İyim ablacm ya kaçak seni arada yaz merak ediyorm :) ayy tut deme valla bişey oldu olacak stresi var bende riskli ya
Ay canım ya geçmiş olsun valla anne olmak zor uykusuzluk daha zor kıyamam sana ben bi kaç ay daha sabret sonra rutine girer bence bu kadar zor olmaz
Bende takıyodmda şimdi 8 kilo olunca sustm :) ayy sen ne güzel vermişsin ben nerde öle yerleşir kalır bende :) ya bide süs konusunda cidden ölemi oluyo bende aşırı süslüyümde hep derim çocu bile olsa hep dışarı bakımlı kokoş çıkarm diye şimdi senden duyunca biraz zor olduğunu anladm :) ah ah ne hallere giriyoz be vay :)
Erken olcak diye stres yapma kuzum.
Ne zamansa vakti saati rabbim saglikla versin kucagina insallah..
Annelik zor tabi ama cok güzelll:)
Disari cikarken anam ne süslenirdim ne süslenirdim.simdi ne bulursam giyip cikiyorum.uykusuzluktan göz rengim degisti.bildigin yesil di bi tuhaf oldu:)
Heryerim e kustu cadi evde öyle dolaniyorum:)degistirmeye kalksam ohoooo.dün kocama agladim cok cirkinlestim,fil gibi oldum beni begenmiyorsun diye.arizaya bak diyor:)16 senedir begeniyorum da cocuk doguruncami begenmicem dedi de sustum:)
Ama ben kafaya koydum yarin kuafordeyim saclar boyancak,manikur,agda ohhh miss.azcik kendime geleyim yavvv....
Yazdiklarin cok hosuma gitti :) ben de insallah suslenecegim bir kendime geleyim de 2 ay onceki halime bakiyorum suslu puslu simdiki halime bakiyorum pek bir pasakli((
Erken olcak diye stres yapma kuzum.
Ne zamansa vakti saati rabbim saglikla versin kucagina insallah..
Annelik zor tabi ama cok güzelll:)
Disari cikarken anam ne süslenirdim ne süslenirdim.simdi ne bulursam giyip cikiyorum.uykusuzluktan göz rengim degisti.bildigin yesil di bi tuhaf oldu:)
Heryerim e kustu cadi evde öyle dolaniyorum:)degistirmeye kalksam ohoooo.dün kocama agladim cok cirkinlestim,fil gibi oldum beni begenmiyorsun diye.arizaya bak diyor:)16 senedir begeniyorum da cocuk doguruncami begenmicem dedi de sustum:)
Ama ben kafaya koydum yarin kuafordeyim saclar boyancak,manikur,agda ohhh miss.azcik kendime geleyim yavvv....
Ayy kizlar süs püs olayini 5aydir unuttum ben ilk dogumdn hemen sonra 40cikinca gittim saclarimi boyattim agda fln oh ne ala simdide doguma yakin gitcem 40cikincada dip boyaya giderim arada allik falan suruyorum bembeyaz ruh gibiyim cunku ama agda yaptiramadm bayadir bacaklarm pis oldu pis hatun oldum ama napim kaslarimi bile aldirirken okadar aciyorki gozumden yas geliyor hormonlar mahfetti beni resmen etlerim aciyor ya
Yazdiklarin cok hosuma gitti :) ben de insallah suslenecegim bir kendime geleyim de 2 ay onceki halime bakiyorum suslu puslu simdiki halime bakiyorum pek bir pasakli((
Ayy kizlar süs püs olayini 5aydir unuttum ben ilk dogumdn hemen sonra 40cikinca gittim saclarimi boyattim agda fln oh ne ala simdide doguma yakin gitcem 40cikincada dip boyaya giderim arada allik falan suruyorum bembeyaz ruh gibiyim cunku ama agda yaptiramadm bayadir bacaklarm pis oldu pis hatun oldum ama napim kaslarimi bile aldirirken okadar aciyorki gozumden yas geliyor hormonlar mahfetti beni resmen etlerim aciyor ya
İlk cocuktan sonra kilo verip bi kendime gelmistim.saclarimi boyatip azda bakim yapinca kendime gelmistim.allah tan bu yasima kadar kas biyik hic almadim yoksa suan da orman gibi gezerdim:)
Ben cocuklara tek basima baktigim icin boyleyim hic kimsemiz yok yanimizda.
Biri yardim etse bakimin anasini aglaticam:)
İyim ablacm ya kaçak seni arada yaz merak ediyorm :) ayy tut deme valla bişey oldu olacak stresi var bende riskli ya
Ay canım ya geçmiş olsun valla anne olmak zor uykusuzluk daha zor kıyamam sana ben bi kaç ay daha sabret sonra rutine girer bence bu kadar zor olmaz
Bende takıyodmda şimdi 8 kilo olunca sustm :) ayy sen ne güzel vermişsin ben nerde öle yerleşir kalır bende :) ya bide süs konusunda cidden ölemi oluyo bende aşırı süslüyümde hep derim çocu bile olsa hep dışarı bakımlı kokoş çıkarm diye şimdi senden duyunca biraz zor olduğunu anladm :) ah ah ne hallere giriyoz be vay :)
İlk cocuktan sonra kilo verip bi kendime gelmistim.saclarimi boyatip azda bakim yapinca kendime gelmistim.allah tan bu yasima kadar kas biyik hic almadim yoksa suan da orman gibi gezerdim:)
Ben cocuklara tek basima baktigim icin boyleyim hic kimsemiz yok yanimizda.
