Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Cnm ayni durumlar bendede var insallah atlaticaz bende 23haftaligim bak azaldi dogum yanasti hic korkma dogumdan allah sana yardim eder ben sezeryan oldum ameliyat sonucta biraz korkum oyuzden ama normal yapsaydim hic korkmazdim o agri sanci icinde kizimi kucagima alcagim dakika icin ugrasirdim.annelik icgudusu allah tarafindan anneye verilmistir ve eminim cok cok iyi anne olcaksin ben 21yasinda anne oldum oglum 3yasinda ve eminim cok iyi anneyim inanki o yavrunu kucagina alinca basliyor onu koruma kollama bakma istegi binbirkat artiyor..benim kizim babayi tekmeliyor artik hic kilo almadim zayif oldugmdan hareketleri cok hissediliyor..koca konusunda hic sorma bende uyuz oluyorun bazen kocama eve gelme diyorum cekemem seni diyorum ama napalim azcik anlayisli olmak zorundalar..daha iki gun once kilo kavgasi ettik ben soylendim soylendim o bana tek kelime dedi kizdim yattim uyudum :) aslinda onun soylediklerimi o bana soyleseydi evde harp cikartirdm heralde :) yani anliycagin cok hassasiz ilk gebeligimde ilk 3bucuk ay haric hersekliyle cok guzel gecirdim ama bu gebeligim agir geciyor..k bakmasin kimse gecici bi durum idare etmek zorundalar bizi :)

merhaba kızlar bende hamileyim kızım olacak İnşaallah.

Hamileliğimde çok şükür bir aksilik yok ama belimde yırtılmalar başladı görüntüsü biraz morel bozucu

Yok biz surekli vatsaptan fln irtibat halindeyiz arasiriz arada..senin isin cok zor ev kocaman yardimcin yok yaninda cocuklar var allah kolaylik vrsin insana bi iki kisi guzel olmus dediginde bile guveni yerine geliyor gercktn bende severim begenilmeyi..boy ve kilon kac cokmu kilo aldin takma ya daha yeni dogum yapmisin verirsin ay ben cok zayifim 50kiloyum ve beni cok etkiledi zayiflamak mide bulantisindan istifradan 52kilodan 46kiloya dustum uzun degilim 150boy ama resmen kuculdum ya 52kilolu olarak bildim hep kendimi birazda paranoyakligim oyzdn heralde cirkinlstim sanki bide hep ayy cok zayiflamisin diyolar sinir oluyorum kocamda tam tersi ben hamile kaldim adam sanki cok zayifmis gibi bide ustune 7kilo aldi onun kavgasini ettik diyetisyene git diyorum yemene dikkat et diyorum dalga gecer gibi demezmi ozaman sende kilo al diye yuh dedim 5ay ac yasadim istifra ettim surekli su bile icemedim hala daha ediyorm ama valla cok kotu oldum..yanasiyorum dana kocama sarilip uyuyorz zaten bazen dalga geciyorum kizimla beni ezme diye :) ama cnm hic o isi istemiyor normalde hep guzel olurdu ama yok hic cekmio cnm valla zaten en son oldugunda kanamam oldu cokta cnm yandi bizimkide korkuyor isime geliyor :) :)

canım korkman için hiç bir neden yok 20 haftadan sonra artık göbek daha da belirginleşiyor benım karın kafesin geniştir o yuzden dışarı pek yansımıyordur bebeğin büyümesi bunlar etkili göbek görüntüsünde.Ayrıca doğumdan korkma o anda zaten doğumum gerçekleşsin diye elinden geleni yapıyormuşsun (ablamdan öğrendiğim kadarıyla) benımde ilk hamileliğim ama korkularım hamile kalmadan önceydi şimdi çok şükür ileriye dönuk güzel planlar yapıyorum sende bunları düşünürsen ALLAH IN izniyle morel bozukluğu falan yaşamazsın dikakt et annenın ruh hali bebekleri çok etkiler.

merhaba kızlar bende hamileyim kızım olacak İnşaallah.

