Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Buda benim kara paşam kuşagizli oglum..babannesinin evindeydik umreden gelmislerdi oglusumun umre kiyafeti

Eklentiler

• $1394123687085.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 41

Valla şimdilik iyi dedi bakalım doktor belim çok ağrıyo bugün ilk defa korkuyorm biraz senin randevuyada az kalmış ayrıntılı nasl oluyo canım ben onu bilmiyorm sölemedi doktor öle bişey
Ayy ciddimisin ölemi oluyo ya vurulana kadar bende herşey sonrasına razıymda o anki acı korkutuyo

Ayrintiliyi genelde renkli ultrasonda yapiyolar bebegin ic organlarina bakiyolar belki bidakine gittiginde bakar yarim saat falan suruyor

Yok tatlim yaptrmadim asi olcam diye gittim rutin kontrol yapti ebe hemsire doktorla biraz testlr hakkindA konustuk eve dondum 8nisanda seker yukleme dedi oglumda yaptirmAdm bakalim bunda nasil iccem sekerli suyu

Testlerde aşıda hiçbiri mecburi değil zaten,sadece önlem..
Garip bir su o :) Çirkin değil ama içersin :) Ama bazılarında mide bulantısı yapabiliyormuş..
Ben özelde yaptırmıştım şeker taramasını,aromalı güzeldi..
Sade olarak içeceksen yanına limon almayı öneriyorlar :)

Paşanada ayrıca maşallaahh :) Çok tatlı :) Allah ona da gitmeyi nasip etsin genç yaşlarda inşallah,bizlere de..

Evet canım şükür yolunda ama belim çok ağrıyo korktm normalmi bu ayda risk olurmu
Ayy valla çok korkuyorm ben yine rezil olacam hastanede ağlayıp bağırıp bide bu kan alma gibi olmaz daha acır haliyle of ya sen kurtulmuşsun ne güzel bide ben kurtulaydım :)

Ayrintiliyi genelde renkli ultrasonda yapiyolar bebegin ic organlarina bakiyolar belki bidakine gittiginde bakar yarim saat falan suruyor

Hadi ya ben özele gidiyorm ama renkli değil yinede malesef demek renkli olunca görünüyo ondan demedi baba doktor renkli yok çünkü burda bitek yazanesi olan bi doktor varmış onda varmış bi tek ona gidiyim ozaman

Kurtuldum mu sayılır bilemedim daha doğum var
Ağlama bağırma zamanınıda sesinide harcama,dua oku derim :) Ben hep öyle yapıyorum..

Detaylı ultrasonda bildiğimiz gb canım..Renkli olması gerekmez..Tek fark normal kontrol sürecinin dışında daha detaylı bakılması,ölçümlerin alınması..Özelse makinesi uygundur zaten..Sadece belli ölçümleri yapıp bebekle ilgili,sana dosya verir ya da o an anlatır..Benim öyleydi en azından..Bebeğin ölçümleri,bebeğin eşi durumu vs bunlara bakılıyor..Doktoruna danış

Hadi ya ben özele gidiyorm ama renkli değil yinede malesef demek renkli olunca görünüyo ondan demedi baba doktor renkli yok çünkü burda bitek yazanesi olan bi doktor varmış onda varmış bi tek ona gidiyim ozaman

Cnm normallede yapiyolar burda tek universite hast var renkli ult. Miractaorda bakmislardi yarim saat 45dk surdu ama bu sefer universiteye gidemwm ugrasamm normalle bakck heralde

İnsallah amin cnm ben onumuzdeki sene gitcektm umreye ama bebek isi cikti gidemicem hayirlisi artik..valla sabah bulantim cok oldugu icin oyuzdn korkuyorm seker yuklemesinden

Kizcelerbisi dicem ya su karnim kocamandi herkes gorunce aa hamilemisin diye soruyodu ama simdi kuculdu kimse inanmiyo 5aylik hamis olduguma sanki belim biraz kalinlasti ama gobis kucucuk eskiden daha buyuktu

Kizcelerbisi dicem ya su karnim kocamandi herkes gorunce aa hamilemisin diye soruyodu ama simdi kuculdu kimse inanmiyo 5aylik hamis olduguma sanki belim biraz kalinlasti ama gobis kucucuk eskiden daha buyuktu

Olsun canım onu ben doktora bugn sordm benle bir olanların karnı kocaman kilolrı yerinde dedim oda karnın büyük yada küçük olmasının çocukla alakası yok dedi o yüzden bişey olmaz canım benmkide norml

Olsun canım onu ben doktora bugn sordm benle bir olanların karnı kocaman kilolrı yerinde dedim oda karnın büyük yada küçük olmasının çocukla alakası yok dedi o yüzden bişey olmaz canım benmkide norml

Tekmeleri falan massallah cok kuvvetli ama eskidn daha buyuktu karnim 2kilo almisim kilo aldikca daha bi kuculdu

Arkadaslar 5haftalik hamileyim. Keseyi gòrdük ama doktor fetal nod görülmemıstir yazmiş. Nedir bu ve görmek icin erken mi?

Arkadaslar 5haftalik hamileyim. Keseyi gòrdük ama doktor fetal nod görülmemıstir yazmiş. Nedir bu ve görmek icin erken mi?

Hayırlı olsun canım o bebeğin görüntüsünden bahsediyo fetal bebek demek ya bi hafta sonra falan görünmesi lazm nokta kadar :) hemde bişy olsa doktor sölerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…