Psikolojik olarak berbat durumdayim 20 haftalik gebeyim herşey batıyor sinir oluyorum böyle bazen kocami çekmiyor bi tane patlatasim geliyo gobegim yok minicik kilo almis göbeği ama bunların içinde hepsinden de güzeli kizimin daha bu hafta hissettiğim tekmeleri bu ara doğumdan da korkmaya başladım iyi anne olacakmiyim korkusu offf kafam cok karışık
Evet ask bitmiyor,ilgi azaliyor dedigin gibi.az önce esimi ise uğurladim.ve nerdeyse yalvardim.bu gece erken gel diye23.30 da gelince erken sayiyorum)3 te geliyor cogu zaman.bizi rahat yasatiyor ama biz onu ozluyoruz.ben cökmezdim bu kadar.tek basimayim ne ailem ne kv dem hepsi bize uzaktalar.2 cocuga tek basima bakiyorum.yardimcim vardi ev isine isten ayrildi.evde bana kaldimi(6+1) cildirma noktasina geldim resmen.oldum olasi paranoyakligim vardi.ama hic telefonunu karistirmam.
Gun icerisinde onemli bisey yoksa aramam.bisey oldumu sorarim yok derse hemen inanirim:)kiloma cok taktim hep zayiftim simdi ise hic bir kiyafetim olmuyorzayiflayamiyorum da.artik ne yapayim dedim saldim gitti.
3 gündür makyaj yapiyorum zorlada olsa giyiniyorum.kizimin ögretmeni bile super gorunuyorsunuz dedi cok pis gaza geldim:)boyle boyle hayata tekrar adapte olucaz.senin hormonlar baya tavan yapmis.ama gecicekk.
Azcik yaklas kocana.illa bisey olmasi gerekmiyor sarilip uyusan bile yetiyor bazen.gecen bana arkadasla konusurken tekrar hamile kalmaktan korkuyorum dedim.aman sende ev cocuklar firsat mi var bisey yapmaya ne korkuyon dedi.aaa dedim ona firsat her zaman var:):):)
Psikolojik olarak berbat durumdayim 20 haftalik gebeyim herşey batıyor sinir oluyorum böyle bazen kocami çekmiyor bi tane patlatasim geliyo gobegim yok minicik kilo almis göbeği ama bunların içinde hepsinden de güzeli kizimin daha bu hafta hissettiğim tekmeleri bu ara doğumdan da korkmaya başladım iyi anne olacakmiyim korkusu offf kafam cok karışık
merhaba kızlar bende hamileyim kızım olacak İnşaallah.
Hamileliğimde çok şükür bir aksilik yok ama belimde yırtılmalar başladı görüntüsü biraz morel bozucu
canım korkman için hiç bir neden yok 20 haftadan sonra artık göbek daha da belirginleşiyor benım karın kafesin geniştir o yuzden dışarı pek yansımıyordur bebeğin büyümesi bunlar etkili göbek görüntüsünde.Ayrıca doğumdan korkma o anda zaten doğumum gerçekleşsin diye elinden geleni yapıyormuşsun (ablamdan öğrendiğim kadarıyla) benımde ilk hamileliğim ama korkularım hamile kalmadan önceydi şimdi çok şükür ileriye dönuk güzel planlar yapıyorum sende bunları düşünürsen ALLAH IN izniyle morel bozukluğu falan yaşamazsın dikakt et annenın ruh hali bebekleri çok etkiler.
Hayirli olsn cnm catlaklar kisiden kisiye dgisiyor cokmu kilo aldin belinden basladi yirtilmalar normalde gogus ve gobuste oluyor
Kiz annenin ruh hali demen gibi bebisi etkiliyor ya benim kiz anasi gibi kiskanc paranoyak dogcak hee :):)
Slm burayida yeni gördüm bi ugrayom dedim. Sanirim pskolojim bozuluyor yavas yavas.kac gündür esimi ruyamda baska bi kadina msj atarken goruyorum yaa sabahda kalkiyorum adama soyleniyorum.ay noldu bana yaaa
hamile kaldığımda 72 kiloydum şimdi 82 kiloyum son bir ay ıçınde ama 8 kilo aldım, moskovada yaşıyorum ben istanbula gitmem bana yüklü kilo almakla geri döndu.göbekte çatlak yok gögüslerim ama çok büyüdübirde bacaklarımın iç kısımlarında çok hafif bir çatlak göruntusu var acı badem yağı kullanıyorum ama pek etkili olmadı..burada şartlarda malum her istediğimi elde edemiyorum..
Bebe yagi kullan cnm kati kakao yagiyla beraber karistir ne kadarliksin simdi
oo hele ben kıskanç , takıntılı , kontrolcu , nazlı eşime diyorum bazen senı zor gunler bekliyor diye :) kızdığım vakit suratımı düzeltmek çok zor ama sevmiyorum bu huyumu değişemedim bir türlü
Adamlarada yazik iki kiskanc kizceyle ugrascaklar..bence bidaha cocuk istemezler :) bizim bu hamisligimizi gorunce :) gerci benimki ucuncuyu yapalim hatun bu dogsn 3yasina girince diyor bende sen tasiyip dogurcaksan yapalim dedim
selam kızlar yni gördüm burayı bende ağustos annesi adayıyım ağustos ilk hafta ama sanki temmuzda gelecekmiş gibi hissediyorum azcık önden gidiyor bebiş inşaallah bayram tatiline falan denk gelmez kuzucuğun tekmelerini yeni yeni hissediyorum hatta bazen çok ince bi hafif bi sarsıntı oluyo herhalde buda elleri diyorum:) sizde durumlar nasıl.......
27 haftalığım şuan bebe yağı etkili olmaz mı tek kakao yağı bulmam zor burada
Dikkat et biraz daha cok var onunde bol bol yaglan ozaman ben niveanin bebe yagini kullaniyorm ama ben eczanedn buldum kati kakao yagini bi sor bnce cunku gercktn cok rahatlatiyor deriyi
zor evet eee seven insan katlanır :) büyük konuşmayayımda 3 yaş farkı zorlar benı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?