Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

4 haftalik hamileyim doktor muaynemde sag kasik agrisini sordum normal oldugunu soyledi sadece uyurken geciyo ve bu durum canimi cok sıkıyo sizce bu normalmi

4 haftalik hamileyim doktor muaynemde sag kasik agrisini sordum normal oldugunu soyledi sadece uyurken geciyo ve bu durum canimi cok sıkıyo sizce bu normalmi

İlk zamanlarda bende yaşadım ara ara oluyor kasık ağrıları,zaten doktorunada sormuşsun stres yapma canım boşuna
Gerekli birşey olursa o dikkat edecektir,sen devam ettikçe hep sor tabii,hiç erteleme sorularını..
Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin..

Başıma gelmedi ama bnmde çok duyduğum şey şu geç döllenme meselesi..İnşallah öyledir,güzel haberi alırsınız
Bize de yazarsan sevinirim..

Evet doğru sennki öle olıyo oh ne güzel ya :) ben temmız sonu olıyorm düşün halimi :) yok canım ya geçmiyo bende çok uzun geliyo valla sıkıldm ben hamilelikten :)

Walla bende sikildim gelsn artik kizim ama benbulantidan mahfoldum bu sabah yine geri dondu sinir etti bulanti hep vardida istifrada ettimmm ööö geldi yanii umudum yok 9ay surecek bu

Walla bende sikildim gelsn artik kizim ama benbulantidan mahfoldum bu sabah yine geri dondu sinir etti bulanti hep vardida istifrada ettimmm ööö geldi yanii umudum yok 9ay surecek bu

Ay canm ya anlamadmki bende hala nie geçmiyo geçmesi lazmdı acaba yediğin bişydenmi oluyoki

Ay canm ya anlamadmki bende hala nie geçmiyo geçmesi lazmdı acaba yediğin bişydenmi oluyoki

Yok canim yok bazi kadinlarda uzun sure olabiliyomus hormonlar yuksek bebegin saglikli olduguna isaretmis miracta 14haftada bitmisti bu biraz surunduruyor beni bi arkadasim 18hdtami doldurdugumda bitti dedi biri 5bucuk aylikken bitti dedi hepsininde kizi var kizlar biraz fazla bulandiriyo herlde ama ben bu sabah tartiya ciktim hep 46ydi bugun 47,5 olmusum valla bazen 45,700bile gosterdigi oluyodu sanirim yavas yavas toparlamaya basladim dun istifra olayindan sonra cok bisi yiyemedim zoraki biseyler yedim aksamada havuclu patates yemegi yedim kucuk iki tabak ekmeksiz ama gece yatarken 3tane tost yedim tost ekmekleri kucuk oliyor ama buda brnim icin buyuk basari

Guzel analar kizima isim bulalim mira ismini babasi koycakmis bende Eslem dedim Eslem Mira diye kararlastirdik ama frkli guzel isimler dusunurseniz yazin bana

Kızlar çok tedirginim yardım edin. Daha çok yeni hamileyim. Sat tarihim 16 ocak. Benim b-hcg değerlerim çok mu düşük. Doktor bişey söylemiyo hiç.
12 Şubatta 23
14 Şubatta 46
18 şubatta 180 çıktı
Buradan okuyorum değerler hep çok yüksek. Sizce neden olabilir?

Hım anladm canım ozamn geçer madem öle oluyomş biran önce geçer inş miğde bulantın geçse yersin kiloda alırsında bulantıdan alamıyosun ama gece yediğin iyi olmış geceleri ye o daha bi kilo yapar ben gündüz pek yiyemem ama gece yatana kadar yerim o çok kilo yapacsk bana dün saat 1 de makarna yrdim yattm düşün :) 55.7 olmışm 52 ile hamile kaldıydm artk geceleri öle yemiycrm ya birden alıcam ben korkuyorm :) ama sen ye sen zayıfmşsın kilo aldıran besinlerden ye

Canım bana ilk başlangıç olarak normal geldi birden artıyo çünkü sende başka bi doktora gitsene tek doktora bağlı kalma için rahatlasn yada sağlık ocağına git onlarda sölerler sana

Cnm uzulme bak yukseliyor degerler benim batta 270lerdeydi diye hatirliyorum anca yukselir

Evd cnm zayifim bend 52yle hamile kalmistim senin boy kac ben kisayim ideal kilom 50,52 arasi zaten boyun uzunsa kilo al bence korkma ye ama ben gibi kisaysan en fazla 12:14al 9kiloyu dogumda veriyosn zaten bebekte emisirken seni zayiflatiyor..ne guzel 4kilo almisin iyi bence takma keske bende alsam ama ne makarna ve pilavdan tiksindimm ööö ekmekte cok yiyemiyorum ne kan ne vitamin ilaci ikiside geri cikiyor bekliyorum zamana biraktim

Canım bana ilk başlangıç olarak normal geldi birden artıyo çünkü sende başka bi doktora gitsene tek doktora bağlı kalma için rahatlasn yada sağlık ocağına git onlarda sölerler sana

Cnm gobus cikmaya basladimi biseyler suruyomusn karnina bem miracta badem yagi bepanthen falan kullandimbunda bebek yagi kullancam surmesi daha kolay kokusuda daha guzel bakalim catliycammi miracta hic catlamadim ama bunda simdiden kasinmaya basladim bide cok geriliyorum dun nivea nin kremini surduk oglumla kipirdak kardese cocugum yardim etti bana

Bana da normal geldi,zaten sat'ın 16 sı,olmadığın adet tarihinden itibaren daha hızlı katlayacaktır

Benm boyum 1 68 o yüzden 60 da kalmam lazm fazlası kötü oluyo bakalım ne kadar alacaz :) oo sen tam kilo yapan şeylerden tiksinmişsin bi geçseydi şu bulantılsrın tekrsr yerdinde

Çıktı canım çok aşırı değil ama ben kakao yağı kullancam sadece hocalar tavsiye etmişti o kesin etkiliymiş biraz kurur gibi oldu annemde hiç çatlak yok iki çocuk olduğu halde inş anneme çekerim :) haha yerim oğluşunu ben minik elleriyle sürmüştür :)

Kızlar inşallah dediğiniz gibidir umutlandırdınız beni. Yarın yine kan değerime bakacak doktor bakalım o kaç çıkacak.

Umarım yarın bir şeyler netleşir. En azından keseyi görebileceğim tarihi söyler.

Allahım hepimize bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Guzel analar kizima isim bulalim mira ismini babasi koycakmis bende Eslem dedim Eslem Mira diye kararlastirdik ama frkli guzel isimler dusunurseniz yazin bana

Hım bence iki isimde çok güzel ve değişik ben kimsede olmayan isimleri seviyorm ayben ismi nasıl aşırı nadir bulunan bi isim

Hadi bakalım hayrlı haberlerle gel inş yükseliyodur

Benm boyum 1 68 o yüzden 60 da kalmam lazm fazlası kötü oluyo bakalım ne kadar alacaz :) oo sen tam kilo yapan şeylerden tiksinmişsin bi geçseydi şu bulantılsrın tekrsr yerdinde

Kiz sus yolarim sacini bak 168boy var hanfendide kilo almaktan korkuyor benim gibi birbicciiik metre sanki benm anadada hic catlat yok 3tane dogurdu anacigimda. Kakao yagi icerde cocugu karartmasin kizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…