Ozaman şimdiden kesinleştirelim beşik kertmesi yapalm :)Begenir begenir niye begenmesn cnm: )
Ozaman şimdiden kesinleştirelim beşik kertmesi yapalm :)
Olur olur babasi ne dicek bakalimm:)
Canım bulantı halsizlik ekşime hepsi bu aylarda normal ama ishal değil tabi yediklerinden bir yapıyodur muz ye ishale patates ye yağlı şeyleri azalt aslında kola aspirin hemen keserde onu içme hamilesin ya
Sagol canim evet patates hasladim yedim iyi geldi birde cok cabuk acikiyorum ya ama canimda birsey istemiyor pek doktorumda 3 hafta sonraya cagirdi nasil gececek zaman bilmiyorum bebegimi merak ediyorum teirginim
İyi geçmesine sevindim canım üç ay biraz meraklı halsiz yorgun kötü geçer yani ama sonrası mükemmel bi enerji dolu iştahlı mutlu öle geçecek bi doldursaydın hayırlısıyla rahat ederdin bide doktorun geç çağırmış normalde 7 haftada en geç 8 de kalp atışı duyulur insan hep gitmek istiyo o üç hafta üç sene gibi geliyo ya bilyorm :)
Canim ben 6+1 ken gittim vajinal ultrasonla gorduk kalp atisini ses olarak duyurmadi ama goruntu olarak kipirtiyi gordum 3 hafta sonra yani 9 haftada cagirdi iste birde ben kasimda bos gebelik ve devaminda kurtaj obyuzden boyle hep bir tedirginlik hali ve korku
Hım anladm iyi kalp atışını görmen güzel bi haber
Bende kürtaj oldm ve seni çok iyi snlıyorm o korku bendede üç ay oldu napacağımı şaşırıyodm sölemesi ayıp her tuvalete gittiğimde kan varmı diye bakıyodm az bi akıntı olsa koşarak tuvalete gidiyodm düşün yani ama korkma olacağı varsa oluyo canım sen yinrde dikkat et üç ay esirge kendini
Sagol cnm cvplarin icin rahatliyorum biraz konusunca cok sukur bende akinti falan yok bir kansizlgm var iste allahim hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin dikkat ediyrm kendime
Suan ki durumdan artık,yoksa ekstra bişey yspmıyorum..Sonuna doğru bende soracam sana güzel mi diye :) Güzel böyle sıcak sıcak ama sıkıntı basıyor canım özellikle yatarken..Ediyordur ilaç etki olsun devamlı kullan,doğum için önemli..Bir halsizliktir belki dönem dönem belirtiyor değişiyor ya öyledir,gecer inşallah:)Ay aynı ya halsizlik ellerim buz gibi ısınmıyo aykta duramıyorm başım dönüyo küçüklükten beri çekiyorm ben hep kansızm ama bu hamilelikte arttı ay ne güzelmiş seninki nasl oldun ay öle sen :) bende kullanıyorm kırmızı yuvarlak bi hap ama etki etmedi
Benim de belim çok fena ayağa zor kalkiyorum zor yürüyorum bende gelirken yanımda magnezyum ilacı getirdim içeyim bari sen magnezyum deyince inan aklıma geldi karnım iyice çıktı benimde bizde karar verdik işime senin kızın ismi harika olmuş valla Rabbim adıyla şansıyla yaşatsın kızını canım
Ne demek canım inan doğruları sölüyorm aynn öle oluyo hiç takma kafana dikkat et ama yinede sen uzanarak bişey alma çok fazla yürüme merdivenleri fslan yavaş in evde çok iş yapma doktr bana iki saate yaptığın işi dört saatte yapacaksın demişti bende bi on dkka yapıp hemn yatıyodm beş dkka öle öle yapıyodm yemek ysparken bile sonra ilişkiye asla girmiyosunkesn hem şu an aşağıda hemde çok hassas bunları yap Allahın izniyle bişey olmaz iki ay sık dişini bide kansızlığa hmen bi çözüm bul kan bile takabilirler çünkü kansızlıkta düşük sebebi bendede oldu kanszlk çok korkuyorm şu an doktora söleyecm yarın sende git bi bence
Suan ki durumdan artık,yoksa ekstra bişey yspmıyorum..Sonuna doğru bende soracam sana güzel mi diye :) Güzel böyle sıcak sıcak ama sıkıntı basıyor canım özellikle yatarken..Ediyordur ilaç etki olsun devamlı kullan,doğum için önemli..Bir halsizliktir belki dönem dönem belirtiyor değişiyor ya öyledir,gecer inşallah:)
Hım doğru sen bayağı oldun maşallah ondan :) yazın napacaksak sen onu düşün asıl :) kullanıyorm zaten ama iyi düştü bu sefer biliyorm yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım üç hsfta oldu bu sefer cuma gidecktm gidemeyidim salıya kaldı bakalım bebek ne alemde :)
Halsizim cnm zaten istesemde pek bir is yapamiyorum yatiyorum kansizligim icin dahiliyeye gidicem cunki akdeniz anemisiyim kadin dogum doktorum oyle dedi o ne onerirse onu kullancam artik iliskiye girmiyoruz zaten ki doktorum haftada 1 defa olabilir demesine ragmen midem cok tuhaf birde ne yesem aninda sanki tekrar acim meyve yiyorum bol bol surekli gaz oluyor ama cok sukur cikarmadim daha hic
Olur bu aylarda ayy benimkini düşünmek bile istemiyorm kabus gibi çok zor geçti ama üç aya girince gözümün önü açıldı resmen bi enerji geliyo insana :)
Geçmiş olsn canım ozaman doğru bi dahiliyeye git bakalı hemen ona göre tedaviye başla iştahının olması güzel işte zaten ilerleyen aylarda dahada artacak bende çok sık yiyorm ama az yyorm 3 kilo almışm ya birden korktm ben :)
3 kilo fazla degil canim ben hic tartilmadim pekte takmiyorum alicagim kiloyu asiri olmasin yeter diyorum sanki ilerledikce bulantim artarmi yoksa boyle hafif gececek gibi senin kacinci haftada basladi bulanti
Yok zaten kilo alamıyorm doktor kızıyodu birdn aldm 3 litre su içiyorm ondan alamıyorm :) canım benim hiç bulantım tiksinmem olmadı şükür o yüzdn bilmiyorm normslde araba yolculuğunda yarım saatlik yolda bile bulanan ilaç alan ben hamilelikte bulantı yaşamadm anladığım kadaryla seninkide çok değil dahada artmaz aynı seviyede hatta azalarak gider
Bebisin iyi olsunda bosver fazka kiloyu canim benim de hayatta cok nadir bulanir midem hamilelikte de asiri olmayack sanirim hafif hafif var ama cikartmyrum oda guzel hel bir su 3 hafta gecsede biran once gorsem bebgimi yine kalp atimini ses olarak duyurmadisadece pitirti olarak gosterdi ekranda
İyi işte aman bulantı zor oluyo ya buna şükret 3 hafta sonra 2 ayın içinde olacaksın inş üç aya çok az kalmiş olacaksın duyarsın canm o günde çabuk gelir merak etme sen
Sagol canim benim ins daha iyi gorucem o zaman senle konusmak cok iyi geldi hayirli geceler canim gorusurruz yine a.e.o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?