Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Ay gercktn soguk oluyo ya ben cok sevmem sogugu gerci sicagida pek sevmem hep bahar olsun isterim..esin ordami calisiyor

Benımde pek aram yoktur ama evler sıcak olduğu için pek sorun olmuyor.Eşim nişanlıyken gelmişti sonrasında memnun kaldı evlendikten sonra bende geldim 2 sene kadar daha kalıcaz maddiyatımızı ev alacak seviyeye getirmek için inşaallah.

İnsallah cnm hayirlisi allahin izniyle alirsiniz evinizi :) zor olur senin icin ama olsun sikinti cekmeden biyerlere gelinmiyor bebisi usutme sakin oralarda :)

evet canim idare etmeleri lazım herkezin bizi çünkü karışık bi dönemdeyiz bende tahammül denen şey kalmadi hersey batiyo sıkılıyorum bunaliyorum bi geçse şu dönemler inşallah dedigin gibi iyi bir anne olurum canim c o k endişe ediyorum

merhaba kızlar bende hamileyim kızım olacak İnşaallah.

Hamileliğimde çok şükür bir aksilik yok ama belimde yırtılmalar başladı görüntüsü biraz morel bozucu

yağlı kremler sür tatlim az da olsa iyi gelir daha fazla catlamasin

cok tesekkur ederim canım desteğin için bazen kocamdan bile nefret ediyorum bogasim geliyo inşallah geçer bu psikoloji bi an once

cok tesekkur ederim canım desteğin için bazen kocamdan bile nefret ediyorum bogasim geliyo inşallah geçer bu psikoloji bi an once

eevt bu dönemde alınganlı çok fazla oluyor bende çok yaşadım kendi kendime küstüm kızdım eşimin haberi olmadı sonra barıştım anlamadı tuaf bir ruh hali sonucu güzel olucak inşallah.rica ederim ayrıca.

Hic endise etme millet anasinin karninda ogrenmiyo bebis bakmayi en guzel sekildede bakarsin sabretmemiz lazim inan hersydn okadatmr skldim ki kapinin onunde araba duruyor ve ben araba kullanmak bile istemiyorm tiksiniyorum useniyorum en basit ornek yani evden cikmak bile istemiyorum
inşallah teşekkürederim.Eşimin yanında olduğum sürece sorun yok çok şkür ayrı kalmak sorun benım için.

Walla kavga fln ediyorz beni sinir ediyo ama bende kocamdan ayri kalamiyorum gece olunca yatagimizda yatacak mutlaka birakma kocani kiz sabret

inşallah canim umarım güzel olacak (

bende evde durmak istemiyorum anneme gitmek istiyorum bunaliyorum daralıyorum eşime bağırıyor çağırıyorum sıkıldım herseyden yoruldum

sen ne diyosun ben bazen zor tutuyorum kendimi kocama tekme tokat girmemek icin ama o da anlayissiz fitil ediyo beni:)

bi kere kendimi tutamadim ve salak dedim:) şok oldu ama cok sinir etti

Yok ya ben evden cikmak istemiyorum...annem zati calisiyo geldigimde yalniz oluyorum bende bi kere bisi dedim kotu bisi aaa olafi senmi soyledin dedi :) ilgincine gitti :)

bi kere kendimi tutamadim ve salak dedim:) şok oldu ama cok sinir etti

Habire ayakkabi şal aliyorum kendime bide sakliyorum kardolabin icine kutulariyla bisey demesin gereksiz yere niye aliyosun demesin diye cunku ayakkabi dolabi artik tasiyor kutulari yukari kaldirdim ama bana o ayakkabilar terapi gibi grliyor fiyatlarida kocama terapi gibi geliyo :):) dun annemle ciktik yine aldim annem kizdi bana zaten oglumada alcaktim begendigimin numarasi yoktu aslinda onunda ihtiyaci yok :) hatta hava guzel olsa bi carsi yapip gelirdm ayakkabicilari tekrar dolasirdim :) ama napim bi kiyafet alsam 3ay sonra giyemiycem canta alsam kardolabin ustu dolu..aslinda cok musrufluk yapiyorum farkindayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…