Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Kizlar benim karnim cok agriyo ya kullandgm ilaclardan mi acaba folik asit decavit coraspirin ve kan hapi kullaniyorum progestan da var amaonu kullanmiyorum artik dayanamiyorum hap yutmaya gozlerimi kapatip zorla yutuorum iste

Kizlar benim karnim cok agriyo ya kullandgm ilaclardan mi acaba folik asit decavit coraspirin ve kan hapi kullaniyorum progestan da var amaonu kullanmiyorum artik dayanamiyorum hap yutmaya gozlerimi kapatip zorla yutuorum iste

Canım seninki üç ayı doldurmadı demi daha neden vitamin kan kullanıyosun bide düşük tehlikenmi varda progestoron kullanıyosun yoksa önlem içinmi

Canım seninki üç ayı doldurmadı demi daha neden vitamin kan kullanıyosun bide düşük tehlikenmi varda progestoron kullanıyosun yoksa önlem içinmi

Yok canim 8 haftaligm daha ben kasimda kurtaj oldum o zamandan beri kullaniyorum vitamini birde hem. Ozeldeki hem devletteki doktorum vitamim hapini ve foli asiti kullanmami soyleediler ben akdeniz anemisiyim cnm kanim cok dusuk o yizden kan ilaci kullaniyorim doktorum dusuk terhliken yok ama dedi ben ultrasona girince kalp atislarini duydum deyinceye kadar aglamaya basladim doktor da cok streslisn dedi ondan verdi ama ozeldeji doktorum hic dusuk tehliken falan var demeedi oyuzden kullanmiyorum

Heyyy kizceler ve minikleri kacaklaaar ozellikle canmama buralari niye terkettiniz küstümm hih :):)

Canım ben çok fenayim belimin ağrısı bacağıma vurdu yürüyemiyorum oturamıyorum o kadar batıyor fıtık var di bende bi ameliyat olmuştum kizimdan evvel yeniden tekrarladi sanırım (( ameliyat öncesi cektigim bütün ağrıları çekiyorum şu an kas gevşetici de vermiyorlar mecburen bir tek magnezyum ilaci var bu tur agrilar icin oda fayda etmiyor midem fena birsey yiyemiyorum canım bişey çekse yiyemiyorum zira bulmak zor yada hiç yok (( aşırı sinirli gerginim zaten bel deki sinirler sıkışık bide gebelik sorma gitsin her akşam tartışma kendimi tanıyamiyorum eşim sağolsun büyütmuyor ama inan bazen görmek istemiyorum bile eşimi ........mayya durmuyor çok hareketli devamli bağırıyorum çocuğa hiç iyi değilim hiç.....ellerim kollarım çok uyusuyor Rabbim sonumu Hayır etsin .....bu arada sanada çok geçmiş olsun canım kızının ismine gelince bence çok güzel hiç düşünme koy bence :))

Hm anladm o yüzden içiyosun yani tabi ben karışmaym ama bende ilk bi kürtaj oldm sonra bu hamileliğimde düşük tehlikem olmadiğı halde ben günde üç tane sonralarıda iki tane içiyodum önlem almak için düşük tehlikesini önlemek için

Burdaym canım geldm iyim şükür tekmenin geleceği günü bekliyorm sen napıyosun :)
Gelir kuzum gelir sorun yapma tatlim
Cnm sen birden niye bu kadar rahatsizlandin kac haftlik oldun bel agrisi cok kotu benimde omurgamda egrilik var miracta 20gun adim atamamistim bacagima vurmustu agrisi eller kollar uyusmasi bendede var doktor beyin sinir cerrahisine yonlendirdi sinirli olman normal ama mayya dan cikarma lutfen hirsini o cok kucuk daha kardesi gelcek diye simdidn uzulmesin..midene ne oldu bulantimi reflumu
Merhabalaaaarrrr :))
Bende araniza yeni katildim sizden ogrenecek ck seyim var bende 7 haftaligimmm :*

Hg canim rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin

Kızçeleer :)
Yeni gelenler olmuş,hoşgeldiniizz :) Hayırlı,sağlıklı olsun minikleriniz :)
Mart'ta sağlıkocağında kontrolümüz var gelirken son tahlillerinizide getirin demişti kadın,tahliller için hemde kontrol olur diye doğumevine gittim..Devlet çok kötü..Tahlilleri istedi doktor ve nst istedi..Çok şükür herşey normal,ama ilgi alaka sıfır,ne gördüm ne bilgi verdi,içerdeki yardımcısına not düşmesi gereken bilgileri sıraladı sadece :) Nst'de 15 dk kadar kızımın kalp atışlarını dinledim bol bolda tekme gürültüsünü,en güzel yanı buydu :) Şimdi haftaya kendi doktoruma randevum var onu bekliyorum dört gözle :)
Herkes iyidir umarıımm..

Slm canım aman git devlet iğrenç dediğin doğru insanı sinir hastası ediyolar bende bi kaydım orda görünsün diye gittim doktor beni ulturasona bile tutmadı randevulu diye :) bide bende senin gibi özele gidiyorm nts falan ne oluyo benimdemi gitmem gerekiyo ona yoksa doktor yönlendiriyomu

Canım bebeğin kalp atışlarını,sancın fln var mı diye bakıyorlar makinede çıkıyor,bebek streste mi değil mi diye genel bir kontrol..İlerleyen hhaftalarda yapılıyor..Benimkini doktor istedi öyle kontrol amaçlı,30+4 çıktım ultrasonda ..Son zamanlarda sıkça istiyorlar sanırım..Kemerle yuvarlak yassı birşey bağlıyorlar karnına,büyük mikrofon gb düşün içerdeki tüm sesleri duyuyorsun burada makinede kağıda kaydediyor ses dalgalarını..Doktor yönlendirecektir gerek olduğunda

Hım anladm ay ne güzelmiş öle ya daha bana var ozaman maşallah sana az kalmş ne güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…