Sedacim hic sikinti yapma yakindir tekmeleri hissetmen ben cok erkn hissettm ama hwm ikinci hwmde zayifm geceleri bile kipir kipir dun gece 2ye kadar kipirdadi suan biraxdaha kuvvetlendigini hissediyorm tekmelerin eskiden pit pit seklindeydi simdi cok kipirdak kardes oldubazende gun boyu hissetmiyorm hic duzenli uykuya girdiler cunku..alisveris konusunda rahT ol hem buyukler hem burdaki arkadaslarla yrdimci olurux birbirimize bende bilmiyodm ama bebe magazasina gittim kv demde vardi cok yardmci oldular hepsini topluca aldik geldik sonrasinda yika utule cantani hazirla ama 8ay cok gec gercektn 7ayda cantan hazir olsun acil ihtiyaclar cantana ne koyabilirsin mesela aklima grlenler bebek hastane cikisi yenidogan 10tane kadar bez agiz mendili yeni dogan islak havlu penye battaniye polar battaniye cunku onlar yeni dogan oldugu icin usurler.kucuk boy emzik kucuk biberon ic zibin bide 2tane bebek takimi pijama turu olabilir cok kaka yapiyolar dogduklarinda disari cikiyor hep...kendin icin gecelik ben sabahlikta goturmustm eger gogus ucun yoksa bebegi emzirmek icin wee nin silikon gogus uclugunu alabilirsn cok rahat edersin.küçük havlu corap ped sac tokasi ic camasirlari emzirme sudyeni aldim hic kullanamamistim onun yerine lambada onermislerdi.yine yedekte bir pijama daha gotur istersen kan falan olabilir bazen geciyor..cikarkende makyaj cantani kaparsin tamam..aklima gelenler bunlar plojovic te aklna gelenleri soyler bizlere sonucta o suan hazirlik yapiyor daha fikirlidir
Ay bilmiyorm ya bi atsaydı asıl ozaman heyecan heves başlardı bekliyorm bakalım şimdilik :)
Ya gerçekten süpersin çok sağol hemen yazıorm bunları bak hiç birini bilmiyodm iyi oldu :) tmm bide o hastanr çantasını 7. Ayda yapıyım ozsman 2 ay sonra yani inş :)
Ay bilmiyorm ya bi atsaydı asıl ozaman heyecan heves başlardı bekliyorm bakalım şimdilik :)
Ya gerçekten süpersin çok sağol hemen yazıorm bunları bak hiç birini bilmiyodm iyi oldu :) tmm bide o hastanr çantasını 7. Ayda yapıyım ozsman 2 ay sonra yani inş :)
Yine son iki aya kadar bi ihtiyac listesi cikartiriz hepberaber burdan yazariz..benimde miracin kuculmuslerine bakmam lazim ne eksik diye pijama turlerini zibinlarini disardan almam onun yerine daha cok biyere giderken giydirebilcegim seyler alirim bide hastane cikisi istiyorm 2takim birini buyuk birini kucuk..bide hani o bebek bakim urunleri varya canta halinde onlar kucuk oluyor bosa para bence ondan almiycam bebek yagim evde var karnima suruyorm pisik kremi olarak dktr trosyd ve bebanthen veriyor sampuanda joahnsins markayi sakn almayin kucuklerindn canbebe alin bence sac ve vucutta onu kullanin..gereksiz masrafa girmeyin onun yerine daha onemli bi ihtiyac alirsiniz bazen bebeklern ciltleri kuru oluyor oglum gibi ozel sampuan ve gunlk kullanim icin nemlendirici krem veriyor doktrlar onlrda az para degil 55lira sampuan 39lira krem..yani digerleri raf bekliyor hic gerek yok..gecen gun chicconunkine baktim 59.90 etiket koymuslar ise yaramaz bi canta icinde ilk heveslendim esimde alalim dedi icine bi baktim kucuk kucuk hersey amann zaten abisinn var evde cogu gerek yok dedim..
