Ay bilmiyorm ya hıZlı alıyorm ya o yüzden korkuyorm bakalım ne kadar alacan sende şimdilik iyi gidiyosun ya bişey olmaz rüyada bile bişeyler yiyosun oo senin iştah çoktan açılmş maşallah :)Hic sikinti yapma cok yakismistir bence ben 59olsam top gibi yuvarlanirdm boyum kisa cunku ama sen uzunsun bikac kilo fazlan bile olsa emzirirken gider brlkide kilo aldigin icin hareketleri az hissediyosun bisi olmaz kocaman tekmeleri yemeye baslarsin yakinda..benim 2gundur istahim acik biraz bisiler yiyorum gece ruyamda okuldaymisim kantinde ev yemegi varmis bi koca tabak pilav ustunede nohut koymuslar onu yedim normaldede pilav nohutu hic sevmem :) pesindende kantinde duran cikolatalara saldirdim :) karnimi doyurup uyandim yani :)
Ya bide ben bişey diyecm iki gündür içimde bi sıkıntı var bebeğime bişey oldu diye bi kaç kere sancım oldu korkuyorm bebeğe bişey olsa kanamammı olur kesin yoksa ulturasondamı belli olur bunu merak ediyorm ben
Ay bilmiyorm ya hıZlı alıyorm ya o yüzden korkuyorm bakalım ne kadar alacan sende şimdilik iyi gidiyosun ya bişey olmaz rüyada bile bişeyler yiyosun oo senin iştah çoktan açılmş maşallah :)
Ya bide ben bişey diyecm iki gündür içimde bi sıkıntı var bebeğime bişey oldu diye bi kaç kere sancım oldu korkuyorm bebeğe bişey olsa kanamammı olur kesin yoksa ulturasondamı belli olur bunu merak ediyorm ben
bnu bnde cok merak ediyorm
Ay bilmiyorm ya hıZlı alıyorm ya o yüzden korkuyorm bakalım ne kadar alacan sende şimdilik iyi gidiyosun ya bişey olmaz rüyada bile bişeyler yiyosun oo senin iştah çoktan açılmş maşallah :)
bnu bnde cok merak ediyorm
Kizlar endiselenmeyin bence benimde sancilarim oluyor ozellikle kasiklarimda dikis yerlerimde ama bebis kipir kipir icerde geceleri sicak su torbasi koyuyorum dikislerimin ustune inanin gecen ultrasonda nefesim kesildi ultrasonu bastirirkn doktor sedacim karnimiz buyuyor geriliyor bide ayaklarini sicak tut bol su ic idrar yolu iltihabida cok sanci yapiyor ben bebiste bisi oldugunu dusunmuyorm allahbilir gerci ama rabbim korusun eger kotu bisi olsaydi sadece sanci olmazdi..bel agrin olmasi normal kilo aliyorz yuk belimize biniyor benimde oyle cok belim agriyor dikkat et kendine bide saglk ocagi yakinsa idrar testi yaptir bakalim iltihap varmi
Kizlar endiselenmeyin bence benimde sancilarim oluyor ozellikle kasiklarimda dikis yerlerimde ama bebis kipir kipir icerde geceleri sicak su torbasi koyuyorum dikislerimin ustune inanin gecen ultrasonda nefesim kesildi ultrasonu bastirirkn doktor sedacim karnimiz buyuyor geriliyor bide ayaklarini sicak tut bol su ic idrar yolu iltihabida cok sanci yapiyor ben bebiste bisi oldugunu dusunmuyorm allahbilir gerci ama rabbim korusun eger kotu bisi olsaydi sadece sanci olmazdi..bel agrin olmasi normal kilo aliyorz yuk belimize biniyor benimde oyle cok belim agriyor dikkat et kendine bide saglk ocagi yakinsa idrar testi yaptir bakalim iltihap varmi
Hım anladm canım sağol ya işte senin sancıların o olaylar normal sezaryandan oluyo ama benimki korkutuyo bide tekmeleri hissetmiyormya o yüzden inş bişry olmaz ya
Hım anladm canım sağol ya işte senin sancıların o olaylar normal sezaryandan oluyo ama benimki korkutuyo bide tekmeleri hissetmiyormya o yüzden inş bişry olmaz ya
