Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Hic oyle dusunme neden yobaz olalimki ben sviyorm karnimi kapatmayi hicbirzaman kp yada dedesi var esimin ust katta onlarin yaninda bile hirka yada yelek giyiyorm kadin kadina zaten bisi olmaz..canim oglumda yusuf suresi okudum ben yusuf peygamberimiz gibi guzel ahlakliolsun diye buyuklerim onu onermisti sende onu okuyabilirsin meryem suresinide kolay dogum icin niyetlen oku bence

Bencede öle kapatmak normal olan asıl en iyisini yapıypruz biz
Tmm canım onu okuyum arada ozaman meryem suresinede başlaym iyi olur valla

kızlarr
Bende kapalı değilim ama öyle çok açıkta sayılmam,göbekte bence insan içgüdüsel olarak kapatıyor..İster istemez belli oluyor şimdi benim ama dedim ya hep kapatıyorum hırkamı fln..İyi değil derler pek göze batması..Gerçektende insan bir güzel oluyor şirin oluyor göbişle,nazar değer Allah korusun :)
Zaman azalıyor,heyecanlanıyorum :)

En iyisini yapıyosun canım yazın biraz kapatmak zor olur ozamanda bol giyeriz gerçi senin doğuma az kaldı ne güzel heyecan doruktadır şu an kaç haftadasın :)

En iyisini yapıyosun canım yazın biraz kapatmak zor olur ozamanda bol giyeriz gerçi senin doğuma az kaldı ne güzel heyecan doruktadır şu an kaç haftadasın :)

30 bitiyor :) Herşey daha bir değişik oluyor zamanla..Hamilelik güzelmiş :) Zorluklar olsa da keyifli ya :) Bazen çok heyecanlanıyorum ne zaman olur diye :)
Geçen akşam hastane için aldığım geceliği denedim :) Çok fazla şirin oldu :) Eşime diyorum ki ben elbise giyerim diyordum ama giyemem böyle olursa,incede olsa bir hırkayla fln kapatmak daha kolay :)
Senin nasıl gidiyor?Bak nasıl cabuk geçiyor zaman :)

Ooo maşallahhhh ben 20 lerdesin sanıyodm :) ne kalmışta sana valla ne güzel şu an iyice heyecan gelmiştir sana :) gecelikler falan alınmış hazırlıklar tmm desene :) benimki geçiyo işte ya daha tekmeleri falan hissetmedim ya karnımda bişry yok gibi :) bi hissetseydm

yok tamam degil hazırlıklar öyle denk gelmistim almıstım gecelik begenince :) bakım ürünlerimiz,benim bikac eksigim,besik fln almadık daha,bu ay halledecez insallah,sonrada yıkama ütüleme islemleri ancak iste :) az kaldı canım yakındır hissetmen :) simdi uyutmuyor minik beni :)

Hım anladm ben o konuların hiç birinden anlamıyorm ne alınır ne yapılır zamanı gelince sana sorarım artık :) ben 8. Ayda yapıcam herşeyi ya ne olur ne olmaz şimdi hiç bişey almıyorm hadi ya demek öle kuvvetli olıyo tekme uyutmuyo ay ne güzel yaa :)

Ay okadar guzel oluyoki o yikama utuleme cok heycanli valla yavas yavas hazirla cantani nolur nolmaz koca koca tekmeler yiyosun dimee :) daha son ayinda okadar gerilcenki ayaklarini karnina dayiycak elinle hissetcksin basi kaburgana dayancak ustten bastirip itikliyceksin..biriniz 3kilolu 50cm iki kisilik yasam yasiycaksinz :):):)

Kiz hep beraber cikariz alisverise plojovic de aliriz onun sipasida olur yanimizda benim sipada onla ilgilenir..kizlar isimleriniz neler benimki..Seher

Ay evet çok iyi olur valla ben bakarım çocuklara nede olsa bu işlerden anlamıyorm :) ay ismi çok güzelmiş maşallah benimki osman ama tuğrayıda eklemeyi düşünüyorm

Kizlar merhaba :) ben de 2012 kasım annesiyiyim. Uzun zamandır fotograf çekiyorum ve artık doğum fotoğrafçılığına başladım çok şükür. İçinizde dogum fotografi cektirmek isteyen birkac anneyle ucretsiz calismak istiyorum. Dogum seruvenini ve bebeginin ilk hallerini fotografla ölümsüzleştirmek isteyen değerli anneler benimle irtibara gecebilirler.

:) ha ha ay çok güldm ben bugün hiç iyi değilim algılayamıyorm artık hiç bişeyi çok yoruldm bide uykusuzm gece uyuyamamıştm o yüzden yani :)

Walla bende cok guldum sana adini soyleme kustum hih:) kizlar konu actim yorumlarinixi bekliyorm hamile bi kadinin karnini mahremden sakinmasi diye

İsmin seda canm nie sölemeym :) hım demn gördm sayfanı şimdi göz atacm :)

Kiz kapattilar konumu cok heycanli gidiyodu yaa hemen dini konuya soktular islerine gelmedi tabi biz o konulari temmuz annelerindede konusuyoduk ve burda senlede konustuk insanlarin isine gelmiyor bazi dogrular...kiz bazilarinada cok guldum valla nasil haykiriyolardi ay ne acayip toplum olmusuz yaa

Kötü düşünme canım,içinden geldiği gb yap maşallah o kadar cok seyi geldi ki giysi almıyoruz çok çok beğenirsem alıyorum azcıkta hevesimi gidereyim diye..eksikleri bayaa araştırdım,abartmadan halledecem inşallah,paylaşırım istediğinde..bi kadının tekme yiyip mutlu tek dönemdir :))) mucize gerçekten..Rabbim en kısa zmnda nasip etsin canım..

Evet biri daha cantanı hazırla sonrasını yavas yavas halledersin dedi :)) tekme yiyince bazen canım acıyor çok hareketli maşallah,bi ahh yapıyorum sonrada diyorum ki aferin kızımaa :))) aklımda olacak sanırım son zmnda söylediklerin :))

Hadi ya dmek kapattılar aman boşvr herkesin düşüncesi kendine bizene ya biz kendimize bakalım o yeter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…