Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

kızlarrr iyi geceler benmde diş hassasiyetim başladı 10cu haftadayimmm ondan hariçç hiççç bişiyaşamıorum ama 1 hafta önce bi sendrom yaşadımm sıkıntılıydı çok zordu gerçekten .. sizler napyosun nasıl gidiiooo :13:

İyi geceler canım erken başlamş ama kalsiyumu az alıyosun sanırım sendrom derken ne yaşadınki bende ilk üç ay çok şey yaşadm kabus gibiyim o yüzdn zor oluyo ya az kalmş ama üç aya girmeye

İyi geceler canım erken başlamş ama kalsiyumu az alıyosun sanırım sendrom derken ne yaşadınki bende ilk üç ay çok şey yaşadm kabus gibiyim o yüzdn zor oluyo ya az kalmş ama üç aya girmeye
olurmu benmyummurta depom var:) ben herğün 2-3 taneyerim peynirsiz yapamam. sendrom içime durduk yere sıkıntılar basıo rüya cabası ani korku biyerden biri çkıck gibi :) zorduama ya. ttlım az kaldı 1 martta sanırım 2li teste gidicem :)

:) oo maşallah ozaman sağlıklı besleniyosun sen ne güzel o rüyalar korkular normal canım bendede oldu benim biri biriyodu biri başlıyodu sorınların seninkide bi bitseydi gözün açılırdı valla enerjik mutlu oh süper valla az daha sabret :)

zor ama olsun dünyadaki en büyük mucize bizde ve allah katındadaçok değerli :) sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim :)

Slm kızlar kontrolden çıktm şükür iyiymiş 17+5 olmış ama sıpanın sırtı dönüktü göremedm pek :) üçlü taramayıda yaptırdm kan aldırırken çok zorlanıyorm ya rezil olıyorm kolum şişti yine :)

Yaza kalmayacaz pek,Mayıs başı doğum hayırlısıyla :) Yaza cıbıl cıbıl gezeriz kızımla evde :) Aman dikkat et yalnız olduğun bi zaman olur elin ayağın kesilir fln Allah korusun..

Maşallah miniğee :) Ne kadar ilerledin di mi sende,zaman çabuk geçiyor :) İnşallah iyi haberlerini alırsın hep canım..

Rüyalar,sıkıntılar normal şeyler :) Çamaşır ipine kızarmış patates asmaya kadar gitmişti saçma rüyalar diğer topikte bir arkadaş görmüştü öyle :) Diş hassasiyetide dönem dönem geldi bana,ki planlı bir gebelik olduğu için öncesinde bakım yaptırmıştım..Ama geçen haftada sızlıyor gbydi,geçti..Eğer istifra ediyorsan daha sık fırçala,etmiyorsanda aksatma derim,macun olarakta Paradontax öneririm pembesi diş etleri için olanı..

Evet doğru sennki öle olıyo oh ne güzel ya :) ben temmız sonu olıyorm düşün halimi :) yok canım ya geçmiyo bende çok uzun geliyo valla sıkıldm ben hamilelikten :)

Evet doğru sennki öle olıyo oh ne güzel ya :) ben temmız sonu olıyorm düşün halimi :) yok canım ya geçmiyo bende çok uzun geliyo valla sıkıldm ben hamilelikten :)

Ben çok sevdim yaa :) Tabii çok şükür güzel geçti,artık bazen zorlandığım seyler oluyor ama olsun keyifli yine de Hoşuma gidiyor bu şirin halim İnşallah çok sıkıntılı geçmez sıcaklar yüzünden son zamanların :) Sizde gezersiniz cıbıl cıbıl :))))

Son düzenleme:

Yok ya bi gelseydi şu 9 ay diyorm herşeyim kısıtlı yemem özgürlüğüm daha birsürü şey of of :)
Ay bilmiyorm valla sıcakları bu sene çok sıcak olacakmış ama bakalım :) doğsunda bi hayırlısıyla gezeriz tabi zaten bizim ev hamam gibi oluyo üst kat ya

Hanimlar benim sat im 2 ocak günüm 4 gün gecti test yaptim idrar negatif kanda 1.20 cikti.. biraz daha bekleyelim dedi hemsire 15. Gün yani dün idrar testi yaptim pozitif cikti baska markayla bu sabah tekrar yaptim gene pozitif.. doktora gittim pozitifse ultrasonda bakalim dedi fakat keseyi göremedi ama rahimde kalinlasma olmus 2 cm dedi kan testi istedi yarin cikacak ama ben yerimde duramiyorum bebek gec döllenme oldugu icin görünmüyo olabilir mi ? Benim gibi olan böyle birsey basina gelen varmi ? Lütfen fikirlenizi paylasin..

Canimmm gordunmu yakisikli oglunu buyumus kocaman olmuss dimi hareketlimiydi peki

Canım ben öle bişey yaşamadm ama bildiğm kadarıyla bekle sen madem pozitif rahim dıvarn oluşmş görünür bi kaç haftaya sen bir hafta sonra yine git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…