Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Çok geçmiş olsun yeniden dikkat mi etmiyorsun kendine Canım ya kan yapan şeyler ye ben 3 günde bir et ciğer vs tüketiyorum az az da olsa kan yapıcı şeyler ye aynen vişne komposto da iyi gelir

Slm ciger yememeye ozen goster gebelik boyunca ciger yasaktir interneten bi arastir derim cnm

Cnm cok guzl bi isim bende cok seviyorm sezen ismini allah adiyla ömür versin

Kizlar 6+6 haftalik hamileyim kac gundur halsizlik ve midemde eksime ve hafif bulanti vardi bugun cok kotuyum karin agrisi basladi ve ayiptir solemesi ishal oldum cok halsiz kaldim birsey yiyemiyorum hasta hissediyorum kendimi

Çok geçmiş olsun yeniden dikkat mi etmiyorsun kendine Canım ya kan yapan şeyler ye ben 3 günde bir et ciğer vs tüketiyorum az az da olsa kan yapıcı şeyler ye aynen vişne komposto da iyi gelir

Çok sağol canım benm ama ben et sevmiyorm çok tüketmiyorm bugün yapıcsm bi ciğer zaten eskiden beri kokusunu bile sevmem evde yaptırmam :) ellerm hep soğuk olur brnim yazın kışın hiç farketmez ay napacaksam bu sefer bebek var ya riskli korkuyorm

Kizlar 6+6 haftalik hamileyim kac gundur halsizlik ve midemde eksime ve hafif bulanti vardi bugun cok kotuyum karin agrisi basladi ve ayiptir solemesi ishal oldum cok halsiz kaldim birsey yiyemiyorum hasta hissediyorum kendimi

Canım bulantı halsizlik ekşime hepsi bu aylarda normal ama ishal değil tabi yediklerinden bir yapıyodur muz ye ishale patates ye yağlı şeyleri azalt aslında kola aspirin hemen keserde onu içme hamilesin ya

Benim kizim olcakkk

Gözünaydııınnn Bir kızçee daha geliyoor

Cnm cok guzl bi isim bende cok seviyorm sezen ismini allah adiyla ömür versin

Sezen'le Sezin arasında gidip geliyorduk,karar verdik :) Sevindim beğendiğine..Amin inşallah cümlemizinkiler..Artık sizde de isim kesinleşir :)

Dönem dönem farklı şikayetler yaşanıyor ama hepsi geçici canım,kendini çok yorma derim ilk zamanların,bol bol dinlen..Sonra zaten enerji dolacaksın :) Tabii herşeyi es geçme,doktoruna danış..Gayet normal birşey başka birşeyin sebebide olabilir Allah korusun..

Nerefoonn nasıl oldun kızçe? Bende normalde hep kansızdım :) Artık yanıyorum :) Kan ilacı fln kullanıyor muydun?

Son düzenleme:
Ay aynı ya halsizlik ellerim buz gibi ısınmıyo aykta duramıyorm başım dönüyo küçüklükten beri çekiyorm ben hep kansızm ama bu hamilelikte arttı ay ne güzelmiş seninki nasl oldun ay öle sen :) bende kullanıyorm kırmızı yuvarlak bi hap ama etki etmedi

Benim de belim çok fena ayağa zor kalkiyorum zor yürüyorum bende gelirken yanımda magnezyum ilacı getirdim içeyim bari sen magnezyum deyince inan aklıma geldi karnım iyice çıktı benimde bizde karar verdik işime senin kızın ismi harika olmuş valla Rabbim adıyla şansıyla yaşatsın kızını canım

Slm ciger yememeye ozen goster gebelik boyunca ciger yasaktir interneten bi arastir derim cnm

Saol canım ilgin için ben kıźımda 9 ay yedim hurafeler bence toprak yiyene yada çiğ et az pişmiş yani yada benzeri şeylere as erenler de biliyorum bide benim bünyem istiyor Dr um da dedi ki ye bişey olmaz yiye bilirsin haftada bir kez ye dedi cunki ben çok aşırı kansızlık çekiyorum canım yani ameliyatlara çok düşük kanla ve kan merkezinden gelmiş hazır olmus kanlarla giriyorum ameliyatlarıma bu güne kadar 6 ameliyat geçirdim düşün beni yani .....:)) ama yinede saol ben de bana dokunmayan başka bir hamise dokunmaz diye düşünüyorum yinede herkes inandigini yaparsa daha rahat olur bencede :)))

Aynen benimde ara renklerde çok zibin kıyafet çok sadece hastane çıkışı vs almam lazim kızım da pembe almıştım cunki arabasına ve pusete gelince yeniler daha inan ama onuda komşunun kızına vereceğim onlar hiç almamislar iyi olucak yani bide bu bebiş den sonra küçülen yeni kıyafetleri ihtiyaç sahiplerine vermeyi düşündüm ve ana sağlığı bebek merkeziylede konuştum Saolsun yardimci olacaklar bu konuda sende ilerde böyle bişey yapabilirsin aklında bulunsun :)) yazık gercekten dunya paraya aliyoruz dediğin gb çabuk buyuyorlar canım

Evd cnm olabilir ama bende zaten cok begendiklerimi ayirdim digerlerini hep dagittim kiyafetlerin simdi halendaha oyle yapiyorm cok sevdiklerimi ayiriyodm deri mont blezir ceket takim elbiselerini fln ayirdm onlarida dogumdan sonra vercm kiz battaniyelerini bile verdim simdi yenilerini alcam pembe pembe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…