Yine son iki aya kadar bi ihtiyac listesi cikartiriz hepberaber burdan yazariz..benimde miracin kuculmuslerine bakmam lazim ne eksik diye pijama turlerini zibinlarini disardan almam onun yerine daha cok biyere giderken giydirebilcegim seyler alirim bide hastane cikisi istiyorm 2takim birini buyuk birini kucuk..bide hani o bebek bakim urunleri varya canta halinde onlar kucuk oluyor bosa para bence ondan almiycam bebek yagim evde var karnima suruyorm pisik kremi olarak dktr trosyd ve bebanthen veriyor sampuanda joahnsins markayi sakn almayin kucuklerindn canbebe alin bence sac ve vucutta onu kullanin..gereksiz masrafa girmeyin onun yerine daha onemli bi ihtiyac alirsiniz bazen bebeklern ciltleri kuru oluyor oglum gibi ozel sampuan ve gunlk kullanim icin nemlendirici krem veriyor doktrlar onlrda az para degil 55lira sampuan 39lira krem..yani digerleri raf bekliyor hic gerek yok..gecen gun chicconunkine baktim 59.90 etiket koymuslar ise yaramaz bi canta icinde ilk heveslendim esimde alalim dedi icine bi baktim kucuk kucuk hersey amann zaten abisinn var evde cogu gerek yok dedim..
Evet canım öle yapalım iyi olur valla oo ne çok alınacak şey varmış ya ben bu kadar oldupunu bilmiyodm not ediyim zaten çocuk birden büyüyo ilk başta dediğin gibi abisininkini giysin senin ikinci olduğu için tecrübelisin ne güzel :)
Evet canım öle yapalım iyi olur valla oo ne çok alınacak şey varmış ya ben bu kadar oldupunu bilmiyodm not ediyim zaten çocuk birden büyüyo ilk başta dediğin gibi abisininkini giysin senin ikinci olduğu için tecrübelisin ne güzel :)
Cnm hediyede geliyor bisuru bence cok asiriya kacma ben cok aldim oglumda annemde almis abimlerde almis baktik koymaya yer kalmadi esim gitti 5li sifonyer yaptirdi getirdi..inanki cogunu 2sefer anca giydirdm bence buyudukce alirsin cabucak buyuyolar..benim eltimle ayni yerde oturuyorz onun 3kizi oldu miractan 3ay kucuk oda hep banaayirdi kucuk kiyafetleri secenegim.cok yani :)
Cnm hediyede geliyor bisuru bence cok asiriya kacma ben cok aldim oglumda annemde almis abimlerde almis baktik koymaya yer kalmadi esim gitti 5li sifonyer yaptirdi getirdi..inanki cogunu 2sefer anca giydirdm bence buyudukce alirsin cabucak buyuyolar..benim eltimle ayni yerde oturuyorz onun 3kizi oldu miractan 3ay kucuk oda hep banaayirdi kucuk kiyafetleri secenegim.cok yani :)
Evet haklısın birden büyüyolarmş dediğin gibi kalır hep yazk olur genel ihriyaçları alınsın yeter :) oo senin seçenek gerçektende çok şanslısın :)
Kizlar karnim buyumeye basladikca dikis yerlerim aciyor ve süt mideme cok dokunuyor pasta yada sütlü biseyler yiyince midem mahfoluyor hamileligimde cikti bu normalde yoktu
Ay sezeryanmı oldun sen acır o tüh ya
Canım hatırlarsan banada o dokınma 3 ay içinde oldu ölüyodm ağrıdan laktoz dokunuyomuş meğer bana sanada dokunuyo demekki uzak dur öle şeylerden o miğde ağrısı çok zor oluyo ben kalsiyum çok fazla alamıyorm sırf bu yüzdn
Evd cnm ya cok agri yapiyor bide hava bozuksa daha kotu oluyorum..simdi karnim bukadarken son aylari dusunemiyorum hiç amann ne kotu ameliyat iste sonucta ya insallah sen normal yaparsin cnm..kiz ayran bile icsem mahfoluyo midem ne bu boyle be zaten peynir yiyemiyorm napcam boyle vitaminde kullanamiyorum cok buyuk valla icemiyorm onu geri cikiyo zaten sabah gece bulantim var hala
Bugün miniğimi gördüüm :)
Herşey yolunda çok şükür..Kontrol aralarımızı kısattı doktor..Düzenli olmadığı sürece artık ağrılarım normalmiş
Göbişte aldı başını gidiyor,iyice ağırlık çöküyor :)
shrmirac
Yorumların içn teşekkür ederim canım,o senin güzelliğin..
