Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Anaaa buldum ya kiz seni hihihi:)mesaj attim gecen sana.biz nerdeyse 2 aylik olcaz abla olduk ablaaa...

Bende seni arıyodum ama bulamadm msjlar 200 i geçti bildirimler geliyo ya telden girdiğim içn donuyo açılmıyo
Valla iyi oldu bende merak ediyodm maşallah 2 ay oldu demek yerim ben onu :) nasıl iyimi sağlığı

Bende aynen masa hazır bende bekliyorm acıktm heran yiyebilirim gerçi yedikten sonra çok kötü miğdem arıyo :)

Amann mide kelimesnden nefret ettim artik benimde ufacik bi istahim acildi cok ufak tabiki aman bunada sukur napimm yedikte masa ortada mirac bey sirt kaşittiriyor bnde bakim tlf dedim alerjik egzama var oglanda boyna sirt kasiniyo eklem yerlerine vuruyor bazen donem donem boyle oluyor sonra geciyor ama bazrlen sabaha kadar uyutmuyor sirayla kasiyorz napalim kremleri var ama bana zararli bende eldiven takip suruyorm rahatliyo kuzum teyzesi hic sorma dogdu dogali crkiyorz bu rahatsizligi insallah kardesinde olmaz sampuani bile farkli

Bende seni arıyodum ama bulamadm msjlar 200 i geçti bildirimler geliyo ya telden girdiğim içn donuyo açılmıyo
Valla iyi oldu bende merak ediyodm maşallah 2 ay oldu demek yerim ben onu :) nasıl iyimi sağlığı

Tam yemelik canim ya artik yavastan gulmelere bile basladik.az once banyo yaptirdim rahatlasin diye.sagligimizda cok sukur buyumeye calisiyoruz iste.
Eee ne kadarlik oldun cinsiyeti belli oldumu anlat anlat.hep aklim sendeydi butun cevaplari aliyim efemmm..

Oyy maşallah annesi iyi yapmışsın :) hemen cevaplıyorm :) ben 19 hafta oldum cinsiyeti erkekmiş üçlü tarama oldum cuma günü gidecm işte sonuca miğren ataklarım oluyo ölüyorm ağrıdan bide miğdem çok ağrıyo ne yesem öle işte sıkıntılı geçiyo bide tekmeleri artık hissetmek istiyorm çok merak ediyorm o duyguyu ama henüz yaşamadm :) birde bu miğren miğde ağrısı falan yüzünden çok sıkıldım hamilelikten bi dokuz ay olsaydı herşeyim kısıtlı zormuş valla bune böle istediğimi yiyemiyorm yapamıyorm sen kurtuldun ohhh :)

Canım ya bi rahatlasıydı şu miğden zor olur o ama mecbur işte geçmiyo elinden bişey gelmiyo buna şükür yinede başka sıkıntın olmasında
Ayy canım ya o zor olur çocuğa sıkıntı verir her ilaçta etki etmezki illa birsürü ilaçtan biri dek grliyo vücuduna bi dek gelse geçerdi

Kac kilosun canim almaya devammi ben 47.600 bakalim verdigim kiloya nezaman ulascam merakla bekliyorm

Kac kilosun canim almaya devammi ben 47.600 bakalim verdigim kiloya nezaman ulascam merakla bekliyorm

Ben şu anda 54 200 civarında aynıym yani zaten 52 yle hamile kalmıştm karnımda çok yok 19 hafta olmama rağmen bi bulantın geçseydi canım ya kilo alırdında bebeğinin kilosu nasıl iyimi

Ben şu anda 54 200 civarında aynıym yani zaten 52 yle hamile kalmıştm karnımda çok yok 19 hafta olmama rağmen bi bulantın geçseydi canım ya kilo alırdında bebeğinin kilosu nasıl iyimi

Bende vermeseydm demekki 1bucuk iki kilo alirdm 52yle hamis kalmistim 46ya dustum simdi 47 600 dktr 5aydan sonra alirsn demisti bakalim insallah 50yle gitmem doguma

Bende vermeseydm demekki 1bucuk iki kilo alirdm 52yle hamis kalmistim 46ya dustum simdi 47 600 dktr 5aydan sonra alirsn demisti bakalim insallah 50yle gitmem doguma

Hı doğru srnde öle olurdun ama elinde değildiki verdin ya çevremde birsürü hamile var hepsiyle aramda bir iki ay var yedi sekiz kilo aldılar bi görsen ben çocuk gibi kaldm :) aslında hoşuma gidiyo banada doktor öle söledi 5 aydan sonra alırsın diye bakalım ne kadar alacaz çok merak ediyorm :)

Dogrudur canim ama gebelikte inanki bir haftanin bile farki oluyor ben miracta yine ayni kiloyla hamile kaldim 51 52 ama 42kiloya kadar dustum 3bucuk ayimda bulantim tamamen gectiydi anamm bi istahim acildi inanki pazara gidiyodum 2simit bi pohca pazari gezerken yiyodum pesine muz salatalik ne aldiysam onlarida arabada gelirken yiyodum 7aya kadar oyleydim ondan sonra normale dondu istahim 57-58 le dogum yaptim ama 7aydan sonra kendim degil bebege aliyosn kiloyu demisti ve ben cok bi kilo almadim bide doktor 42kilonun ustune saymisti kilomu dogum yaptim yine zayifladim 50oldum sonrdan 55 daha sonra eski kiloma 52ye geri dondum boyumda kisa oldugu icin ideal kilom 50 52 zaten ama bunda ne olcam gercektn cok merak ediyorum bana kalirsa en fazla 55olurum heralde hic umudum yok en az 60olsaydm 8 10kilo dogumda gidiyo zaten dogumdan sonra direncli olurdum nede olsa 2cocuk anasi olcam...bence sende kisma pek fazla yemenden kilo alcam diye korkma boyun var yakisir dogumdan sonra rahat toparlaman lazim

