Ay gercktn soguk oluyo ya ben cok sevmem sogugu gerci sicagida pek sevmem hep bahar olsun isterim..esin ordami calisiyor
he canım biraz forumlarda gezem didimm
Benımde pek aram yoktur ama evler sıcak olduğu için pek sorun olmuyor.Eşim nişanlıyken gelmişti sonrasında memnun kaldı evlendikten sonra bende geldim 2 sene kadar daha kalıcaz maddiyatımızı ev alacak seviyeye getirmek için inşaallah.
evet canim idare etmeleri lazım herkezin bizi çünkü karışık bi dönemdeyiz bende tahammül denen şey kalmadi hersey batiyo sıkılıyorum bunaliyorum bi geçse şu dönemler inşallah dedigin gibi iyi bir anne olurum canim c o k endişe ediyorumCnm ayni durumlar bendede var insallah atlaticaz bende 23haftaligim bak azaldi dogum yanasti hic korkma dogumdan allah sana yardim eder ben sezeryan oldum ameliyat sonucta biraz korkum oyuzden ama normal yapsaydim hic korkmazdim o agri sanci icinde kizimi kucagima alcagim dakika icin ugrasirdim.annelik icgudusu allah tarafindan anneye verilmistir ve eminim cok cok iyi anne olcaksin ben 21yasinda anne oldum oglum 3yasinda ve eminim cok iyi anneyim inanki o yavrunu kucagina alinca basliyor onu koruma kollama bakma istegi binbirkat artiyor..benim kizim babayi tekmeliyor artik hic kilo almadim zayif oldugmdan hareketleri cok hissediliyor..koca konusunda hic sorma bende uyuz oluyorun bazen kocama eve gelme diyorum cekemem seni diyorum ama napalim azcik anlayisli olmak zorundalar..daha iki gun once kilo kavgasi ettik ben soylendim soylendim o bana tek kelime dedi kizdim yattim uyudum :) aslinda onun soylediklerimi o bana soyleseydi evde harp cikartirdm heralde :) yani anliycagin cok hassasiz ilk gebeligimde ilk 3bucuk ay haric hersekliyle cok guzel gecirdim ama bu gebeligim agir geciyor..k bakmasin kimse gecici bi durum idare etmek zorundalar bizi :)
İnsallah cnm hayirlisi allahin izniyle alirsiniz evinizi :) zor olur senin icin ama olsun sikinti cekmeden biyerlere gelinmiyor bebisi usutme sakin oralarda :)
merhaba kızlar bende hamileyim kızım olacak İnşaallah.
Hamileliğimde çok şükür bir aksilik yok ama belimde yırtılmalar başladı görüntüsü biraz morel bozucu
yağlı kremler sür tatlim az da olsa iyi gelir daha fazla catlamasin
canım korkman için hiç bir neden yok 20 haftadan sonra artık göbek daha da belirginleşiyor benım karöncesin geniştir o yuzden dışarı pek yansımıyordur bebeğin büyümesi bunlar etkili göbek görüntüsünde.Ayrıca doğumdan korkma o anda zaten doğumum gerçekleşsin diye elinden geleni yapıyormuşsun (ablamdan öğrendiğim kadarıyla) benımde ilk hamileliğim ama korkularım hamile kalmadan önceydi şimdi çok şükür ileriye dönuk güzel planlar yapıyorum sende bunları düşünürsen ALLAH IN izniyle morel bozukluğu falan yaşamazsın dikakt et annenın ruh hali bebekleri çok etkiler.
doğru nemlendiri kullanıyorum ama bebe yağını önerdi bir arkdaş onu denicem bakalım inşaallah işe yarar.
cok tesekkur ederim canım desteğin için bazen kocamdan bile nefret ediyorum bogasim geliyo inşallah geçer bu psikoloji bi an once
Hic endise etme millet anasinin karninda ogrenmiyo bebis bakmayi en guzel sekildede bakarsin sabretmemiz lazim inan hersydn okadatmr skldim ki kapinin onunde araba duruyor ve ben araba kullanmak bile istemiyorm tiksiniyorum useniyorum en basit ornek yani evden cikmak bile istemiyorumevet canim idare etmeleri lazım herkezin bizi çünkü karışık bi dönemdeyiz bende tahammül denen şey kalmadi hersey batiyo sıkılıyorum bunaliyorum bi geçse şu dönemler inşallah dedigin gibi iyi bir anne olurum canim c o k endişe ediyorum
inşallah teşekkürederim.Eşimin yanında olduğum sürece sorun yok çok şkür ayrı kalmak sorun benım için.
eevt bu dönemde alınganlı çok fazla oluyor bende çok yaşadım kendi kendime küstüm kızdım eşimin haberi olmadı sonra barıştım anlamadı tuaf bir ruh hali sonucu güzel olucak inşallah.rica ederim ayrıca.
cok tesekkur ederim canım desteğin için bazen kocamdan bile nefret ediyorum bogasim geliyo inşallah geçer bu psikoloji bi an once
Hic endise etme millet anasinin karninda ogrenmiyo bebis bakmayi en guzel sekildede bakarsin sabretmemiz lazim inan hersydn okadatmr skldim ki kapinin onunde araba duruyor ve ben araba kullanmak bile istemiyorm tiksiniyorum useniyorum en basit ornek yani evden cikmak bile istemiyorum
Walla kavga fln ediyorz beni sinir ediyo ama bende kocamdan ayri kalamiyorum gece olunca yatagimizda yatacak mutlaka birakma kocani kiz sabret
Dogursakta bizde cevremizdekilerde rahatlasa bazen oglumla bile kavga ediyorz kizdiriyo beni sonrada uzuluyorum
Dogursakta bizde cevremizdekilerde rahatlasa bazen oglumla bile kavga ediyorz kizdiriyo beni sonrada uzuluyorum
sen ne diyosun ben bazen zor tutuyorum kendimi kocama tekme tokat girmemek icin ama o da anlayissiz fitil ediyo beni:)
bi kere kendimi tutamadim ve salak dedim:) şok oldu ama cok sinir etti
Yok ya ben evden cikmak istemiyorum...annem zati calisiyo geldigimde yalniz oluyorum bende bi kere bisi dedim kotu bisi aaa olafi senmi soyledin dedi :) ilgincine gitti :)
bi kere kendimi tutamadim ve salak dedim:) şok oldu ama cok sinir etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?