istanbul da

Yanlis yapiyoruz bence yaa ilerde nasil basa cikcaz acaba babasi tarafindan tek erkek torun inan her istedigi oluyor bende kiziyorm esime yapmayn bu kadar diye inan 450lira verip taksitle helikopter almisti gwctigimz yaz deli oldum zaten kocamaaan bisey iki sefer ucurdular sonra mirac kasla goz arasinda ameliyat etmis simdi bazanin altinda

Slm kızlar çok kötüyüm ben aşırı halsiz ve güçsüzüm kanım düştü sanırım

Dinlen canım bol bol..Hiiç zorlama kendini.. Komposto fln varsa evinde ya da annende kayınvalidende iç bi güzel,şöyle vişne fln olsa fena olmaz :) Hem yarar hem dengeni ayarlar..

Son düzenleme:

Ya sorma vallahi inan bana kutusunda motorlu anakucagi şu her yöne sallananlardan 4 aylıkken almıştık 2 defa yattı yatmadi huzursuz oldu diye kaldırdık yerine elle sallanan manuel aldık onuda sevmedi kenara koyduk büyük yürüme yardımcıları bisikletleri oyuncakları hiç saymayim bide benimki telefon çok seviyor benim telefonunun ekranı darmadağın oldu masraf 600 tl canı sağolsun tabiki de ama ne yapıyoruz aman ağlamasın aman herşeyleri en iyisi olsun diye diye bu hale geliyoruz evet yanlış yapıyoruz inş şimdi doğacak kardeşi kullanır bunları umudu içindeyim puseti arabasi şimdi oda çöpe çıktı mecbur ikiz bebek arabasi alacaz ikisi yanyana olsun diye yani aslına bakarsan düşününce canım ne paralar boşuna savuruyoruz .....

Çok geçmiş olsun yeniden dikkat mi etmiyorsun kendine Canım ya kan yapan şeyler ye ben 3 günde bir et ciğer vs tüketiyorum az az da olsa kan yapıcı şeyler ye aynen vişne komposto da iyi gelir

Dinlen canım bol bol..Hiiç zorlama kendini.. Komposto fln varsa evinde ya da annende kayınvalidende iç bi güzel,şöyle vişne fln olsa fena olmaz :) Hem yarar hem dengeni ayarlar..

Plojovic sen nasılsın kızın nasıl canım sırt ağrıların nasıl oldu bel ağrıların ne âlemde minik kisimiz bakim isim düşündünüz mu bu arada

Plojovic sen nasılsın kızın nasıl canım sırt ağrıların nasıl oldu bel ağrıların ne âlemde minik kisimiz bakim isim düşündünüz mu bu arada

Ben iyiyim,minikte hareketli maşallah,iyidir inşallah diye dua ediyorum hep :) Bir sıkıntımız yok şuan..
Magnezyumu içiyorum belime iyi geliyor..Sırt ağrısıda oturma şeklime göre dürtüyor hemen :)
İsmi belli canım,Sezen'e karar verdik :) Çıtı,pıtı,naif geliyor :)
Senin nasıl geçiyor?

ayni brnde senin gibiym canim surekli tNsiyonum dusuuor napcam bilmiyorm kan olcumu fln yapildi bakalm ne cikcak

Ay o tlf sorunu bizdede var sallanan kucuk yataklar varyaa besik diyolar ondan almistm miracta bide oyun parki ama sonradan kucuk besigi eltime verdim kullansin diye simdi hic kullanmak istemiyorm oyun parki yeni zaten onu kullancam ama bugun carsiya ciktim yeni geldm kucuk besikler cok uygun fiyati var alcam bitane cokta guzel sallaniyolar bebek arabasi 2tane almistik xaten biri baston biri 3tekerlekli olandan onlsrda saglam pusetimizde saglam abiden baya bisi kaldi miras :) yine en fazla iki sefer giydirdigim kiyafetlr var yeni dogan turuncu sari yesil renklerde onlarida kullanirim zibinlar falan miracta kiyafet alisverisi annemde bende abim ve babanne cok alisveris yapti kiyafet alisverisi bazilarini birsefer yikadim ikinciye kucuk geldi cabuk buyuyolar ama bunda fazla kiyafet alisveriside yapmicam gerci oyle dedigime bakma simdiden basladm almaya bide kiz olursaa ooo artik anasi gibi süslü olur ozaman

Son düzenleme:

Dinlenemiyorm canım malesef dışarı işleri var vişne kompostosunu buzluğa atmıştm onları içiyormda malesef ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…