Ay canım benim ya sen öle alıştırmışsın bak benmde kv alt katımda gerçi ona gelen giden pek olmazda kızları torunları geldiğindd bi kaç gün kalırlar ben misafr gibi inerim yemekleri o yapmış olurkendi yapar ben sadece bulaşığı yıkar çay veririm hiçte yapamam hiç olmadı miğrenim tuttu der çıkarım eve hele şimdide hamileyim bişey yaptırmaz bende ısrar etmem benim eşimde öle sever seninki gibi ama umrumda olmaz hamileyim ağrılarım var de yapma boşver canından kıymetlimi sanki kıymetmi biliniyo
sağol canım cevap verdiğin için ctsi gitmeyi düşünüyorum zaten..ya bi arkadaşımın değer 6binler de çıktığı halde o yolk kesesini görememiş alttan bakmış o zaman görmüş..ben istemiyorum öyle muayene..en iyisi ctsi gidiyim keseyi tam göremese bile en azından yine kan testi yaptırırım değer artıyor mu diye...
Kizlar bugun bebegimin kalp atisini duydum cok heyecanliydi masalllahh
Ben uc aylik hamileyim .ilk bes hafta iyiyiydim. Ama bes hafta sonra basima nerdeyse gelmeyen kqlmadi. 8 haftadir her hafta asiri kusma sikayetlerinden hastaneye yatiyorum vurundugum serum ve ilqc sayisini hatirlamiyorum . En sonunda apandisitim patladi ve gecen hafta kapali ameliyat gecirdim . Qmeliyat haftasi gelmeden tekrar kusma sikayetinden hqstaneye yattim ve kortizon tedavisi uygulandi artik cok endiseliyim bebegim ultrasyonda iyi gozukuyor ama korkuyorum bisey olcak diye napcam ben piskolojimde iyice bozuldu
Cnm onun alistirmayla ilgisi yok kendi soyler zaten bulasiklari yikamadan inme evi sil supur yani ben hicbiyerde boyle insanlar gormedim bi misafiri geldiginde cikipta yardm etmeyim gunlerce surat yapar azarlar ama artik demen gibi pek takmiyorm yapabildigim kadar yapiyorm yapamadigm yerde birakiyorm..cok dengesizdir nerde ne konuscagini bilen bi insan degil..bide bunlar gelinleri hizmetci gibi kullaniyolar resmen bi anlam veremedim.esimde cok pisman ayni yere ev yapti diye ama is isten gecti artik..
Ben uc aylik hamileyim .ilk bes hafta iyiyiydim. Ama bes hafta sonra basima nerdeyse gelmeyen kqlmadi. 8 haftadir her hafta asiri kusma sikayetlerinden hastaneye yatiyorum vurundugum serum ve ilqc sayisini hatirlamiyorum . En sonunda apandisitim patladi ve gecen hafta kapali ameliyat gecirdim . Qmeliyat haftasi gelmeden tekrar kusma sikayetinden hqstaneye yattim ve kortizon tedavisi uygulandi artik cok endiseliyim bebegim ultrasyonda iyi gozukuyor ama korkuyorum bisey olcak diye napcam ben piskolojimde iyice bozuldu
seda cim kac kilo oldun kuzum hizla almaya basliyorm kiloyu 50yi gordum tartida hatta küsüratlari bile goruyorm bakalim 21haftaya girdik kizimla yrin tam 21+0 insallah..ama hala insanlara yaranamadm zayif diyolar :) galiba boyumda yok ya cok kilo alip cirkinleseyim istiyolar :)Ayy canım ya geçmiş olsun neler olmuş öle apandisi mecbır yapmışlardırda narkozu falan naptılarki zararlı değilmiymii gerçi doktorlar ona göre bişryler yapmışlardırda şu üç ayı bi bitirseydin rahat ederdn bayağı ya bişey olmaz yinede olsa şimdiye olurdu merak etme sen
Biraz acemiyim burda ozel msjmidir nedir yapamiyorum. İnsallah bisey yoktur. Narkoz falan oldu hep bebege zarari yol dedpiler ama icim rahat degil iste.
kzlarr hayirli olsn hamilelikleriniz :) insallah allah ksmet ederse bebislerimizi alicaz kucagimiza az kaldiiiiii 😀😀
seda cim kac kilo oldun kuzum hizla almaya basliyorm kiloyu 50yi gordum tartida hatta küsüratlari bile goruyorm bakalim 21haftaya girdik kizimla yrin tam 21+0 insallah..ama hala insanlara yaranamadm zayif diyolar :) galiba boyumda yok ya cok kilo alip cirkinleseyim istiyolar :)
Ay hiç sorma kız 59 oldm çok canım sıkkın kilo alıyorm deli gibidoğumda 8 kilo gittiğine göre 4 kilo daha alırsam yetiyo doğumdan sonra ideal olmam için ama hiç sanmıyorm ya sende iyi almışsn bak birden alıyoruz işte dedim ben sana birden alıcaz çok alıcaz diye :) ay ikimizde tam aynıymışız yarım saat sonra 21 oluyoz :) ya bugün karnımın alt kısmı çok ağrıyo bide belimde çok ağrıyo çok korkuyorm
Bn 27 haftalik oldm kizm olucak cook mutluym :) allah isteyen herkese nasip etsn bu tekmeleri
Kizima kavusuyorummmm
seda cim kac kilo oldun kuzum hizla almaya basliyorm kiloyu 50yi gordum tartida hatta küsüratlari bile goruyorm bakalim 21haftaya girdik kizimla yrin tam 21+0 insallah..ama hala insanlara yaranamadm zayif diyolar :) galiba boyumda yok ya cok kilo alip cirkinleseyim istiyolar :)
Ay hiç sorma kız 59 oldm çok canım sıkkın kilo alıyorm deli gibidoğumda 8 kilo gittiğine göre 4 kilo daha alırsam yetiyo doğumdan sonra ideal olmam için ama hiç sanmıyorm ya sende iyi almışsn bak birden alıyoruz işte dedim ben sana birden alıcaz çok alıcaz diye :) ay ikimizde tam aynıymışız yarım saat sonra 21 oluyoz :) ya bugün karnımın alt kısmı çok ağrıyo bide belimde çok ağrıyo çok korkuyorm
Hic sikinti yapma cok yakismistir bence ben 59olsam top gibi yuvarlanirdm boyum kisa cunku ama sen uzunsun bikac kilo fazlan bile olsa emzirirken gider brlkide kilo aldigin icin hareketleri az hissediyosun bisi olmaz kocaman tekmeleri yemeye baslarsin yakinda..benim 2gundur istahim acik biraz bisiler yiyorum gece ruyamda okuldaymisim kantinde ev yemegi varmis bi koca tabak pilav ustunede nohut koymuslar onu yedim normaldede pilav nohutu hic sevmem :) pesindende kantinde duran cikolatalara saldirdim :) karnimi doyurup uyandim yani :)
Bn 27 haftalik oldm kizm olucak cook mutluym :) allah isteyen herkese nasip etsn bu tekmeleri
Kizima kavusuyorummmm
Amin canim amin bende 21haftadayim benimkide kiz olcak cok mutluyuz ozellikle babamiz cok mutlu bitane oglum var 3yasinda boyna karnimi opuyor :) az kalmis seninki isim dusundunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?