Ay alemsin ya iyi açılmış birden iştahın demekki bünyen öle bundada öle olacak ozaman iştahın yemen iyi olsunda zaten şişip kilo alman iyi değil dirençli olursun bu arada senin karnın dışardan bakınca görünecek kadar büyüdümü benimki aşırı olmadı normal

Cok asiri degil ama bayagi belli oluyor kendim zayif oldugum icin hatta yemek yiyince midemde sisiyor ikisi birlesince bazen kocaman oluyor ikinci bebiste zaten daha cok karni oluyormus insanin ay keske resim cekme sansim olaydi ceker gosterirdik gobusleri ama hala 40beden eteklerim cok az siksada oluyor ee zayiflayinca gobek ciksada beden artmiyor pek

:) hım aynen brnmkide o şekilde 5 aydan sonra büyürmüş zaten dediğin gibi resm imkanı olsaydı yüklerdik ben 36 beden kotlarımı giyemiyorm kapanmıyo tayt giyiyorm hep mecbur

:) hım aynen brnmkide o şekilde 5 aydan sonra büyürmüş zaten dediğin gibi resm imkanı olsaydı yüklerdik ben 36 beden kotlarımı giyemiyorm kapanmıyo tayt giyiyorm hep mecbur

Tesetturluyum oyuzden kot bedenlerini anlayamiyorum ama tayt evde cok giyiyorm cok rahat ama karnimi rahatsix ediyor bikac tane ciktigimda rahat belli olanlardan alcam gcengun hamile pantalonu ve uzun tunik aldim tunik 38bdn ama genis kalip karnimi kapatsin cok sik tugba venn den aldim pantalonda m bedenkumas boru paca diyolar ya ondan hosuma giderek aldim oyle bi kac kombin daha yapsam Guzel olcak..cok pahali hamile kiyafetleri ya

Hım onu bilmiyodm kapalı olunca bulmakta zor olur bide dediğin gibi pahalıdır tabi normalde bile az çok biliyorm tesettür kıyafetleri bile çok pahalı ama tabi kapalı olmak güzel bişey değer okadarınada ben hamilelik almam belki son ayda alırım tayt üstüne bol yada hamilelik tşörtleri alırım aman bi dokuz ay nede olsa bi biteydi çok daraldm :)

Evlenince kapandim ilk zamanlar zorlanir gibi oldum ama nedeni esimin ailesi yok pantalon giyme yok pardusesis cikma yok soyle yok boyle insan gonlune gore yapamayinca zor oluyor bende baya aciktim tayt pantalon askili kiyafetler falan ama alistim hemde cok alistim yani acilmam soz konusu olamaz daha simdi daha rahatim gonlumce modern bi kapaliyim esim zaten pek karismaz kiyafetime bazen kiskancligi tutuyor tabi :):) yok tunik kisa yok goguslerin cok cikti yok totona dar gelmis bu kiyafet herzaman yapmaz ama bazen tutuyor iste :):) hic sorma bacim hayirlisiyla kurtulsaydik muhtemel dogum tarihin nezaman benim 28temmuz ama 2hafta erken alirlar sezeryan ya

Amann sakin o bebekli yumurtali hamile penyeleri varya ondan alma cok cirkin bence bi kadin hamileliginde ne kadar cok mahremden saklarsa karnini cocugu okadar efendi olur k.kerimde oyle geciyor cok dar kiyafetleri o gobekdelikleri bile disari firlamis elbiselerinden oyle kadinlarin cocuklari pis gozlu olurlar fatih sultan mehmet in annesi hamileliginde bir sefer bile sacinin telini gostermemis hamile oldugunu okadar guzel saklamiski pekkimse anlayamamis ve kadin istanbul fatihi dogurmus :) rabbim bizlerede oyle hayirli evlatlar yetistirsin..ahlak anne rahminde baslar

Hadi ya bayağı açıkmışsın ben öle değilim normalim ama boğazlı şeyler giyemem boğulur gibi oluyorm o yüzden kapanamıyorm ama o bi anlık bi duygu inş banada gelir olsn kıskansın seven insan kıskanır olur öle :) brnim doğumda temmuz 22 gibi ama brlli olmaz tabi :)

Ne güzel sölemişsin öle ya süpersin biliyomusun bende böle düşünüyorm ama herkes geri kafalı yobaz der diye ki derler biliyorm kimseye diyemiyodum utandığımı ben kara kara düşünüyorm karnım büyüynce napıcam nasıl saklıycam diye kocsman karınla belli olursa çok utanırım ben şimdi bile badinin üstüne hemen hırka giyiyorm görünmesin belli olmasın diye utanıyorm öle dediğin gibi dapdar giyenler nasıl giyiyosa inş çocuklarımız hayırlı kuranlı evlatlar olur çok istiyorm ya öle yetiştirebilmeyi bide bişey sorucam hani bu meryem suresi var ya o erkek bebeğede okunıyomu yoksa erkeğe başka bi dua varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…