Korkma canim bence yakindir hissetmen ufak ufak kipirdilar baslams ya bide cok ayakta kalinca hissedilmiyor belkide yonu degisiktir disa degilde ice hareket ediyodur..istersen bidaha bi doktora git aklina takilmasin hem oglunu gormus olursun.benimde sancilarim oluyor bu hamileligim miractaki gibi degil biraz agir geciyor bide omurgamda egrilik var zaten normaldede bel kalca agrisi oluyor simdi kuyruk sokumu kemigine vuruyor siddetli bi agri dun aksam birax ayakta kaldm kendimi zor attim yataga miracta sabah 5de uyandi sut istedi sagolsun babasi ilgilendi..artik miraci kaldiramiyorm teyzesi 15kilo diye yerde bile uyusa ustunu ortuyorum babasi gelince odasina yatiriyor..bi dogurup rahatlasak artik ya ne evimle ne cocugumla nede kocamla.ilgilenebiliyorm..inan ikinci olunca anlrsin ne demek istedigimi..sende cok ayakta kalma dikkat et kendine keyfini cikar simdi dinlenmenin inan dogduktan sonra hersey farkli oluyor ilk 3:4ay sirf uykusux geciyor buyuyunce gece yatana kadar pesindesin :) wcye bile beraber gidiyosun o seni kapida bekliyo :):)
Korkma canim bence yakindir hissetmen ufak ufak kipirdilar baslams ya bide cok ayakta kalinca hissedilmiyor belkide yonu degisiktir disa degilde ice hareket ediyodur..istersen bidaha bi doktora git aklina takilmasin hem oglunu gormus olursun.benimde sancilarim oluyor bu hamileligim miractaki gibi degil biraz agir geciyor bide omurgamda egrilik var zaten normaldede bel kalca agrisi oluyor simdi kuyruk sokumu kemigine vuruyor siddetli bi agri dun aksam birax ayakta kaldm kendimi zor attim yataga miracta sabah 5de uyandi sut istedi sagolsun babasi ilgilendi..artik miraci kaldiramiyorm teyzesi 15kilo diye yerde bile uyusa ustunu ortuyorum babasi gelince odasina yatiriyor..bi dogurup rahatlasak artik ya ne evimle ne cocugumla nede kocamla.ilgilenebiliyorm..inan ikinci olunca anlrsin ne demek istedigimi..sende cok ayakta kalma dikkat et kendine keyfini cikar simdi dinlenmenin inan dogduktan sonra hersey farkli oluyor ilk 3:4ay sirf uykusux geciyor buyuyunce gece yatana kadar pesindesin :) wcye bile beraber gidiyosun o seni kapida bekliyo :):)
Ay canım benim ya kıyamam çok zor geçiyomş seninki bide çocuk olunca zor valla gözümde canlandırdmda çok zor biraz daha sabret canım geçecek ozaman iyi olur herşey :)
Kızlarrrrrr napıyosunuz hamilelik nasl geçiyo :)
Ben bugun iyiyim 3 ayim dolaydi iyiydi
İyi olmana sevindim canım geçer az kaldı sabret
Tesekkur ederim sabırsızlıkla bekliyorum duzelmeyi herkes bebisi kucagina aldigi ani hayal eder ben iyilesip sahalara dondugum ani hayal ediyorum :) bebisi sonra hayal edicem artik
:) yok doğru düşüncedesin ilk üç ayda zaten bebek düşünülmüyo sorın çok olduğu için daha sonraki zamanlarda düşünülüyo karnın büyüdükçe tekmeledikçe
Iyi o zaman :) ben de bencillikmi yapiyorum diyordum icimden
İyim ablacm ya kaçak seni arada yaz merak ediyorm :) ayy tut deme valla bişey oldu olacak stresi var bende riskli yaCanim nasilsin?tut oglusu icerde tuttt:)
Bak saat sabahin 4 ben zombi gibi dolaniyorum.
Bekci diye yazdircam kendimi bi yere yeminle...
Kücük kizimin bu gece uyayacagi tuttu,ah dedim uzat hatun ayaklarini bak keyfine..
Cok uzattim ya büyük kizim ateslendi
Basinda bekliyorum...
Kilo olayina mi takildiniz?
Kendimi bildim bileli 50 kiloydum.kisa boyluda sayilmam.hep zayiftim.ilk cocukta 4 ayda 20 kilo verdim.
Kücük kizimda 13 kilo aldim.9 kilo vermistim amma 4 kilo aldim:)süt olsun diye yiyip duruyorum
Baya süslü bi hatundum,simdi fark ettim 3 gündür sacimi taramiyorum
Ama biliyorum ki hepsi gecicekkk....
kizlaarr belim resmen kopuyor bide skolyozum var hepten azitti bugun belim dun biraz temizlik yaptim acisini cekiyorum offf offf valla agliycam bukadar da agri olmazki ya
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine yorma öle dinlenerek yap zor oluyo bel ağrısı yae
Ay resmen tutuldum napcam boyle bilmiyorum inanki adim atamiyorum sicak su torbasi yaptim banamisin demedi sabahtan beri karnim ac bisi yiyemiyorum cnm istemiyor..romatim jel var ama hamilelikte suruluyormu bilmiyorum oyuzdn surmedim
Ay tüh ya nasıl okadar kötüledin sen öle dikkat et kendine canın istemesede ye zorlada olsa sevdiğin şeyleri yap ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?