Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Ayrı kalmaktan kastım türkiye ye gittiğim dönemlerde ayrı kalıyoruz ve bebek doğduğunda da en az 2 ay kdar ayrı kalıcaz bu dönemler benım için sıkıntılı.

Ayrı kalmaktan kastım türkiye ye gittiğim dönemlerde ayrı kalıyoruz ve bebek doğduğunda da en az 2 ay kdar ayrı kalıcaz bu dönemler benım için sıkıntılı.

En guzeli kocanin yaninda ol bence cunku lohusalikta kocaya ihtiyac artiyor insan sevgisini hissetmk istiyor

bende de sürekli bebege bişeyler alma ve kendime hamile kıyafetleri alma takintim oluştu ama bazen canim nasıl cekiyo alışveriş yapmak resmen resmen bağımlılar gibi oluyorum:) benim esimde kiziyo alma ben alırım diye

Bebegin kiyafetlerhazir biraz yeni biraz abidenkalanlar hediyegelnler fln

Hb cnm.sen burayada takiliyon maşallah ya cok komik ama bilinc alti diyolarda aklima oyle seyler gelmiyo bile.benimki diyo kuruyon sende diyo.ben senden baskasini görmüyorum diyoo.istersen gör diyom 8 yil bosuna beklemis oluruz diyom :'))

Hb cnm.sen burayada takiliyon maşallah ya cok komik ama bilinc alti diyolarda aklima oyle seyler gelmiyo bile.benimki diyo kuruyon sende diyo.ben senden baskasini görmüyorum diyoo.istersen gör diyom 8 yil bosuna beklemis oluruz diyom :'))

Cnm ben arada burda arada temmuz annelrindeyim iki gundur biraz fazla girdm annemin yanindaym evde olsam giremezdm..dogru valla gece kalkip adama tekme tokat daldigim oluyodu ruyalar yuZune :) bilincalti fln napalim yani azcik idare etcekler bizi:)

Kızlar ölüyorum yaa kabızlık var gibi tuvaletimi yaptim ama karnimin alt. Kismina bicak saplanir gibi agri oluyor olucem saniyorum (

shrmirac
Nasılsın kızçee? :) Gelişmeler nasıl gidiyor?Bir sorun yoktur umarım..

Uzun zamandır giremedim,bu hafta zaten hastanede kontrollerle geçti..
Hazırlıklar vs yoğunum :)
Bu akşamda miniğimin yatağı gelecek..Sonrada yerleştirmesi fln var Allah'tan ütülenmiş katlı duruyor eşyalar,birtek kendi yapmak istediklerim kalıyor,kapı süsü vs..
34. hafta bitiyor,inşallah aceleci çıkmaz kızçem :)))

Son düzenleme:

İyiyim plojocum ya bi gobusle resim atta gorelim son halini bende iyiym nasil olayim oglusumla ananesindeydik biraz once eve donduk..biz daha 23.haftadayiz coook var cnm azalmis gunlerin sayili artik dogum sekli icin bi karar verdinizmi dktrnla bebis kac kilo oldu sen kackilo oldun cantani hazirladin dimi ayy yatagida gelcek demek bugun hazirla herseyini cok heycanli ya bide sanirim sen sakaryadamisin cok yakiniz bende duzcedeyim orda hangi hastaneye gidiyosun cok soru sordum :):):) bu arada nerefon a uzun zamandir ulasamiyorum insallah bisi yoktur girmiyo hic

Arkadas listemde varsın canım,görebilirsin,albümde var kendi sayfamda :)
Cok yok olsun,sen daha iyi biliyosun,cabuk geciyor :)
Sakaryadayım merkezdeyim,Özel Altınova hastanesine gidiyorum ama devlettede takibim yapılıyor..
Minik 2 kilo civarıymıs tahmini,bende 8 bucuk kilo aldım :)
Ben normal dogum istiyorum aksilik cıkmazsa,suan herseyde normsl gidiyor..
Sayfsları okurken bende hic rastlamadım Nerefona merak ettim,insallah bi aksilik yoktur..