Haftasonu araya girince bu 2 günde gezmeler sürünce pek giremedim merak ettim :)
Bugün miniğimi gördüüm :)
Herşey yolunda çok şükür..Kontrol aralarımızı kısattı doktor..Düzenli olmadığı sürece artık ağrılarım normalmiş
Göbişte aldı başını gidiyor,iyice ağırlık çöküyor :)j
shrmirac
Yorumların içn teşekkür ederim canım,o senin güzelliğin..
Haftasonu araya girince bu 2 günde gezmeler sürünce pek giremedim merak ettim :)
Oy oy maşallah annesi ya ne güzel duygu bebeği görmek insan heyecanlanıyo doğumada az kaldı senin oh ne güzel :) evet ya karnın bayağı çıkmıştır zorlar az daha dişini sıkacan artık doğuma kadar :)
Cnm gordun yani bebisini ne guzel bi duygu ya bende cok ozledim kizimi boyna tekme atip duruyor cok hareketli.insallah bizde senin gibi ilerleriz ve konusuruz soyle oldu boyle oldu diye kizimin bu ayin ortasinda kontrolu var bakalim nasil gecicek..dun arkadasim dogum yapmisti onun yanina gittik oglumla onunda oglusu oldu cok minik ayy kucagima aldim agliycaktm nerdeyse cok heycanlandim ozlemisim bebis almayi oglumda diyoki anne eve goturrlim birakma onuuu :)
Tek sorun göbiş olsun tabii :) Onunda tadı ayrı..Valla kızçe çok heyecanlanıyorum,kafam karmakarışık,herşeyi birden düşünmeye başladım..Sonra ona sarıldığımı hayal edip sıyrılıyorum bütün düşüncelerden
Ay aynen ya senin heyecan başlamıştır tabi ne yapsan nasıl olacak diye düşünceler başlar iyi şeyler düşün ay o anı düşününce bende heyecanlanıyorm kucağıma alınca anı inş o anı yaşamak nasip olur
Slm kızlar bugün kontrolüm vardı20. Haftaya girdim şükür taramamda iyi dedi bir ay sonra şeker yüklemem var onun nasl olacağını merak ediyorm bide 6 gün sonra tetanos vurulacam iğneden çok korkuyorm o an bayılıyorm kendimi kaybediyorm bi kaç kişi tutuyo ancak öle kan aldırıyorm :) bi yenemedm korkumu tetanosunda korkusu çöktü üstüme kızlar o nerden vuruluyo ve nasıl oluyo bide sonrasnda acıyomu :)
Çok sevindim hersey yolundaymış :)
Canım benim tetonoz hiç sıkıntılı geçmedi,ateş ağrı çekmedim..Sadece vurulduğum ilk gece kolumun üzerine yatamadım o da et kesiği derler ya öyle gb oldu.. Kolundan vuruyor hemşiren,ilacı verirken sıkıntılı biraz sadece :)
Benim cok agrim oldu yaa bide hepsini yaotirdm hatta en sonuncuyu 6. 7once olmustum(
Herkeste değişiyor maleseff..Hiç anlamadan gecirende var ateş ağrı yaşayanda..
Sen 5 dozu yaptırınca ilkinde,şimdi yaptırmadın değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?