Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Butun anne adaylarina ve anne olmak isteyen herkese gunaydin bende 12 haftalik hamileyim cok sukur Rabbim 7yil sonra 3 bebek kaybindan sonra tekrar bizi mutlu etti ve dualarim kabul oldu Rabbim herkesi sevindirsin insallah bende bebegimi bu sefer kucagima alabilirim.

Maşallah canım çok sevindim gözünüz aydın bak üç ayı bitirmişsin şükür inş kucağına almakta nasip olur diğerleri neden olmıştu

İnsallah cnm saglikla kucagina alirsin

Ben giremedim yine buara..Kızlar iyisinirdir inşallahh Aklımdasınız..

Merhaba kizlar bende 7 haftalik hamileyim

Gözünüzaydıınn..Ne güzel haberler..Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..Hep iyi haberlerini duyun inşallah miniğinizin

Allah allah doktora sormadinmi hic hissetmiyorm tekmeleri diye bisi demedimi..atmasi lazim tekme yaa..tembel oglus olcak heralde :)
Doktorda şaşırdı 19.6 da gitmiştim 21 en son ozamana kadar atar bebekte bi sıkıntı yok dedi ama bilmiyorm ya bskalım

resimleri görebilmek icin 25 mesaj yazmam gerekiyomus. bu yüzden kusura bakmayin yolladigim mesaj icin..

resimleri görebilmek icin 25 mesaj yazmam gerekiyomus. bu yüzden kusura bakmayin yolladigim mesaj icin

Boyunu sormadmda kilosu 318 grdı
Hadi bakalım haber ver gelince bekliyorm :)

Cnm bugun 1de gitcm kp de bizim arabayi almis kapida fazla araba vardi onundu ama eltimle ben kullaniyodum yani bizim sayilir :) almis gitmis 12arabasiyla csasiya incrm esim alcak beni geccez bakalim kizcem napiyorr bu sabah yine bogurmeyle uyandim lavabodan zor ciktim midem alt ust olmus dogru duzgun kahvalti bile yapamafdim kilomda artmis 50ye dayandim bi ona seviniyorm

kızlar merhaba bende bebek bekliyorum size sorucaklarım var umarım cevaplarsınız..
dün bat tarihimdi son adet tarihim 09.02.2014
dün sabah sağlık ocağına kan testi verdim ama çok geç çıkacağı için bir de gidip özel hastanede verdim..
sabah 8de verdiğim testin sonucu 67 (b-hcg) öğlene doğru 11.30 da verdiğimin sonucu 104 müş..
şimdi benim keseyi karından görebilmesi için doktora ne zaman gitmem lazım???alttan bakmasını istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…