Senin ilk dogum nasıldı?Deneyimli bi anne olarak fikirlerin sevindirir beni :)

Son düzenleme:

Bebisin kilosuda iyi senin kilonda cok guzel..nerefon uzun zamandir ugramiyo insanin aklina bi suru sey geliyor ya insallah iyidir nette fln problem vardir yakinda donsun...cnm ben 37haftalikken kontrole gittim ultrasonda bkti dktr ilk 3650gr olmus dedi iri bebek olcak ama dogum kanalina girmemis donmesi lazimdi dedi kalp atisi sanci varmi yokmu, diye makinaya bagladilar sonra bi baktim odaya gecirdiler beni ogunde hastane cok kalabalik dogum poliklinikte bos oda yok bi kadinda sezeryana alincak ayni odaya girdik tabi yine makinaya bagladilar o kadinida doguma hazirlamislar ameliyat elbisesi sonda faln hazir yani..bi baktim dktr basima dikildi esyalarini hazirla bebegin kalp atislari yavaslamis dogum kanalina girmemis sezeryan olcaksin tabi esim gorumcem ben şoktayiz gorumcemle ben normal dogum istiyoruz dedik yapamazsin doguramazsn sikinti olur kalp atislari yavas bebegin dedi bizde cok israr etmedik insan gercktn korkuyor ama simdiki aklim olsa kesinlikle dinlemezdim doktoru esim esyalari getirene kadar beni hazirladilar esim geldi annemide almis aaa bi baktim okarsimdaki kadini goturmeye geldiler zannettim benim yatagin kenarlarini indirdiler beni goturuyolar aglamamak icin kendimi tutuyorum esim hatunum erkekimi gonder bana diye arkamdan sesleniyor odanin onu ana baba gunu duyan gelmis cok tuhaf bi durum asansorde hemsireler beni guldurmeye calisiyolar anladilar korktugumu cok ilginc hem korku hem sevinc mutluluk hepsi bi arada neyse ameliyathaneye girdim anestezi uzmani geldi yatktN ameliyat masasina gecmeme yardim etti epidural sez.yapcaz dedi anlatti oturur vaziyette omurilikten igneyi vurdu sag bacagimdan itibaren bi sicaklik uyusma basladi hemen yatirdilar karnima kusuma falan baticon suruyolar ama ben onun soguklugunu hissediyorum bagirmaya basladim kesmeyin duyuyorum uyusmadi kesmeyin diye sonra dktr anestezi uzmani dediki sakin ol rahatla hicbisi duymucaksin daha baslamadik tabi bi igne daha serumun icine ben oldum salak gibi :) aradan kisa vakit gecti bebegi aldik dedi dktr nerde dedim bi aglama sesi bebisimde gwtircekler dedi ve yanima getirdiler optum kokladim goturun usumesin dedim yumuk yumuk yummus gozlerini dudaklarini uzatmis op beni der gibi kapkara sacli upuzun saclari vardi ve yukari cikarmislar sonrasindada beni cikardilar ilk baktigim karnimdi ayni bulasik sungeri islak olurda bastirirsin cekersin ya ayni oyle :) sonrasi guzeldi 4gub agri cektim ama yavrum icin degdi emme sorunumuz vardi emmiyodu tek o problemdi cunku sezeryanliyken emzirmek cok zor oluyor ilk gunler aslinda guzeldi hersey cok tatli bi oglum olmustu herseyi heryeri saglikli massallah minicik benim bana ait herseyiyle dogumdan sonra sabaha kadar kucagima yastik koydum kucagimda uyudu yavrumu izledim..muhtesem bambaska bisey rabbim isteyen herkese yasatsin :) unutmadan hicte oyle iri bebek degildi 3000gr dogdu tam :)

Mrb kızlar başka bi tarifeye geçtim nete giremedm çatladım resmen ancak açıldı hattım özledim valla sizi nasılsınız iyisinizdir inş

Testime bakarmsnz diye knu actm.yorum yapn nolur ihtycm var buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…