Walla bende sasirdm 3uncuyu istedigine cunku hep diyoduki ikinciye bile vakit var.ama ikinci olunca 3e gitti akli :) zaten oglumla kizim arasindada 40ay olcak tam 3bucuk yas bile degil
hım tşkederim o zaman arayışlara başlayayım ben..siz kaç haftalıksınız
herkeşşşlere miribaaaa
Siz deme sen de yada seher de adim seher :) 23haftaligiz bizde ama ilk bebistede ikincidede suana kadar catlak yok sukurler olsun gerci bunda fazla kilo hatta eski kiloma bile ulasamadim oglumda 14kilo aldim sadece cicikler catlamisti ama gecti galiba yeniliyor gogus kendini..dikkat et kendine bol bol su ic kurumasin derin dus al ama kese yapma kesede kurutuyor cildi unutma cilt kuruysa cok catliyor..
işin zor olsa gerek çok yakın yaşları inşallah ben istiyorum ki birinin laf anlaması başlasın ki diğeri beni kasmasın rahat olayım yoksa bebekler benı esir alır :) bize vakit kalmaz kayboluruz bebeklerin içinde
Okula basliycak ama teyzesi pek sikinti olmaz babanneside yukarda oda ilgilwnir
tamam :) ılık suyla duşu aksatmam hergun alırım suyu da şişemi ayırmam yanımdan da benım aslında vucut biraz musaitti kilo almaya aile yapımızda da var kalıplıyız :) kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin nerede oturuyorsunuz ben türkyede değilim o yuzden yanlızım burada can sıkıntım biraz fazla:2:
hım bizim babannede çok aşırı ilgili ama şımartma seviyesinde görüncemin çocuklarından biliyorum ben hoşlanmıyorum annne baba bir şeye çocukları için yok dediyse dede yada babaannenın çocuk mtlu olsun dye tamam demesi anlaşamıyoruz bu konularda kayınvalidemle oda benı soğuk goruyor bebek konusunda, istediğim sadece duzen bebek nasıl başlarsa öyle devam eder nasıl anlatmalıyım derdimi bilemiyorum kayınvalideme eşim anlıyor benı ama eşim birşey söylese onuda yanlış anlıyorlar. Birde biz türkiyede değiliz zaman zaman gidip geliyoruz bebek doğdunda da kayınvalidemde kalıcam gunlerim nasıl geçicek bekliyorum bakalım.
Bende minyonum :):) 24bucuk yasindayim :) 20yasinda 14subat 2010 evlendim
21yasinda 14subat 2011de aksam 17 45de oglumu kucagima aldim esimle aramda 7yas kadar var benden buyuk ama sikinti yok cok asik olarak evlendik :)) sen anlatsana :)
kesinlikle insanin annesi gibi olmuyor bendede annem 1hafta kalmisti dogumdan sonra kv de inmisti asagiya ama cocuk konusunda cok sever ama simartmaz bi iyi huyu o var :)
bende 1989 samsun / çarşamba doğumluyum istanbulda oturuyoruz normalde .15 haziran 2013 de evlendik eşimle aramda 5 yaş var.Eşim çok şükür anlayışl ıdır 2 sene kadar görüşmemiz sonucunda evlendik zor gunler geçirdik söz nişan dönemlerinde eşim ve ben üstlendik herşeyi nişanlıyken 9 ay kadar ayrı kaldık evlenebilmek için hayırlıymış ki çok şükür bu guzel gunleri beraber geçiriyoruz.EVLİYİZ MUTLYUZ :)
ay yenisiniz ne guzel allah bozmasin bende 89 düzce dogumluyum duzcede yasiyorum bizde zor gunler yasadik evlendikten sonra bile skntimiz bitmedi maddi acidan degilde buyuklerden dolayi inan yeni yeni rahata kavusuyoruz arada moraller gerilsede biz kocamla iyiyz cocuklarimzla mutluyuz insallah kizimda gelck simdi tekmeleri usg resimleri bizimle :) mutluluk kadar guzel bisi yok bide benim hormonlar duzeleydi iyiydi
benım annem sınırları bilir ama kayınvalideye anlatmak zor, bebekleri şağur supur öpülmesi beni çıldırtıyor.
Yok ya kv de o konuda biraz tecrubeli bi dunya torunu var biliyoda benim bazi seylere gicik oldugumu yapmaz yani ama gorumcemin bi oglu var 12yasinda oglumu bi opuyo bi opuyo valla midem bulaniyo 50sefer soyledim yok anam anlamiyo 5dkkada bi opulurmu cocuk daha 3yasinda cocugun yuzunu yikiyorum bide cildi hassas tembih ediyorum ama 5dk sonra yine ayni en sonunda kv kiZdi cildi hassas opme okadar diye ama anlamadi yine opuyor sinir oluyorum ben bile cocugumu bukadar cok opmuyorum hep elinin ustunden ensesinden boynundan minicik opucuk kondururim sarilir koklarim cunku insanin agzinin icindeki mikrop wc dekinden daha fazlaymis bilimsel bisey yani
ayy benım hormonlarım hat safhada sevgi meleği oldum eşime karşı içimde aşırı bir sevgi oluştu . Bazen kızıyorum kendime benı kızdırdığı vakit ama hemen geçiyor haklı olsam bile uzun süre kus kalamıyorum.
kesinlikle biliçli olmak lazım zannediorla çocuğu öptürmediğin vakit sevmesini istemiyorlar ama ilgisi yok allah korusun bebeğe bir şey olsa anneler üzülüyor bebek için
İlk gebelikte bende oyleydim bunda ters yapti biraZ :) düzceden haberler hava felaket yagiyor gok gurultusu var :) oglumda gok gurledikce cama dogru donup sus sus diye bagiriyor :):)
Walla darilan darilir ben babasina bile opturmuyorm koca cocugumu oyle sap sup opulmez boyna boyna aevgini baska sekilde goster diyorum
MAŞŞALLAHH çok seviorum o yaştaki çocukları bıcır bıcır konuşuyorlar benım ablamında var o yaşlarda çocuğu çok tatlı.MOSKOVA DA hava güneş var ama hafif rüzgarlı ve biraz soğuk ama bizim için yaz denecek kdar iyi çünki kış dönemi hep - 20 lerde geçirdik.
he canım biraz forumlarda gezem didimmAyy temmuz anneleriyle bir aradayiz mirabaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?