Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

merhaba kızlar bende 17 haftalık hamileyim biraz takılıyorum acaba hareketlerini hissetmek için erken mi aslın da hissettiğim şeyler var ama sanki daha net olması gerekiyo gibi geliyo ilk hamileliğimden bu yana 9 sene geçti unutmuşum artık

Mrb canım daha var erken hissetmen için bende 20, haftadaym ama hala tekme hissetmiyorm doktor öle şiddetli tekme 7. Ayda olur dedi şimdi hafif kalp gibi atar seğirme olur dedi merak etme canım sıkıntı yok daha zamanı var

Oo maşallah sıkıntılı 3 ayı atlatmana az kalmş sonrası bol enerji gözünün önü açılacak resmen süper oluyo :)

Allah a sukur bu mutlulugu yasattigi icin ama zor geciyor bitkin yorgun bulantimda var devamli acikiyorum ne zaman gececek bu durum sanki hic gecmeyecekmis gibi geliyor bebis saglikli olsun yeter tabii ama yinede insan iyi olmak istiyor

Allah a sukur bu mutlulugu yasattigi icin ama zor geciyor bitkin yorgun bulantimda var devamli acikiyorum ne zaman gececek bu durum sanki hic gecmeyecekmis gibi geliyor bebis saglikli olsun yeter tabii ama yinede insan iyi olmak istiyor

Ah canım ah bak ben bu sayfada paylaşıyodm seninki neki çok hafif benimkilerin yanında benimki kabus gibiydi çok kötü geçti ama üç ay bitti gözümün önü açıldı bi enerji geldi sanada öle olacak az kalmış biraz daha sabret sonrası rahat güzel geçiyo zatn

Insallah benimde gozum açılır :))

Cnm ama bebek dogum kanalina girmemesi lazim sezeryanda bende 38de alir diye tahmin ediyodm bide toparlanirim 2haftada bayram sekerlerim cocuklarimla daha iyi ilgilenirim diyodum oyyy bayramda burasi curcuna oluyor cok kotu ben annemde olurdm iyi olurdu mecbur evde olunca zor olcak insanin dinlenmeye ihtiyaci oluyor ve ben okadar kalabalikta dinlenemm iki gorumce 4cocuk bi eltim 3tane onda var gorumcelerim gelincede sagolsun esimin teyzeleride dolusurlar offf telasi ne kotu simdiden sardi beni..insallah esim acirda bana ezilme annene birakayim der pek sanmiyorm ama hayirlisi

Hım anladm canım onu bilmiyodm keşke deseydin alsaydı ya dediğin gibi iyi olurdu bayağı kalabalık oluyomşsunuz gerçektende çok zor olur senin içinde gerçi hamilesin pek bişey yaptırmazlarda yinede olsun inş gönderir senin için çok iyi olır

Hic sorma canim ya insanlar okadar fena olmuslarki ne hamile ne dogum yapmis saygilari yok.miraca son aylarimda kvdemin evinde toplaniyolardida butun isleride bana yaptiriyolardi ozaman kv deyle yeme icmemiz birdi sadece yatmaya iniyoduk eve..inanki ohalimle sabahtan aksama gelenlerin hizmetini gorumcelerimin hizmetini gorurdumde benin sevgili kocamda yeter sen yoruldun eve in demezdi bide son ayimda belimin agrisi sag bacagima vurmustu adim bile zor atiyodum..bide massallah hic gelenleri bitmeZ coluk cocuk yatiya gelirler.bakalim dogum bayramda ne olup bitecek simdiden tasasi sardi ama hata benim kocamda olur beni gondermezse onun kollamadigini bu evde kimse kollamaz.cok sever ailesinin hizmetini gordurmeyi

Ay canım benim ya sen öle alıştırmışsın bak benmde kv alt katımda gerçi ona gelen giden pek olmazda kızları torunları geldiğindd bi kaç gün kalırlar ben misafr gibi inerim yemekleri o yapmış olurkendi yapar ben sadece bulaşığı yıkar çay veririm hiçte yapamam hiç olmadı miğrenim tuttu der çıkarım eve hele şimdide hamileyim bişey yaptırmaz bende ısrar etmem benim eşimde öle sever seninki gibi ama umrumda olmaz hamileyim ağrılarım var de yapma boşver canından kıymetlimi sanki kıymetmi biliniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…