Biri yardim etse bakimin anasini aglaticam:)
Bende doguma yakin gitcm sac boyatmaya ne renk yaptircm karar veremedim karamel yaptirmistim en son ama 15gunde akiyor ya boyna boyna kuafore nasil gitcm 2cocukla roflede yaptrmak istemiyorm boyle bal kopugu gibi biseyler istiyorm
5 sene bakir kizil kullandim.cokta begeniyordum.renkli goz oldugum icin:)sonra bir gece hayatimda ilk defa gordugum bir misafir geldi evime.bildigin kör cahil her konuda.evimden basladi,kocamin isinden,cocugumdan devam edip sacimdan cikti.hic bisey degilde sacim a laf etmesi fena koydu.ertesi gun o caaanim bakir kizili saclarimi koyu kestane yaptimcok pisman oldum ama is isten gecti.hamile kalmistim.
Simdi yine bakir kizil.ammma gonlumde yatan hepppp PLATİN RÖFLE.goncam izin vermiyoooo
Bu arada iki cocukla kuafor e gitmen baya zor olur..bide hamilesin anam anam cok zorrr...
Aman niye taktin bosver ya takma oyle insanlari..bitek bakir kizil yaptirmadim bende hep platin yaptrdim beyaz tenliyim guzel oluyor ama biktim artik ya en son karamel yaptirdim cook yakisti ama oda 15gunde bi akiyor cila falan atmalari gerekiyor bende bal kopugu istiyorm tesetturluyum sadece bayan ortaminda aciliyormbide evde oyuzden renk konusunda kocisle tartismiyorum ama bekarken aciktim ve sariydim cok kiskaniyodu boyna degistir o sacinin rengini diyodu :):) canim benim ikincisi yolda 5bucuk aylik temmuzda dogumum insallah..ozaman iki cocuk anasi olcam..annem var oglani ona birakip kuafore giderm sknti olmaz ama inanki hamileliktenmi nedir hic cnm bisi istemiyor ne gezmk ne dolasmak ne suslenmek cok miyminti oldum :) normalde cok bakimliyimdir yasimda genc ama hormonlar beni mahfetti bide cok kilo vrdim hamislihim agir geciyor hala bulaniyorum ee oglanda var yoruluyorum heralde
Ay o miymintilik bende de varr.cok zor bi hamilelik,uzerine 34+3 te dogum. Yogunbakim gunleri.kuzum 20 gunlukken safra kesemden ameliyat olmam.baya hirpalafi beni.uyuz bisey oldum:)2 cocukta zor oluyor.bazen ayni anda bir agliyorlar sorma gitsin:)
2 gundur zorlada olda makyaj yapiyorum.saclarimi duzlestirdim. Kizim nasil mutlu.annecim eskisi gibi oldun yasasinn diyor:) zorluyorum onun icin kendimi.bende cok istiyorum ama poofffff zorlaniyorum.
Yasimda ortalarda biyerde:) busabah kizimi okul a gotururken makyaj yaptim goncam gordu.bune hal,nereye gidiyorsun diyor.dedim kadin olmaya calisiyorum.gerek yok ben goruyorum yeter dedi kelek.gelmisim 32 yasina.2 tane cocugum var.millet banami bakicak...
Ay cok zor gecmis seninde ya allah kolaylik versin adamlar sasiriyolar azcik suslenince ama devirkotu valla kocalarada sahip cikmak lazim artik hamilelik neysede dogurunca iyice bakima girmm lazim zaten hormonlardan dolayi heralde kocayla yatak iside bitti benim uzuluyorum ama napim canim istemiyor hic esimde zorlamiyor sagolsun ama insanin aklina binbir turlu sey geliyor ben erken evlendim erken anne oldum 25e girmedim daha :) esim benden buyuk 32yasinda ama o dgilde sanki ben daha cok kiskaniyorm onu
Cok guzel sohbet ediyorsunuz....ben 13 haftalik hamileyim ..2.bebisimm
Bende erken evlendim.ama cocuk gec dogdu.kesinlikle devir kötü.bekar kizlar evli erkek avina cikmis resmen.gerci insanin icinde olmasin bekar evli fark etmez.rabbim sasirtmasin insallah.
Kadin a bakim sart.benin kv dem 50 yasinda daha fönsüz görmedim.uyanir kalem ceker.helal olsun valaa:)
Ha unutmadan kiskanclik olayina gelince 16 senedir askim esime hic bitmedi.ve deli gibi kiskaniyorum onuuu...
Gectim bekar kizlari koca koca karilar bile genc adam pesinde bide azda olsa durumu iyiyse tamam artik..ask bitmiyor gercektn ama o eskisi ilgi kalmiyor gibi sanki yada biz kadinlar daha cok ilgi bekliyorz...bide paranoyak oldum bu aralar sanki esim beni boyna aldatiyomus gibime geliyor tlfnlarini karistiriyorm gizli gizli boyna imali laflar ediyorm resmen sizofren gibi oldum kendim yaziyorm birden cikislar yapiyorm..bide beraberligimiz yok bu aralar biside yapmiyorz.ne bileyim ya vahim hallerdeyim alisverise cikiyorm arada surekli babet ve sal aliyorum baska bisi almiyorm alsamda 3ay sonra giyemicem pantalon tunik almistim gecenlerde...inanki cok acayibim bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?