Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Tesekkur ederim sabırsızlıkla bekliyorum duzelmeyi herkes bebisi kucagina aldigi ani hayal eder ben iyilesip sahalara dondugum ani hayal ediyorum :) bebisi sonra hayal edicem artik

:) yok doğru düşüncedesin ilk üç ayda zaten bebek düşünülmüyo sorın çok olduğu için daha sonraki zamanlarda düşünülüyo karnın büyüdükçe tekmeledikçe

Canim nasilsin?tut oglusu icerde tuttt:)
Bak saat sabahin 4 ben zombi gibi dolaniyorum.
Bekci diye yazdircam kendimi bi yere yeminle...
Kücük kizimin bu gece uyayacagi tuttu,ah dedim uzat hatun ayaklarini bak keyfine..
Cok uzattim ya büyük kizim ateslendi
Basinda bekliyorum...
Kilo olayina mi takildiniz?
Kendimi bildim bileli 50 kiloydum.kisa boyluda sayilmam.hep zayiftim.ilk cocukta 4 ayda 20 kilo verdim.
Kücük kizimda 13 kilo aldim.9 kilo vermistim amma 4 kilo aldim:)süt olsun diye yiyip duruyorum
Baya süslü bi hatundum,simdi fark ettim 3 gündür sacimi taramiyorum
Ama biliyorum ki hepsi gecicekkk....

kizlaarr belim resmen kopuyor bide skolyozum var hepten azitti bugun belim dun biraz temizlik yaptim acisini cekiyorum offf offf valla agliycam bukadar da agri olmazki ya

İyim ablacm ya kaçak seni arada yaz merak ediyorm :) ayy tut deme valla bişey oldu olacak stresi var bende riskli ya
Ay canım ya geçmiş olsun valla anne olmak zor uykusuzluk daha zor kıyamam sana ben bi kaç ay daha sabret sonra rutine girer bence bu kadar zor olmaz
Bende takıyodmda şimdi 8 kilo olunca sustm :) ayy sen ne güzel vermişsin ben nerde öle yerleşir kalır bende :) ya bide süs konusunda cidden ölemi oluyo bende aşırı süslüyümde hep derim çocu bile olsa hep dışarı bakımlı kokoş çıkarm diye şimdi senden duyunca biraz zor olduğunu anladm :) ah ah ne hallere giriyoz be vay :)

kizlaarr belim resmen kopuyor bide skolyozum var hepten azitti bugun belim dun biraz temizlik yaptim acisini cekiyorum offf offf valla agliycam bukadar da agri olmazki ya

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine yorma öle dinlenerek yap zor oluyo bel ağrısı ya e

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine yorma öle dinlenerek yap zor oluyo bel ağrısı ya e

Ay resmen tutuldum napcam boyle bilmiyorum inanki adim atamiyorum sicak su torbasi yaptim banamisin demedi sabahtan beri karnim ac bisi yiyemiyorum cnm istemiyor..romatim jel var ama hamilelikte suruluyormu bilmiyorum oyuzdn surmedim

Ay resmen tutuldum napcam boyle bilmiyorum inanki adim atamiyorum sicak su torbasi yaptim banamisin demedi sabahtan beri karnim ac bisi yiyemiyorum cnm istemiyor..romatim jel var ama hamilelikte suruluyormu bilmiyorum oyuzdn surmedim

Ay tüh ya nasıl okadar kötüledin sen öle dikkat et kendine canın istemesede ye zorlada olsa sevdiğin şeyleri yap ye

Ay tüh ya nasıl okadar kötüledin sen öle dikkat et kendine canın istemesede ye zorlada olsa sevdiğin şeyleri yap ye

Kuzum ben galiba hastaliktan kurtulamiycam bel agrisi gitti mide agrisi basladi yok yaa dogurmadan rahat yok bana..evdede bidunya isim gucum var bugun miracin kuculmuslerini sectim yikadim astim inanki okadar cok sey ciktiki eltimde kucuk elbiseler getirdi bikac sefer giyilmis zaten cogunu beraber almistik bizim cocuklar ayni 3ay var arasinda miracla bi suru kiyafet oldu miracin 5li sifonyerini bosalttim gecen gun simdi kizin kiyafetlerini koycam ananeside alisveris yapmis bende yapmistim ananesi zibinlar altlar hastane cikisi gibi seyler almis bende bitane penye battaniye elbise coraplar gibi seyler almistim alisveris nerdeyse tamam iki battaniye bide tulumla bikac elbise geceleri disari cikarken giydirmek icin kulotlu corap almam lazim tek..allahim su 3bucuk ayda cabucak gecse artik bunaldimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…