Hamileliğimde çok şükür bir aksilik yok ama belimde yırtılmalar başladı görüntüsü biraz morel bozucu

Hayirli olsn cnm catlaklar kisiden kisiye dgisiyor cokmu kilo aldin belinden basladi yirtilmalar normalde gogus ve gobuste oluyor

Slm burayida yeni gördüm bi ugrayom dedim. Sanirim pskolojim bozuluyor yavas yavas.kac gündür esimi ruyamda baska bi kadina msj atarken goruyorum yaa sabahda kalkiyorum adama soyleniyorum.ay noldu bana yaaa

Kiz annenin ruh hali demen gibi bebisi etkiliyor ya benim kiz anasi gibi kiskanc paranoyak dogcak hee :):)

Hayirli olsn cnm catlaklar kisiden kisiye dgisiyor cokmu kilo aldin belinden basladi yirtilmalar normalde gogus ve gobuste oluyor

hamile kaldığımda 72 kiloydum şimdi 82 kiloyum son bir ay ıçınde ama 8 kilo aldım, moskovada yaşıyorum ben istanbula gitmem bana yüklü kilo almakla geri döndu.göbekte çatlak yok gögüslerim ama çok büyüdü birde bacaklarımın iç kısımlarında çok hafif bir çatlak göruntusu var acı badem yağı kullanıyorum ama pek etkili olmadı..burada şartlarda malum her istediğimi elde edemiyorum..

Kiz annenin ruh hali demen gibi bebisi etkiliyor ya benim kiz anasi gibi kiskanc paranoyak dogcak hee :):)

oo hele ben kıskanç , takıntılı , kontrolcu , nazlı eşime diyorum bazen senı zor gunler bekliyor diye :) kızdığım vakit suratımı düzeltmek çok zor ama sevmiyorum bu huyumu değişemedim bir türlü

Slm burayida yeni gördüm bi ugrayom dedim. Sanirim pskolojim bozuluyor yavas yavas.kac gündür esimi ruyamda baska bi kadina msj atarken goruyorum yaa sabahda kalkiyorum adama soyleniyorum.ay noldu bana yaaa

Al benden bitane daha temmuz annesi hg :) kiz ben o ruyalari atlattim artik kendim yazip kendim oynuyorum adami bogcam bigun heralde bazen agliyorm kendi kwndime guya kocamin baskasindanda cocugu varms kadin hamileymis ben anamin evine gitcekmism 2cocugumu alip anlatinca komik ama resmen aklima bunlar geliyor

Bebe yagi kullan cnm kati kakao yagiyla beraber karistir ne kadarliksin simdi

selam kızlar yni gördüm burayı bende ağustos annesi adayıyım ağustos ilk hafta ama sanki temmuzda gelecekmiş gibi hissediyorum azcık önden gidiyor bebiş inşaallah bayram tatiline falan denk gelmez kuzucuğun tekmelerini yeni yeni hissediyorum hatta bazen çok ince bi hafif bi sarsıntı oluyo herhalde buda elleri diyorum:) sizde durumlar nasıl.......

Adamlarada yazik iki kiskanc kizceyle ugrascaklar..bence bidaha cocuk istemezler :) bizim bu hamisligimizi gorunce :) gerci benimki ucuncuyu yapalim hatun bu dogsn 3yasina girince diyor bende sen tasiyip dogurcaksan yapalim dedim

Adamlarada yazik iki kiskanc kizceyle ugrascaklar..bence bidaha cocuk istemezler :) bizim bu hamisligimizi gorunce :) gerci benimki ucuncuyu yapalim hatun bu dogsn 3yasina girince diyor bende sen tasiyip dogurcaksan yapalim dedim

zor evet eee seven insan katlanır :) büyük konuşmayayımda 3 yaş farkı zorlar benı

Canim bende 28temmuz ama erkwn alcaklar sezeryan cunku valla cok hareketliyiz bizde resmen kafasi elimin altina geliyor kuşuma tekme atiyo boyna :)

27 haftalığım şuan bebe yağı etkili olmaz mı tek kakao yağı bulmam zor burada

Dikkat et biraz daha cok var onunde bol bol yaglan ozaman ben niveanin bebe yagini kullaniyorm ama ben eczanedn buldum kati kakao yagini bi sor bnce cunku gercktn cok rahatlatiyor deriyi

zor evet eee seven insan katlanır :) büyük konuşmayayımda 3 yaş farkı zorlar benı

Walla bende sasirdm 3uncuyu istedigine cunku hep diyoduki ikinciye bile vakit var.ama ikinci olunca 3e gitti akli :) zaten oglumla kizim arasindada 40ay olcak tam 3bucuk yas bile degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…