Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

aynen hiç sorma birebir aynı :) ay çocuk tabi istenmezmi insan çok hevesli olur helede kız çocukları babacı olur birbirlerine düşkün olurlar iyi olır :)

Yok cinsiyet konusunda problem ypmaz ama nebileyim bazen beni sinir ediyor yok normalde dirdir yaparim ama simdi halim yok :)

Yok o dedigim kayınvalideye,siparisi icin :)
Allah baska dert vermesin canım,insan en ufak sıkıntısında birilerinin umrunda oldugunu görmek istiyor,en cokta eslere düsüyor bu görev..Tatlı cekismeler olsun yeter ki :) Nasılsa yakında sana kalmadan minikler tekmeler uzaklastırır babayı senin yanından :)))
Bu tansiyon meselesi insallah sorun olmaz,öncekinde yasamısmıydın?

Yok canim tansiyon meselesini son aylarda yasamistim bu hamileligim digerine gore sikintili carsamba uclu test sonucum cikiyomus ozaman sorcam...biran once 9ay dolsun yada benim sikintilarim bitsin bebegimi cok seviyorm dun onun icin pembe ve yesil papatya cicekli nevresimlik kumas aldim nevresim takimi dikcek halasi süslü püslü gorumcem cok guzel nevresim takimlari diker kendimede dogum icin aldim eve gelince sermek icin onuda dikeck kizima penye battaniye baktim pek hosuma gitmedi baska yere bakcam bide kucuk besik istiyorm 150tl ye var gunluk oturma yerime koymak icin oyun parkini yatakodasina koycam oglumdan kucuk besik var ama eskidi o yaa eltimde kullandi..acaba alsammi yoksa ileriki vakittemi alsam besigi

aynen hiç sorma birebir aynı :) ay çocuk tabi istenmezmi insan çok hevesli olur helede kız çocukları babacı olur birbirlerine düşkün olurlar iyi olır :)

Aman iyi olsunlarda bana yeter bazen baba ogul bi kavgalari var gulmekten karnina agrilar girer helede kumanda kavgasi varsa tamam artik (aaaaaaçç baba aaaaaaçç ) (sabahtanberi izliyosn bi rahat ver ben izleyim) (olmasss aaaaaçç pepe aç stobi du aaaaçç) (odana odana orda izle) (annneeeee) bazende kumandayi mirac kazanir ailecek evde ari maya izlerizz

İnşallah çok sıkıntın olmaz canım..Şuan yavaş yavaş anlıyorum..Yemek yerken bile dimdik duruyorum kaburgalarım sıkışıyor gb oluyor,daha sonrasını düşünemiyorum şimdiden daha da güçlü hareketleride katınca içine zor :)
Bende elbiselik kumaş almıştım,keçeler aldım düşündüğüm birçok sey var onlarıda bitireyim artık :)
Stilistlik modelistlik dikiş kurslarına gitmiştim,daha birçoğuna ama kafama göre çizmek,dikmek çok hoşuma gidiyor :)
Eşim elbise modeli beğenmiş çok cici onu istedi dikecem inşallah :)
Süslesen fln çok eskidiği belli mi ki? Zaten küçükse en azından kısa bir süre işini görür..Beşik yerine anakucağı gb birşeyde alabilirsin oturduğun yere olmaz mı ki?:26:

Gülümsetti beni bıdık :) Allah sağlıklı uzun ömür versin inşallah,sizlerle..
Hayal ettirdi Miraç bana şuan,bizde öyle olsak diye düşündüm :)

Ha ha süpermiş kavgaları ya çocuk olunca babada ona uyar çocklaşır derler doğrıymış demek ne güzel işte eğlen sende onları izle :)

Olursunuz cnm inan zaman goz acip kapayana kadar geciyor cocuk evin nesesi ya nrbileyim benim en iyi dostum bazen kavga etsekte hastaligimda suyuma kadar grtirdi valla insallah kizimlada oyle olcak erkek cocuk bambaska buna inan hbikucuk bisi getirir ayybenim guclu erkegim ne kadar buyumusssun sen derim dunyalar onun olur ...senin elinden geliyo ne guzel bende kendime diktircem 15gun sonra falan cikarim heralde alisveris icin elbise diktircm kot etek ve iki tanede ust almak istiyorum tesetturlu oldugum icin herseyi bulmak problem son aylardada.yazlik onden baglamali pardesu almam lazim esim kiskanc cunku sadece etek penyeyle disari cikarmaz beni canim demen gibi ana kucagi var ama simdi miracta daha 3yasinda en iyisi yine besik olcak cunku kucagina almak falan ister besikte daha emniyetli olur bebek benimki temiz ama cok eski rengi falan gitmis artik fiyatida uygun aman 150lira nereye vermiyoruzki en azindan gelen giden oldugunda yeni gorunur

