Ama cok sukur ara ara oluyor canim ilk 3 ay boyle sonrasi keyifli diyolar hayirlisi olsun yeterki bebislerimiz iyi olsun
İyi işte çok değilmiş ona şükür ayy sen benm ilk üç ayda yaşadıklarımı bilsen kabus gibiydi ya çok berbat geçti düşündükçe kötü oluyorm :) ama üç ay sonu gözünün önü açılıyo resmen bi enerji mutluluk geliyo değişen hormonların eski halini alıyo falan yani güzel oluyo az kalmış sanada sabret
Yok kiz burasi guzel arastirmasi guzel ilgileniyolar baska illerden gelen bile var ama git gel meselesi zor oluyor miracla beraber..kiz bizim gunumuz bir gidiyodu sata gore 18+0 ama ultrasonda fazla gozukuyorAy git bana araştırma deme nefret ediyorm ilk düşük riskimde gittim özrldeki doktorlar yönlendirmişti git gel sürekli oyalama sallama deney tahtası gibi kullanma ay Allah düşürmesin oraya bilmiyorm işte kararsızım ünite yönünden bakalım napıcam senin kocanda serbest meslk demek bnimde babam öle dediğn gibi bi olur bi olmaz ama yazn iyi olur zsten sende yazın yapacan sizn orda özelde sezeryan normal ne kadar
Ayy yerim ben kızını fıstığım ya anneyi tekmeliyo demek:) bende bi hissetseydim 18+4 oldm sen kaç haftalık oldun
Elifcim gozun aydin, keseni de bebegini de gormussundur artik.bulantilarin tam zamanii
Yok kiz burasi guzel arastirmasi guzel ilgileniyolar baska illerden gelen bile var ama git gel meselesi zor oluyor miracla beraber..kiz bizim gunumuz bir gidiyodu sata gore 18+0 ama ultrasonda fazla gozukuyor
Grcekten coook guzeelSagol canim gordum gordum cook sukur cok guzel bir duyguymus canim ya bebegim benim cok seviyorum onu hafif hafif var canim ama cok sukur cikartmadim hic ama etkileniyorum yavas yavas
İyi işte çok değilmiş ona şükür ayy sen benm ilk üç ayda yaşadıklarımı bilsen kabus gibiydi ya çok berbat geçti düşündükçe kötü oluyorm :) ama üç ay sonu gözünün önü açılıyo resmen bi enerji mutluluk geliyo değişen hormonların eski halini alıyo falan yani güzel oluyo az kalmış sanada sabret
Grcekten coook guzeel
İnsallah bulanti faslini 3-4 ayda bitirenlerden olursun canim
Evet canim simdi gordm msjini gunaydinn burdada arkadaslarla yaziyosur sende gel arada burayaHuhuuuu temmuz anasi napiyon bakiimm bu topikte de karsilastik
Hayirli olsun tatlim insallah ilk 3ayin cabuk gecer allah hayirlisiyla kucagini almayi nasip etsinCanlar merhaba bende yeni hamisim
Sagol canim gordum gordum cook sukur cok guzel bir duyguymus canim ya bebegim benim cok seviyorum onu hafif hafif var canim ama cok sukur cikartmadim hic ama etkileniyorum yavas yavas
Cnm bide sen onu 12..haftadan sonra gor elleri ayaklari hertaafi olusuyor doyamazsn bakmaya
Sabirsizlikla bekliuorum cnm
Rabbim iyi haberlerini nasip etsin miniğininn hep :) Hayırlı olsunn
Nasılsınız kızlaar? Haftasonu yoktum sayılır :) Düzenli gece uykusuzluklarım başladıBuna da şükür
Rabbim iyi haberlerini nasip etsin miniğininn hep :) Hayırlı olsunn
Nasılsınız kızlaar? Haftasonu yoktum sayılır :) Düzenli gece uykusuzluklarım başladıBuna da şükür
Sağol canım içtm hafifletti ama tam geçirmiyo
Benim de belim çok fena ayağa zor kalkiyorum zor yürüyorum bende gelirken yanımda magnezyum ilacı getirdim içeyim bari sen magnezyum deyince inan aklıma geldi karnım iyice çıktı benimde bizde karar verdik işime senin kızın ismi harika olmuş valla Rabbim adıyla şansıyla yaşatsın kızını canım
Konuyu ilk actigina yazismistik senlesukur sorunsuz ilerliyosunn. Seninki ne kadarlik oldu canim
Canlar merhaba bende yeni hamisim
Oo kaçak seni hg :) 19+4 oldm ben senin ne kadar oldu :)
Heyyy kizceler ve minikleri kacaklaaar ozellikle canmama buralari niye terkettiniz küstümm hih :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?