Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Hadi ya haberi yoksa ondan almıştır olsun eşinle git daha iyi :) bskalm prenses nasl :) ay hala kusuyosn ya çok kötü bişey bu o yüzden kilo alamıyosn ama maşallah yinede iyi almışsın

Hayırlı olsun canım bebeğim kese 1000 olunca görülüyo bi kaç gün bekle cuma günü git pazartrsiye kalma heyecandan duramazsın görünürse görünür yoksa doktor sana gün verir hemde kayıtlarını yaptırmış olursın bide alttan bakma olmaz zAten ya o keseye zarar verir sakın yaptırma ben beklerim görünme gününü ona gerek yok de bakalım derse gerçi sanmıyorm demezde

sağol canım cevap verdiğin için ctsi gitmeyi düşünüyorum zaten..ya bi arkadaşımın değer 6binler de çıktığı halde o yolk kesesini görememiş alttan bakmış o zaman görmüş..ben istemiyorum öyle muayene..en iyisi ctsi gidiyim keseyi tam göremese bile en azından yine kan testi yaptırırım değer artıyor mu diye...

Ama arkadaşınınki görünmesi gereken zamanda görünmediği için bakmış o yüzden yani cumartesi git ozsman zaten kan alrlar değer artışına bskmak için sonrada bakarlar görünüyomu diye

Cnm bence sabret adetinden 1hafta en az 10gun gecsin oyle git en guzeli benimki 5+2yken goruldu kesesi yani tam 1hafta gecmisti

Cnm bence sabret adetinden 1hafta en az 10gun gecsin oyle git en guzeli benimki 5+2yken goruldu kesesi yani tam 1hafta gecmisti

valla haklısında o kadar dayanamıcam en azından kan tahlili yaptrırım sorucaklarımı sorarım falan..bir de benim doktorum yok bu randev aldığım kadının tavırlarına bakıcam beğenirsem ona devam ederim...

Hadi ya haberi yoksa ondan almıştır olsun eşinle git daha iyi :) bskalm prenses nasl :) ay hala kusuyosn ya çok kötü bişey bu o yüzden kilo alamıyosn ama maşallah yinede iyi almışsın

Kiz yine iyi almisim 4kilo yani bu kadarda bi care benim icim mutlu oldm 2kilo alsam eski kiloma dayancm..bu arada benim prenses buyumus teyzesi elleriyle ayaklarini yakalamaya calisiyodu kipirdak kiz 20+2 boyunu sordm olcemiyorz dedi kilosu 367gr dedi mide bulantim icin 1aya kadar gecer dedi bende inanmiyorm dedim :):) seker yuklemesi yapalm 4hafta sonra dedi bende midem bulaniyo kusarim dedim ozaman yuklrme yapmayiz kanda bakariz dedi

Alırsn canım daha doktor geçer demiş ya işte geçer inş ozaman alırsın kilo :) maşallah canım ya iyi olmasına sevindm güzelliğin :) şeker yüklemesini keşke yaptırabilsrn ya bsnada bir ay sonra gel dedi gidecm bakalım ne çıkacak seninde bulantın geçerse ozaman yaptırırsın bu arada sen tetanosu yaptırdınmı

Benim tetanoz yapmadilar 5dozuda yaptirmstm miracta cunku tamamladm diye..kiz diyodm ya karnim kuculdu diye inan 3gundur aynaya bakinca kendimi taniyamiyorm kocamaan oldu ya evde giymek icin yeni taytlar aldm..teyzesi kizimada elbise battaniye corap kucuklerinden hastane cikisi bikac bisi aldm ananeside alisveris yapmis cogu seyi tamamlandi

İnanki hic gebeden bile saymiyolar ilk zamanlar okadar sinir bozucu oluyorki..ben oyle 2dktr degistrdm insallah iyi birine denk gelirsn sknti olmaz

Hı anladm ay sen kurtulmuşsun ya ben ölücem korkudan yarın yapılacak bi yapılsaydı kurtulurdm büyür tabi canım küçülmez karn tayt iyi oluyo evde iyi etmişsin :) oo sen hazır sayılırsın bende daha bişey yok :)

