Hım bence iki isimde çok güzel ve değişik ben kimsede olmayan isimleri seviyorm ayben ismi nasıl aşırı nadir bulunan bi isim
cnm biraz zaman gecsin bence bekle bikacgun daha net anlasilir benim kese 5+2yken gorulduKızlar inşallah dediğiniz gibidir umutlandırdınız beni. Yarın yine kan değerime bakacak doktor bakalım o kaç çıkacak.
Umarım yarın bir şeyler netleşir. En azından keseyi görebileceğim tarihi söyler.
Allahım hepimize bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Hım bence iki isimde çok güzel ve değişik ben kimsede olmayan isimleri seviyorm ayben ismi nasıl aşırı nadir bulunan bi isim
Kiz sus yolarim sacini bak 168boy var hanfendide kilo almaktan korkuyor benim gibi birbicciiik metre sankibenm anadada hic catlat yok 3tane dogurdu anacigimda. Kakao yagi icerde cocugu karartmasin kizz
Sen daha oglusun ismini kararlastiramadinmi hala kayinpeder isminde israrcilarmi yoksa
Aybende cok guzell bence babasinin ismine yakin babasi ahsen banane kiskanirm ona uymasin
Ay iyide benim anne belli yani kilolu benm vücut yapımda anneminki gibi olacağım öyle yani annemde eskiden 45 miş düşün beni doğurduğunda şimdi 85 :) korkuyorm valla :)
Ay vallamı kız karartırmı deri altına geçiyo ya gerçi plasenta koruyo ya dış etkilerden bilemedm :)
Bisi olmaz kilo senin elinde saglikli beslen yok be bisi yapmaz kakao yagi saka dedimMalesef kaynanam halalar falan isimle hitap ediyo o an cinler tepeme çıkıyo susuyorm şimdilik baklım
Bisi olmaz kilo senin elinde saglikli beslen yok be bisi yapmaz kakao yagi saka dedimisim konusunda sende bi isim dusun iki isim olsn bari enazindan cenelrinden kurtulursn takma kafana bosver
:) pek sağlıklı beslenmiyorm ha iyi ozaman kullanıym o iyi diyolar :)
Bilmiyorm ya düşündükçe bile sinirleniyorm
Bosver esinle guzelce konus deki hayatim iki isim olsun babanin yaninda cocugA nasil ismiyle cagircaz ayip de iki isim olsun herkes istedigiyle cagirsin de tek isim konusunda israr ederse bak hormonlarim tavan yapmis beni agresife baglama de
Nasılsınız kızlaar? Ve miniklerii?
İsim işi zor hakikaten istenilen birşey varsa..Kırmadan kırılmadan halletmek gerek,insanın hayatı boyunca cıkmaz akıldan
Canim arkadslarm mrb ben bugun bi suru dert yancamsize cok doluyum ilkbasta bu mide bulantisi hazimsizligi benimahfetti ellerim surekli uyusuyor doktor beyin sinir cerrahisiyle konusmamiz lazim dedi surekli tansiyonum dusuyor ayaga zor kalkiyorm gozlerim kucuk yazilari secemez oldu kucugugectim buyugude secmiyor uzunsure ayakta kalinca fenalik geciriyorum ve kocama uyuz oluyorum beni sinir ediyor gece bile bazen tekmeleyerek atmak istiyorm cunku bizle hic ilgilenmiyor kendi buhalimede sinirolmaya basladim surekli problem hastalik yasayanbi insan olmaktansikildim lutfeen cabuk gelsin temmuz ayi
Canım benm ya tansiyon düşmesi normalde seninki biraz farklı bi doktora git bakalım ne diyeck sakın ihmal etme bende ilk üç bıkmıştm biliyosın sürekli sorın hastalık şimdide sen benm gibi olmışsun bide bende aynı dertten muzdaribim eşim deli ediyo beni her hareketi batıyo sürekli sinirleniyorm oda yanımda sigara içmemek için diğer odada takılıyo benle ilgilenmiyo bence bunlar hamilelikten dolayı bi doğursaydık ya ozaman rahstlardık bence çok bunaldm iyice eşine durumu anlat üzülüyorm falan de öle dene bakalım
Bu hamileligim okadar agir geciyoki daha kesinlikle bir hamilelik daha kaldiramam dun ablasina gittik kayinvalidede geldi kiz olcak diye tatli almis diyoki ablasina simdi kiz tatlisini yiyin sonrada erkek tatlisi yersinz yani demek istiyoki ucuncu cocugmda olsn erkek olsun ya tabi cileyi ben cekiyorum kendi rahat istedigi gibi gezip tozuyor bisi oldugu zaman sen karisma diyor normalde ben onun hakkindan geliyorum ama simdi rahatsizm ugrasamiyorum
Canım erkekler bu dönemde böle oluyolar demekki benimkide aynı bende bidaha yapmıycam diyorm özgürlük kalmıyo dediğin gibi bide hamile olduğumuz için uzaklaşıyolar karşı tarafa kalsa her sene doğur isterler yaşadıklarını bilmezler umursamazlar boşver sen ya takma kafana ben artık eşime çene yoramıyorm uğraşacak halimde isteğimde yok çektm kendimi zaten içimdrnde bi tatlı söz bile gelmiyo artık
Nasibi neyse bigün patt diye karar vermis olacaksınız nasılsa,bosver vardır bi zamanı :)Ben iyim şükür canım bebişte iyidir herslde henüz tekmeleri hissetmedim
İsim deli ediyo beni ya aman boşverdm şimdilik bakalm
Canim arkadslarm mrb ben bugun bi suru dert yancamsize cok doluyum ilkbasta bu mide bulantisi hazimsizligi benimahfetti ellerim surekli uyusuyor doktor beyin sinir cerrahisiyle konusmamiz lazim dedi surekli tansiyonum dusuyor ayaga zor kalkiyorm gozlerim kucuk yazilari secemez oldu kucugugectim buyugude secmiyor uzunsure ayakta kalinca fenalik geciriyorum ve kocama uyuz oluyorum beni sinir ediyor gece bile bazen tekmeleyerek atmak istiyorm cunku bizle hic ilgilenmiyor kendi buhalimede sinirolmaya basladim surekli problem hastalik yasayanbi insan olmaktansikildim lutfeen cabuk gelsin temmuz ayi
Nasibi neyse bigün patt diye karar vermis olacaksınız nasılsa,bosver vardır bi zamanı :)
Cocugun cinsiyeti konusulacak bir mevzu bile degil ya,Allah bunu nasip ediyor ötesi var mı,cok sükür..
Kendini üzme adı dırdırsa evet dırdır et :) Alısmasın yani,simdi susarsan sonrada sen bunları sorun etmezdin der..
Üzülme annesi minigide sıkma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?