Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Ama cok sukur ara ara oluyor canim ilk 3 ay boyle sonrasi keyifli diyolar hayirlisi olsun yeterki bebislerimiz iyi olsun

İyi işte çok değilmiş ona şükür ayy sen benm ilk üç ayda yaşadıklarımı bilsen kabus gibiydi ya çok berbat geçti düşündükçe kötü oluyorm :) ama üç ay sonu gözünün önü açılıyo resmen bi enerji mutluluk geliyo değişen hormonların eski halini alıyo falan yani güzel oluyo az kalmış sanada sabret

Konuyu ilk actigina yazismistik senle sukur sorunsuz ilerliyosunn. Seninki ne kadarlik oldu canim

Yok kiz burasi guzel arastirmasi guzel ilgileniyolar baska illerden gelen bile var ama git gel meselesi zor oluyor miracla beraber..kiz bizim gunumuz bir gidiyodu sata gore 18+0 ama ultrasonda fazla gozukuyor

Ay ins canim evet ya cok iyiyim masallah hic cikartmadim yemegimi falan yapabiliyorum

Sabirsizlikla bekliuorum cnm

Rabbim iyi haberlerini nasip etsin miniğininn hep :) Hayırlı olsunn

Nasılsınız kızlaar? Haftasonu yoktum sayılır :) Düzenli gece uykusuzluklarım başladı Buna da şükür

Rabbim iyi haberlerini nasip etsin miniğininn hep :) Hayırlı olsunn

Nasılsınız kızlaar? Haftasonu yoktum sayılır :) Düzenli gece uykusuzluklarım başladı Buna da şükür

iyiym cnm ben daha dogrusu iyi diyeym iyi olalim bu mide beni öldürüyorr ay midem hep boylemi kalcak bi dogursamda rahatlasam canimda acayip acayip seyler cekiyor komik oluyor

Sağol canım içtm hafifletti ama tam geçirmiyo

Heyyy kizceler ve minikleri kacaklaaar ozellikle canmama buralari niye terkettiniz küstümm hih :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…