Kizlar nasilsiniz size bir sorum var devamli acikma olayim var ve acikinca dayanamiyorum hemen yemek zorundayim bu problem hamilelik boyunca suruyormu yoksa gececek mi gececekse ne zaman gecer :))))))
cnm valla bende tamj tersi yemek görmek istemiyorum zorla yiyorum kişiden kişiye değişiyo demekki ama ben diyetisyene gidiyorum acıktığında yemek yeme badem olur bunlar bastıran şeyler yada galetalar ilk başlardan kilo alırsak sonradan ne yaparız fıçı oluruz vallaa
cnm valla bende tamj tersi yemek görmek istemiyorum zorla yiyorum kişiden kişiye değişiyo demekki ama ben diyetisyene gidiyorum acıktığında yemek yeme badem olur bunlar bastıran şeyler yada galetalar ilk başlardan kilo alırsak sonradan ne yaparız fıçı oluruz vallaa
Zaten yemek de kesmiyor en fazla 2 saat tutuyor beni 2 saat sonra acikiyorim hatta 1 bucuk
ohhhh kıyamam sana yaaaa ye o zmn bebişin istiyo demkki fazla kilolu değilsen bi problem olmaz herhalde bende yatıyorum cumartesi azcık lekem geldi çokk korktum iğne verdi geçti şimdi kesede kanama görünmeedi ilk zamanlar olur dedi dr biraz rahatladım kalbinide duyim hepten rahatlıycam zaman geçmiyor sanki sen ne zmn duydun bebişini
Cok gecmis olsun icini ferah tut Allah in izniyle hicbir sey olmaz insallah sen dikkat et yeter 8. Haftanin sonunda duydum ben kalp atisini ben de hep yatiyorum halsizim bir ayaklanamadim hâla aslinda gecen haftalara gore iyiyim ama ozellikle bu acikma konusu beni sıkıntıya düşürüyor
biraz geç duymuşsun ben cuma gidicem o zmn 6 haftalık olucak ama bnm 4 haftalıkken yani dr yeni oluşuyo kesen dedi ama görüldü keseciğim o gün 1502 diydi değerim vajinal görmüştü cumartesi üstten gördü keseyi dr normal dedi acaba duyubilirmiyim diye heyecanlıyım yok ben rahatımm iyi olucak inşallh suan bişeyim yok zaten lekem filan geçti yatıyorum dinleniyorum birsene sonra aşılama öncesi geldi bebişim supriz yaptı ben kolay kaybedemem onu rabbim sennkinide bnmkide tüm anniş adaylkarının bebişlerini korusun evlat acısı yaşatmasın inşallh aminnnnnn
Insallahh hayirlisiyla kucagimiza aliriz ben vajinal baktirmadim baktirsaydim erken gorunurdu dr dedi hatta vajinal bakarsak gorunur bebek diye baktirmadim 1 hafta sonra gittim bebegi gordum kalbini de duydum vu hafta yine randevum var halsizligim gecse bir an once cok rahatlayacagim((
olsun gene bebişini görmiş duymuşsun rahat ol bebişin yaramazlıkları bunlar annesine benm midem bulanıyo o kadar mutlu oluyorum ki sorma birsene boyunca bu anı bekledim hiççç şikayetçi değilim yeter ki beişim iyi olsun
Bende 2.5 sene bekledim ilk basta ben de senin gibi diyordum ama 4 haftadir yatıyorum cok sıkıldım bu durumdan tabiki bebegin sagligi cok onemli ama benim psikolojim iyi olursa o da saglikli olur birazcik psikolojik sıkıntı yasiyorum bu da devamli acikmak ve devamli yatmaktan kaynaklaniyor bahari cok severim hava cok guzel ve ben disari cikamiyorum hava almaya ihtiyacim var en fazla balkona cikiyorum hemen yoruluyorum yururken vs.biraz bu sıkıntılar biterse hamileligimin tadini cikarmak istiyorum Allah bana da bebise de saglik versin
cnm dr söyle vitaminn filan verir pekmez yeee kuvvatlanırsın sende bayaa beklemişsin bebişini valla çok zor olmıycak diye çok korktum çok ağladım ama rabbim banada nasip etti müzik dinle bol bol dua et
Evet bayagi bekledim ama degdi beklememe hic ummadigin anda gelince daha kiynetli oluyor sanki :) pekmez yiyemiyorum midemi yakiyor bal da ayni sekilde ne yazik ki . Normalde hic rahatsiz etmezdi
ben tatlı görmek istemiyorum zaten bnm de beklemediğim anda geldi aklımdan çıkarmıştım stres en büyük düşman bence
Canim ara ara gecer bisi olmaz ye can bogazdan gelir verirsin kilonuda sonradn bak ben yiyemiyorm istahim acilmisti 5bucuk ayligiz hala 49kilodayim suan mide agrisi cekiyorm bulanti cabasi ye bence keyfini cikarKizlar nasilsiniz size bir sorum var devamli acikma olayim var ve acikinca dayanamiyorum hemen yemek zorundayim bu problem hamilelik boyunca suruyormu yoksa gececek mi gececekse ne zaman gecer :))))))
Bende oglumda tatlidan tiksindim 9ay yemedim cayi bile sekersiz ictim simdi kizima hamisim ilk zamanlar yine tiksindim ama son 1aydir canim istiyor yiyorum cnm ben zayifim keske yiyebilsem yemek 1hfta istahim acikti simdi yine kotuyum midem bulaniyor agriyor biktim artik mide sorunundan allah yardimcimiz olsun biran evvel alaydik kuzulari kucagimiza iyi olcakti 3bucuk ayimiz kaldiben tatlı görmek istemiyorum zaten bnm de beklemediğim anda geldi aklımdan çıkarmıştım stres en büyük düşman bence
Canim ara ara gecer bisi olmaz ye can bogazdan gelir verirsin kilonuda sonradn bak ben yiyemiyorm istahim acilmisti 5bucuk ayligiz hala 49kilodayim suan mide agrisi cekiyorm bulanti cabasi ye bence keyfini cikar
Yemek mesele degil de sıkıldım disari cikamiyorum devamli acikiyorum ve hemen yemezsem bulanti halsizlik oluyor normalde yemeyi severdim mutfaga giremiyorum insallah gecer bir an once seninde durumuna uzuldum sikayetlerin bitmis olmasi gereken donemdesin aslinda Allah yardimcin olsun
Canim ara ara gecer bisi olmaz ye can bogazdan gelir verirsin kilonuda sonradn bak ben yiyemiyorm istahim acilmisti 5bucuk ayligiz hala 49kilodayim suan mide agrisi cekiyorm bulanti cabasi ye bence keyfini cikar
Yemek mesele degil de sıkıldım disari cikamiyorum devamli acikiyorum ve hemen yemezsem bulanti halsizlik oluyor normalde yemeyi severdim mutfaga giremiyorum insallah gecer bir an once seninde durumuna uzuldum sikayetlerin bitmis olmasi gereken donemdesin aslinda Allah yardimcin olsun
Atlaticaksin az kaldi bana ozenme sakin ben 9ay cekcem sanirim
Atlaticaksin az kaldi bana ozenme sakin ben 9ay cekcem sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?