Slm kızlar çok kötüyüm ben aşırı halsiz ve güçsüzüm kanım düştü sanırım
Çok geçmiş olsun yeniden dikkat mi etmiyorsun kendine Canım ya kan yapan şeyler ye ben 3 günde bir et ciğer vs tüketiyorum az az da olsa kan yapıcı şeyler ye aynen vişne komposto da iyi gelir
Ben iyiyim,minikte hareketli maşallah,iyidir inşallah diye dua ediyorum hep :) Bir sıkıntımız yok şuan..
Magnezyumu içiyorum belime iyi geliyor..Sırt ağrısıda oturma şeklime göre dürtüyor hemen :)
İsmi belli canım,Sezen'e karar verdik :) Çıtı,pıtı,naif geliyor :)
Senin nasıl geçiyor?
Çok geçmiş olsun yeniden dikkat mi etmiyorsun kendine Canım ya kan yapan şeyler ye ben 3 günde bir et ciğer vs tüketiyorum az az da olsa kan yapıcı şeyler ye aynen vişne komposto da iyi gelir
Tatli biseyler ye canim yiyemiyorsanda bir kesme seker at agzina
Kizlar 6+6 haftalik hamileyim kac gundur halsizlik ve midemde eksime ve hafif bulanti vardi bugun cok kotuyum karin agrisi basladi ve ayiptir solemesi ishal oldum cok halsiz kaldim birsey yiyemiyorum hasta hissediyorum kendimi
Benim kizim olcakkk
Benim kizim olcakkk
Cnm cok guzl bi isim bende cok seviyorm sezen ismini allah adiyla ömür versin
Kizlar 6+6 haftalik hamileyim kac gundur halsizlik ve midemde eksime ve hafif bulanti vardi bugun cok kotuyum karin agrisi basladi ve ayiptir solemesi ishal oldum cok halsiz kaldim birsey yiyemiyorum hasta hissediyorum kendimi
Ay aynı ya halsizlik ellerim buz gibi ısınmıyo aykta duramıyorm başım dönüyo küçüklükten beri çekiyorm ben hep kansızm ama bu hamilelikte arttı ay ne güzelmiş seninki nasl oldun ay öle sen :) bende kullanıyorm kırmızı yuvarlak bi hap ama etki etmediGözünaydııınnnBir kızçee daha geliyoor
Sezen'le Sezin arasında gidip geliyorduk,karar verdik :) Sevindim beğendiğine..Amin inşallah cümlemizinkiler..Artık sizde de isim kesinleşir :)
Dönem dönem farklı şikayetler yaşanıyor ama hepsi geçici canım,kendini çok yorma derim ilk zamanların,bol bol dinlen..Sonra zaten enerji dolacaksın :) Tabii herşeyi es geçme,doktoruna danış..Gayet normal birşey başka birşeyin sebebide olabilir Allah korusun..
Nerefoonn nasıl oldun kızçe? Bende normalde hep kansızdım :) Artık yanıyorum :) Kan ilacı fln kullanıyor muydun?
Ooo süper canım çok sevindim gözün aydın :)
Ben iyiyim,minikte hareketli maşallah,iyidir inşallah diye dua ediyorum hep :) Bir sıkıntımız yok şuan..
Magnezyumu içiyorum belime iyi geliyor..Sırt ağrısıda oturma şeklime göre dürtüyor hemen :)
İsmi belli canım,Sezen'e karar verdik :) Çıtı,pıtı,naif geliyor :)
Senin nasıl geçiyor?
Cnm sana gelin geliyoor
Slm ciger yememeye ozen goster gebelik boyunca ciger yasaktir interneten bi arastir derim cnm
bacilarim guzel anaciklar dayanamadm kontrole geldim yine dua edin cinsiyetini gostersn
ayni brnde senin gibiym canim surekli tNsiyonum dusuuor napcam bilmiyorm kan olcumu fln yapildi bakalm ne cikcak
Ay o tlf sorunu bizdede var sallanan kucuk yataklar varyaa besik diyolar ondan almistm miracta bide oyun parki ama sonradan kucuk besigi eltime verdim kullansin diye simdi hic kullanmak istemiyorm oyun parki yeni zaten onu kullancam ama bugun carsiya ciktim yeni geldm kucuk besikler cok uygun fiyati var alcam bitane cokta guzel sallaniyolar bebek arabasi 2tane almistik xaten biri baston biri 3tekerlekli olandan onlsrda saglam pusetimizde saglam abiden baya bisi kaldi miras :) yine en fazla iki sefer giydirdigim kiyafetlr var yeni dogan turuncu sari yesil renklerde onlarida kullanirim zibinlar falan miracta kiyafet alisverisi annemde bende abim ve babanne cok alisveris yapti kiyafet alisverisi bazilarini birsefer yikadim ikinciye kucuk geldi cabuk buyuyolar ama bunda fazla kiyafet alisveriside yapmicam gerci oyle dedigime bakma simdiden basladm almayabide kiz olursaa ooo artik anasi gibi süslü olur ozaman
Aynen benimde ara renklerde çok zibin kıyafet çok sadece hastane çıkışı vs almam lazim kızım da pembe almıştım cunki arabasına ve pusete gelince yeniler daha inan ama onuda komşunun kızına vereceğim onlar hiç almamislar iyi olucak yani bide bu bebiş den sonra küçülen yeni kıyafetleri ihtiyaç sahiplerine vermeyi düşündüm ve ana sağlığı bebek merkeziylede konuştum Saolsun yardimci olacaklar bu konuda sende ilerde böyle bişey yapabilirsin aklında bulunsun :)) yazık gercekten dunya paraya aliyoruz dediğin gb çabuk buyuyorlar canım
:) ha ha gelsn bakalım senin kız beğenirse benim oğlanı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?