Nerefoncum oglus iyidir umarim bende kizceyi cok ozldim ama daha 13unde randevum ayrintili ultrason bende dun asi icin cagirdilar gittim ama asi kartimida goturdm yanimda hepsini yaptirdm ilkte diye gerek duyulmadi cnm biraz aciyor agri ates yapiyor 3gun falan sonra grciyor
Sent from my Turkcell Maxi Plus 5 using Kadınlar Kulübü mobile app
Valla şimdilik iyi dedi bakalım doktor belim çok ağrıyo bugün ilk defa korkuyorm biraz senin randevuyada az kalmış ayrıntılı nasl oluyo canım ben onu bilmiyorm sölemedi doktor öle bişey
Ayy ciddimisin ölemi oluyo ya vurulana kadar bende herşey sonrasına razıymda o anki acı korkutuyo
Yok tatlim yaptrmadim asi olcam diye gittim rutin kontrol yapti ebe hemsire doktorla biraz testlr hakkindA konustuk eve dondum 8nisanda seker yukleme dedi oglumda yaptirmAdm bakalim bunda nasil iccem sekerli suyu
Evet canım şükür yolunda ama belim çok ağrıyo korktm normalmi bu ayda risk olurmuÇok sevindim hersey yolundaymış :)
Canım benim tetonoz hiç sıkıntılı geçmedi,ateş ağrı çekmedim..Sadece vurulduğum ilk gece kolumun üzerine yatamadım o da et kesiği derler ya öyle gb oldu.. Kolundan vuruyor hemşiren,ilacı verirken sıkıntılı biraz sadece :)
Ayrintiliyi genelde renkli ultrasonda yapiyolar bebegin ic organlarina bakiyolar belki bidakine gittiginde bakar yarim saat falan suruyor
Buda benim kara paşam kuşagizli oglum..babannesinin evindeydik umreden gelmislerdi oglusumun umre kiyafeti
Evet canım şükür yolunda ama belim çok ağrıyo korktm normalmi bu ayda risk olurmu
Ayy valla çok korkuyorm ben yine rezil olacam hastanede ağlayıp bağırıp bide bu kan alma gibi olmaz daha acır haliyle of ya sen kurtulmuşsun ne güzel bide ben kurtulaydım :)
Hadi ya ben özele gidiyorm ama renkli değil yinede malesef demek renkli olunca görünüyo ondan demedi baba doktor renkli yok çünkü burda bitek yazanesi olan bi doktor varmış onda varmış bi tek ona gidiyim ozaman
Testlerde aşıda hiçbiri mecburi değil zaten,sadece önlem..
Garip bir su o :) Çirkin değil ama içersin :) Ama bazılarında mide bulantısı yapabiliyormuş..
Ben özelde yaptırmıştım şeker taramasını,aromalı güzeldi..
Sade olarak içeceksen yanına limon almayı öneriyorlar :)
Paşanada ayrıca maşallaahh :) Çok tatlı :) Allah ona da gitmeyi nasip etsin genç yaşlarda inşallah,bizlere de..
Cnm google playstore den kk nin yeni
surumunu ekle istrsn
Kizcelerbisi dicem ya su karnim kocamandi herkes gorunce aa hamilemisin diye soruyodu ama simdi kuculdu kimse inanmiyo 5aylik hamis oldugumasanki belim biraz kalinlasti ama gobis kucucuk eskiden daha buyuktu
Olsun canım onu ben doktora bugn sordm benle bir olanların karnı kocaman kilolrı yerinde dedim oda karnın büyük yada küçük olmasının çocukla alakası yok dedi o yüzden bişey olmaz canım benmkide norml
Tekmeleri falan massallah cok kuvvetli ama eskidn daha buyuktu karnim 2kilo almisim kilo aldikca daha bi kuculdu
Arkadaslar 5haftalik hamileyim. Keseyi gòrdük ama doktor fetal nod görülmemıstir yazmiş. Nedir bu ve görmek icin erken mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?