Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Cnm onun alistirmayla ilgisi yok kendi soyler zaten bulasiklari yikamadan inme evi sil supur yani ben hicbiyerde boyle insanlar gormedim bi misafiri geldiginde cikipta yardm etmeyim gunlerce surat yapar azarlar ama artik demen gibi pek takmiyorm yapabildigim kadar yapiyorm yapamadigm yerde birakiyorm..cok dengesizdir nerde ne konuscagini bilen bi insan degil..bide bunlar gelinleri hizmetci gibi kullaniyolar resmen bi anlam veremedim.esimde cok pisman ayni yere ev yapti diye ama is isten gecti artik..

Kızlaaarr :)
Pcde sorun vardı giremedim,tlfondan girdiğimdede burayı bulamıyorum :)
Merak ettim sizleri,herşey yolunda inşallah..
Bebişin yatak siparişini verdik,beğendiğimiz bi model vardı onu yaptırıyoruz,nasipse 25 gb gelecek..Ütüler halledilip çantamı hazırlayacam bu hafta inşallah..Sonrada Nisan 15 e kadar büyük temizlikti,son yapacaklarım fln halledilir :) Tamam işte :) Bunlar olana kadar aceleci davranmaz herhalde kızım :) İnşallah :)
Bizim Mayıs annelerinden bir bebiş dünyaya geldi 6 Mart'ta..
Anneside kendiside iyiler,sadece biraz hastanede bebiş..

Sizlerde haberler nasıl??

O kaynanası üzen kim Hayatı ne kadar zorlaştırıyorlar,sadece kendilerine hemde..Halbuki kabullenip geçinseler hersey ne güzel olacak :) Allah kalplerinden merhameti eksik etmesin ne diyelim,Allah korkusu olsun..

Hayırlı olsuuun :) 7. haftada kalp atışını dinlemiştim,öncesinde doktorum kese için debelenmedi hiç,hatta şuana kadar hiç alttan muayene olmadım canım..
Acele etmediğin sürece birazda sana bağlı Hep iyi haberler duy inşallah :)

Kizlar bugun bebegimin kalp atisini duydum cok heyecanliydi masalllahh

Gözünaydıınnn :)
Sırada kıpraş kıpraş halini görmek var :) İnşallah hep iyi haberlerini al miniğinin :)
Sonraki kontrolünde eşinde geliyorsa telefona fln kameraya çektir,çok güzel oluyor sonra elinden düşüremiyorsun :)) Hem randevu araları uzun geliyor insana o arada onu izlemek bayaa iyi geliyor :)

Gözünaydıınnn :)
Sırada kıpraş kıpraş halini görmek var :) İnşallah hep iyi haberlerini al miniğinin :)
Sonraki kontrolünde eşinde geliyorsa telefona fln kameraya çektir,çok güzel oluyor sonra elinden düşüremiyorsun :)) Hem randevu araları uzun geliyor insana o arada onu izlemek bayaa iyi geliyor :)[/QUOTE]

Tesekkur ederim canim. Ha ha kameraya kaydetmek hic aklima gelmemisti

Ben uc aylik hamileyim .ilk bes hafta iyiyiydim. Ama bes hafta sonra basima nerdeyse gelmeyen kqlmadi. 8 haftadir her hafta asiri kusma sikayetlerinden hastaneye yatiyorum vurundugum serum ve ilqc sayisini hatirlamiyorum . En sonunda apandisitim patladi ve gecen hafta kapali ameliyat gecirdim . Qmeliyat haftasi gelmeden tekrar kusma sikayetinden hqstaneye yattim ve kortizon tedavisi uygulandi artik cok endiseliyim bebegim ultrasyonda iyi gozukuyor ama korkuyorum bisey olcak diye napcam ben piskolojimde iyice bozuldu

Cok gecmis olsun olumsuz dusunme saglicakla kucagina alırsın insallah yavrunu

Aynen ya çok doğru sölüyosun aynı yerde olmuyo en iyisi uzak olacan tatlı olacan senede bi kaç kere kalıp gideckler bizdede öle aynı apartmandayız misafir gelince mecbur iniliyo faln bende inmesem surat olur olay çıkar ama benm kv yap demez yaptırmaz kendi ben yapmayınca öle yemeği falan mecbur yapar bide şimdi hamileyim ya korkuyo bişey olacakta üstüme kalacak diye sende çocuk doğunca rahat edersin onunla bişry yapaman gidemende zaten bi süre rahat olursun

Ayy canım ya geçmiş olsun neler olmuş öle apandisi mecbır yapmışlardırda narkozu falan naptılarki zararlı değilmiymii gerçi doktorlar ona göre bişryler yapmışlardırda şu üç ayı bi bitirseydin rahat ederdn bayağı ya bişey olmaz yinede olsa şimdiye olurdu merak etme sen

seda cim kac kilo oldun kuzum hizla almaya basliyorm kiloyu 50yi gordum tartida hatta küsüratlari bile goruyorm bakalim 21haftaya girdik kizimla yrin tam 21+0 insallah..ama hala insanlara yaranamadm zayif diyolar :) galiba boyumda yok ya cok kilo alip cirkinleseyim istiyolar :)
Biraz acemiyim burda ozel msjmidir nedir yapamiyorum. İnsallah bisey yoktur. Narkoz falan oldu hep bebege zarari yol dedpiler ama icim rahat degil iste.

Cnm allahin izniyle insallah bisi yoktur sikinti yapma melegini korur rabbim

kzlarr hayirli olsn hamilelikleriniz :) insallah allah ksmet ederse bebislerimizi alicaz kucagimiza az kaldiiiiii 😀😀

kzlarr hayirli olsn hamilelikleriniz :) insallah allah ksmet ederse bebislerimizi alicaz kucagimiza az kaldiiiiii 😀😀

Tşkler canım seninkide hayırlı olsun günler geçmiyo biran önce kucağıma almak istiyorm :) seninki kaç haftalık oldu

Bn 27 haftalik oldm kizm olucak cook mutluym :) allah isteyen herkese nasip etsn bu tekmeleri

Kizima kavusuyorummmm

Bn 27 haftalik oldm kizm olucak cook mutluym :) allah isteyen herkese nasip etsn bu tekmeleri

Kizima kavusuyorummmm

Amin canim amin bende 21haftadayim benimkide kiz olcak cok mutluyuz ozellikle babamiz cok mutlu bitane oglum var 3yasinda boyna karnimi opuyor :) az kalmis seninki isim dusundunmu

Amin canim amin bende 21haftadayim benimkide kiz olcak cok mutluyuz ozellikle babamiz cok mutlu bitane oglum var 3yasinda boyna karnimi opuyor :) az kalmis seninki isim dusundunmu

Evet az kaldi sayilir isim konusunda cok kararsiziz biz babasyla basindan beri bitek hira isminde kararli kaldik

Doktorlar durumunu gözönünde bulunduruyorlardır..Aksi birşey yaşayacak olsan bilgilendirme yapılırdı bence..
Olumlu düşün..Zamanla testleri taramaları yaptıkçada için rahatlar..Hem ultrasonda iyimiş..
İnşallah sağlıkla alırsın kucağına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…