Allah kolaylik versn vurulurkndegilde sonrasinda agri yapiyo daha cok..evd cnm ya taytlari oldm olasi seviyorm cok rahat oluyor disarda giyemiyorm ama evde cok rahat..benim kizin cogu seyi tamam ama yinede tulum bide bikac elbise daha istiyorm..babasi diyoki bugun dktra cinsiyeti degismismi yoksa hala kizmi :):) ismini hazirladik biz diyo cok heycanli bakalim bana dogum hediyesi alcakmi :)

Ya brnde herşy vurulana kadar fobim varda o an kendimi kaybediyorm sonrası acısada olur canm ya
Bende sürekli tayt giyorum her yerde elimden gelse düğünlerde bile giyecm :) ay eşinde alemmiş heyecandan işte alır canm almazmı ikinci çocuğu veriyosun kucağına

İnanki hic gebeden bile saymiyolar ilk zamanlar okadar sinir bozucu oluyorki..ben oyle 2dktr degistrdm insallah iyi birine denk gelirsn sknti olmaz

sorma yaa aynen öyle..neyse canım biz burda destek vercez birbirimize artık...

Dikkat et kendine alis artik hamilelikte hersy yapiolar insana :) sonda bile takcaklar coook aciyo valla süslü taytlardan al bari dugunlerde onu giyersin :)) kizimada tayt alcam teyzesi simdi bitane var ama siyah renkte cicekli alcm..bana dun diyoki benim kocis hatun simdi dogsa bebek yasarmi? Bende dedim o ne bicim soru oyle erkenmi dogurtturcan beni birakta zamani gelsin dedim yarim kiloluk cocuk icin neler dusunuyosn dedim napim merak ettim diyo

Yok ya alışamıyorm ben çok korkuyorm yine hastaneyi ayağa kaldırdım kaç kişi tuttu :) ama şimdi çok acıyo ya
Düğünler varda artık ne giyersem daha karar veremedm evet al tabi giyer güzel olur ah ah benim kızm olsaydı neler yapardm ona çok kokoş bişey olurdu :) ay senin kocada aynı brnimki gibiymiş hemen doğsun istiyolar bekleyemiyolar :)

Canim dugunler icin elbise baktinmi hic cok cici elbiseler var illaki hamile reyonundan olmasi sart degil bikac magaza gez fikir gelir aklina ben gecenciktim kisliklar kalkmis cogu yerde cok guzel seyler var..sen oglan anasi olcan cok guzel olman lazim kaynana adayisn :):) ben gcen bi takim hamile pantalonu bide tunik aldim uzun eteklere baktim evin oralarda giyerim diye 87lira yaziyodu yok artik yani duz kumas beline penye dikmisler hamile etegi dunya para penyelere baktim onlarda 50liradan asagidegil sonucta evlerde giycm yani bende dun hastaneye gitmeden once penyeciye ugradim 25liraya hamile etegi siparisi verdm bide 15liraya belden baglamali penye anlattim kadina file kumastanda yelek istedim zaten surekli diktiriyorm cok guzel dikiyor 55liraya 3parca iyi degilmi snce :) hic sorma bu kocisler acayip acayip soruyolar sanki biz istemiyomuyz biran once dogurmayi.doktor bi aksilik olmazsa 39.haftda alcam dedi cok gec degilmi ya sezeryan 2hafta once aliniyo diye biliyorm

Zaten benim karnım aşırı çıkmadı normal 36 giyiyodm şimdi elbiseleri 38 alınca oluyo haftaya cumartesi arkadaşımın düğünü var sadıcı ben olacam mecbur şık olmam lazm siyah etrk kısmı fırfırlı bi elbise aldm bide mayısta düğün var onda mecbur hamilelik almam lazm :) ya sen kapalısın ya kapalı hamilelikleri aşırı pahalı ya valla bi hamilelikte giyeceksin okadar para vermeye ne gerek var sen iyisini yapmışsın diktirmekle :) ben dışarda tayt tunik giyiyorm benimkiler ucuz oluyo o yüzden :) yani 38 de alsa iyiymiş ama olsun ya ben bu sezeryanda erken almalarına karşıyım aslında tam doğum gününde 40. Haftada almaları lazm çünkü zamanı öle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…