Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

olsun canini sikma bebegin vucudu anne karnina donuktur oyuzdendir bikac gun icinde baslarsin hissetmeye

Hayirli olsun cnm

Yaa bilmiyorm doktorda şaşırdı böle olmasına 21. Haftadada hissetmezsem ne olur bilmiyorm en son hissetme süresi o çünkü

Arkadaslar 5haftalik hamileyim. Keseyi gòrdük ama doktor fetal nod görülmemıstir yazmiş. Nedir bu ve görmek icin erken mi?

Hayırlı olsun..Fetal nod kalp atışlarıyla ilgili zaten 7. haftaya fln tekabül eder,normal herşey şuan..Bir sonraki kontrolünde kalp atışlarına bakacak

Kizcelerbisi dicem ya su karnim kocamandi herkes gorunce aa hamilemisin diye soruyodu ama simdi kuculdu kimse inanmiyo 5aylik hamis olduguma sanki belim biraz kalinlasti ama gobis kucucuk eskiden daha buyuktu

Belki belin kalınlaşınca öyle geliyordur,vücudun tipi değiştikçe..

Kızlar tekmeyi hala hissetmiyorm 20+2 oldm

Az kaldı azz :) üzülme canım..İlk hareketler oldugu için normal hissetmemen..Hissetsen bile sonradan güçlendikçe daha keyif alacaksın :)
Zamanı geciyor gb düşünme herkeste değişir,erken hissedende var geç hissedende..

Ay bilmiyorm ya off çok taktım herşeyim senden böle ters oluyo anlamıyorm inş hissederim biran önce

Yaa bilmiyorm doktorda şaşırdı böle olmasına 21. Haftadada hissetmezsem ne olur bilmiyorm en son hissetme süresi o çünkü

aksam belli araliklarla sirt ustu uzan uzanmadan oncede tatli bisiler ya kendini dinle bakalim ufak ufak seyirmeler kelebek cirpmalari oluyomu..hissedersn bukadar sknti yapma kendine stres yaptikca hersryin zorlasir..bide ultrasonda hareketlimiydi peki bazen bebiste cok hareketli olmuyor benim kiz massallah zorla olcum yaptiriyo miracta oyle cok hareketliydi oyuzden cabuk hissettim

Tmm canım yapıyım böle bi seğirme oluyo ama ben anlamıyorm sanırım tekmemi değilmi bide ulturasonda tam görünmüyo artk boydan yarım dönmüştü doktor sırayla gösterdi ksfasını ayaklarını falan sen hissedeli çok oluyo canım ne güzel ya

Zaten ilk basta kelebek cirpiniyomus gibi oluyor sonradan artiyor hareketler suan bayagi siddetli zayif oldugum icin donuslerini bile hissediyorm gecen aksam kipir kipir tekme atiyodu babasi elini koydu atmadi tekme :) ama bnce en kisa zamanda hissedrsn tekmisleri

Hım doğrudur bende öle bişeyde yok henüz bakalım ne zaman olacak
Ayy ciddimisn ya ne güzel valla erkn başlamış seninki :)

Hım doğrudur bende öle bişeyde yok henüz bakalım ne zaman olacak
Ayy ciddimisn ya ne güzel valla erkn başlamış seninki :)

Evt cnm erken basladi demem gibi cok zayif olmanin etkiside var icinde..olur takma kafana yakindr teyzesinin sozunu dinler yakisikli oglus

Sevgili hamişler yok mu doğum fotoğrafı çektirmek isteyen :) istanbulda olan anneler bana ulaşın lütfen. Çekilen tüm fotoğraflar tarafınıza dvd ile teslim edilip tamamen ücretsiz olacak:) hem sizin için güzel bir anı olacak hem de bana destek olmuş olacaksınız:)

Eger hamile isem bu ay muhakkak istiyorum böyle bişey esimde istiyor bu konuyu konusmustuk dogum oncesi dogum sonra dvd fotoğraf :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…