kızlarrr iyi geceler benmde diş hassasiyetim başladı 10cu haftadayimmm ondan hariçç hiççç bişiyaşamıorum ama 1 hafta önce bi sendrom yaşadımm sıkıntılıydı çok zordu gerçekten .. sizler napyosun nasıl gidiiooo :13:
olurmu benmyummurta depom var:) ben herğün 2-3 taneyerim peynirsiz yapamam. sendrom içime durduk yere sıkıntılar basıo rüya cabası ani korku biyerden biri çkıck gibi :)İyi geceler canım erken başlamş ama kalsiyumu az alıyosun sanırım sendrom derken ne yaşadınki bende ilk üç ay çok şey yaşadm kabus gibiyim o yüzdn zor oluyo ya az kalmş ama üç aya girmeye
olurmu benmyummurta depom var:) ben herğün 2-3 taneyerim peynirsiz yapamam. sendrom içime durduk yere sıkıntılar basıo rüya cabası ani korku biyerden biri çkıck gibi :)zorduama ya. ttlım az kaldı 1 martta sanırım 2li teste gidicem :)
zor ama olsun dünyadaki en büyük mucize bizde ve allah katındadaçok değerli :) sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim :):) oo maşallah ozaman sağlıklı besleniyosun sen ne güzel o rüyalar korkular normal canım bendede oldu benim biri biriyodu biri başlıyodu sorınların seninkide bi bitseydi gözün açılırdı valla enerjik mutlu oh süper valla az daha sabret :)
zor ama olsun dünyadaki en büyük mucize bizde ve allah katındadaçok değerli :) sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim :)
Suan ki durumdan artık,yoksa ekstra bişey yspmıyorum..Sonuna doğru bende soracam sana güzel mi diye :) Güzel böyle sıcak sıcak ama sıkıntı basıyor canım özellikle yatarken..Ediyordur ilaç etki olsun devamlı kullan,doğum için önemli..Bir halsizliktir belki dönem dönem belirtiyor değişiyor ya öyledir,gecer inşallah:)
Hım doğru sen bayağı oldun maşallah ondan :) yazın napacaksak sen onu düşün asıl :) kullanıyorm zaten ama iyi düştü bu sefer biliyorm yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım üç hsfta oldu bu sefer cuma gidecktm gidemeyidim salıya kaldı bakalım bebek ne alemde :)
Slm kızlar kontrolden çıktm şükür iyiymiş 17+5 olmış ama sıpanın sırtı dönüktü göremedm pek :) üçlü taramayıda yaptırdm kan aldırırken çok zorlanıyorm ya rezil olıyorm kolum şişti yine :)
kızlarrr iyi geceler benmde diş hassasiyetim başladı 10cu haftadayimmm ondan hariçç hiççç bişiyaşamıorum ama 1 hafta önce bi sendrom yaşadımm sıkıntılıydı çok zordu gerçekten .. sizler napyosun nasıl gidiiooo :13:
Yaza kalmayacaz pek,Mayıs başı doğum hayırlısıyla :) Yaza cıbıl cıbıl gezeriz kızımla evde :) Aman dikkat et yalnız olduğun bi zaman olur elin ayağın kesilir fln Allah korusun..
Maşallah miniğee :) Ne kadar ilerledin di mi sende,zaman çabuk geçiyor :) İnşallah iyi haberlerini alırsın hep canım..
Rüyalar,sıkıntılar normal şeyler :) Çamaşır ipine kızarmış patates asmaya kadar gitmişti saçma rüyalar diğer topikte bir arkadaş görmüştü öyle :) Diş hassasiyetide dönem dönem geldi bana,ki planlı bir gebelik olduğu için öncesinde bakım yaptırmıştım..Ama geçen haftada sızlıyor gbydi,geçti..Eğer istifra ediyorsan daha sık fırçala,etmiyorsanda aksatma derim,macun olarakta Paradontax öneririm pembesi diş etleri için olanı..
Evet doğru sennki öle olıyo oh ne güzel ya :) ben temmız sonu olıyorm düşün halimi :) yok canım ya geçmiyo bende çok uzun geliyo valla sıkıldm ben hamilelikten :)
Ben çok sevdim yaa :) Tabii çok şükür güzel geçti,artık bazen zorlandığım seyler oluyor ama olsun keyifli yine deHoşuma gidiyor bu şirin halim İnşallah çok sıkıntılı geçmez sıcaklar yüzünden son zamanların :) Sizde gezersiniz cıbıl cıbıl :))))
Slm kızlar kontrolden çıktm şükür iyiymiş 17+5 olmış ama sıpanın sırtı dönüktü göremedm pek :) üçlü taramayıda yaptırdm kan aldırırken çok zorlanıyorm ya rezil olıyorm kolum şişti yine :)
Suan hamileyim ve dogumum ekime geliyor.Yazin sicaklar fena yapicak ama olsunn :)
Olsun kuzum hayirlisiyla kucagiba alda yazin hamis ol bisi olmaz benimkide temmuzda dogumum yeterki saglikli olsunlar
Canimmm gordunmu yakisikli oglunu buyumus kocaman olmuss dimi hareketlimiydi peki
Hanimlar benim sat im 2 ocak günüm 4 gün gecti test yaptim idrar negatif kanda 1.20 cikti.. biraz daha bekleyelim dedi hemsire 15. Gün yani dün idrar testi yaptim pozitif cikti baska markayla bu sabah tekrar yaptim gene pozitif.. doktora gittim pozitifse ultrasonda bakalim dedi fakat keseyi göremedi ama rahimde kalinlasma olmus 2 cm dedi kan testi istedi yarin cikacak ama ben yerimde duramiyorum bebek gec döllenme oldugu icin görünmüyo olabilir mi ? Benim gibi olan böyle birsey basina gelen varmi ? Lütfen fikirlenizi paylasin..
Suan hamileyim ve dogumum ekime geliyor.Yazin sicaklar fena yapicak ama olsunn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?