Ha ha süpermiş kavgaları ya çocuk olunca babada ona uyar çocklaşır derler doğrıymış demek ne güzel işte eğlen sende onları izle :)

Bide onlari canli izlesen daha komik gecen gun legolardan babasiyla ikisi kocamaan kamyon yapmislar miraca hic elletmiyimo ama miracta kizdi bi vurdu kamyona lego zaten dagildi ay bi gorsen sanki mirac baba babasida mirac bi bagiriyo bi kiziyo ben yaptim onu ugrastim niye bozuyosun niye vuruyosunn ya 32yasinda adamsin dedim cocugu oynatcagin yerde bide cocuga bagriyosun diye soylendim baya miracta legolari toplamis hayiy menimm menimm diyor

Kızlar kafayı yiyecem artık yine miğrenm tuttu geceden beri çekiyorm bıktımmmm artıkkk dayanamıyorm doktor parolu iç dedi dün içtm etki etmedi bide şimdi içecm zararı olurmuki ya

Kızlar bişey sorucam ben doğumu özelde yapıcam çünkü buranın kadın doğumu rezalet bi halde karışık ilgisiz pis berbat yani orda korkuyorm yapmaya bide bünyem çok zayıf ya mikrobu falan hemen alıyorm o yüzden özeli düşündüm ama burdada yeni doğan ünitesi yok dedim çocuk hadi yoğun bakım ünitesine falan girmesi gerekirse ne olacak dedim onlarda çocuk doktorumuzun yeni doğan ünitesi belgesi var onun eşliğinde ambulansla gider öle bi dırumda dedi bende düşünüyorm hadi o an yolda bişey olursa diye bide gidince direk almazlar falan gözüm korktu iki ucu şeyli değnek benim iş :) yardım edin kızlar bi fikir verin napıyım

Canim bende vazgectim ozelde yapc dogumu oraninda bakim unitesi yok ama napim arastirmada temiz ama cok git gel yaptiriyo bi sonuc icin 3sefer gittim yine alamadim cikmamis napim pahali falan ama biraz sikariz kendimizi fazla masrf yapmayiz dogum parasi icin esimin kendi isi 8calisanimiz var ama suan isleri cok durgun kredileri var araba aldik onun taksiti var isci calistirmak kolayda degil ssk siydi falani filani ee senin isin olsun olmasin onlarin maasi gununde odencek esimi dusunmem lazim ama yapcak bisey yok yaza dogru insallah isler acilir..zor durumda kalsin istemiyorum bana hayir diyemez biliyorum en iyisini ister..gecengun yazmeyvesine aserdim ta 1bucuk saatlik yol gitmis bulmak icin ayy cok konustum :) kocami seviyorum degisik ruh halim var Allahin izniyle bisey olmaz rabbim kotu bisi yazdiysa ozeldede olsa baska yerdede olsa olacagin onune gecemezsin oyuzden sikinti yapma git temiz pak yerde yap dogumunu o sezeryan yerinin mikrop kapmasi ne kotu biseydir bilemeyiz allah yasatmasin normal dogumdada alttan mikrop kaparsan omur boyu cekersin....ayy teyzesi sana yazarken kizim tekme atiyor boyna

İyi geceler herkese 8 haftalik hamileyim cok sukur bu zamana kadar bukantim yoktu tam 8 haftalik oldum bulanti basladi sizin ne zaman olmustu

Ay git bana araştırma deme nefret ediyorm ilk düşük riskimde gittim özrldeki doktorlar yönlendirmişti git gel sürekli oyalama sallama deney tahtası gibi kullanma ay Allah düşürmesin oraya bilmiyorm işte kararsızım ünite yönünden bakalım napıcam senin kocanda serbest meslk demek bnimde babam öle dediğn gibi bi olur bi olmaz ama yazn iyi olur zsten sende yazın yapacan sizn orda özelde sezeryan normal ne kadar
Ayy yerim ben kızını fıstığım ya anneyi tekmeliyo demek:) bende bi hissetseydim 18+4 oldm sen kaç haftalık oldun

İyi geceler herkese 8 haftalik hamileyim cok sukur bu zamana kadar bukantim yoktu tam 8 haftalik oldum bulanti basladi sizin ne zaman olmustu

Slm canm henüz üç ayı tamamlamamışsın olması normal kimilerin ki 6. Ayda bile başlıyo ama şükür benim hiç bulantım olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…