Hic endise etme millet anasinin karninda ogrenmiyo bebis bakmayi en guzel sekildede bakarsin sabretmemiz lazim inan hersydn okadatmr skldim ki kapinin onunde araba duruyor ve ben araba kullanmak bile istemiyorm tiksiniyorum useniyorum en basit ornek yani evden cikmak bile istemiyorum
Walla kavga fln ediyorz beni sinir ediyo ama bende kocamdan ayri kalamiyorum gece olunca yatagimizda yatacak mutlaka birakma kocani kiz sabret
Ayrı kalmaktan kastım türkiye ye gittiğim dönemlerde ayrı kalıyoruz ve bebek doğduğunda da en az 2 ay kdar ayrı kalıcaz bu dönemler benım için sıkıntılı.
En guzeli kocanin yaninda ol bence cunku lohusalikta kocaya ihtiyac artiyor insan sevgisini hissetmk istiyor
Habire ayakkabi şal aliyorum kendime bide sakliyorum kardolabin icine kutulariyla bisey demesin gereksiz yere niye aliyosun demesin diye cunku ayakkabi dolabi artik tasiyor kutbinyukari kaldirdim ama bana o ayakkabilar terapi gibi grliyor fiyatlarida kocama terapi gibi geliyo :):) dun annemle ciktik yine aldim annem kizdi bana zaten oglumada alcaktim begendigimin numarasi yoktu aslinda onunda ihtiyaci yok :) hatta hava guzel olsa bi carsi yapip gelirdm ayakkabicilari tekrar dolasirdim :) ama napim bi kiyafet alsam 3ay sonra giyemiycem canta alsam kardolabin ustu dolu..aslinda cok musrufluk yapiyorum farkindayim
bende de sürekli bebege bişeyler alma ve kendime hamile kıyafetleri alma takintim oluştu ama bazen canim nasıl cekiyo alışveriş yapmak resmen resmen bağımlılar gibi oluyorum:) benim esimde kiziyo alma ben alırım diye
Bebegin kiyafetlerhazir biraz yeni biraz abidenkalanlar hediyegelnler fln
Al benden bitane daha temmuz annesi hg :) kiz ben o ruyalari atlattim artik kendim yazip kendim oynuyorum adami bogcam bigun heralde bazen agliyorm kendi kwndime guya kocamin baskasindanda cocugu varms kadin hamileymis ben anamin evine gitcekmism 2cocugumu alip anlatinca komik ama resmen aklima bunlar geliyor
Hb cnm.sen burayada takiliyon maşallahya cok komik ama bilinc alti diyolarda aklima oyle seyler gelmiyo bile.benimki diyo kuruyon sende diyo.ben senden baskasini görmüyorum diyoo.istersen gör diyom 8 yil bosuna beklemis oluruz diyom :'))
Kızlar ölüyorum yaa kabızlık var gibi tuvaletimi yaptim ama karnimin alt. Kismina bicak saplanir gibi agri oluyor olucem saniyorum(
Cnm bendede aynisi oluyor felaket agri yapiyor ama esim bana günkurusu kayisi almis cok faydasini gordm
shrmirac
Nasılsın kızçee? :) Gelişmeler nasıl gidiyor?Bir sorun yoktur umarım..
Uzun zamandır giremedim,bu hafta zaten hastanede kontrollerle geçti..
Hazırlıklar vs yoğunum :)
Bu akşamda miniğimin yatağı gelecek..Sonrada yerleştirmesi fln var Allah'tan ütülenmiş katlı duruyor eşyalar,birtek kendi yapmak istediklerim kalıyor,kapı süsü vs..
34. hafta bitiyor,inşallah aceleci çıkmaz kızçem :)))
İyiyim plojocum ya bi gobusle resim atta gorelim son halini bende iyiym nasil olayim oglusumla ananesindeydik biraz once eve donduk..biz daha 23.haftadayiz coook varcnm azalmis gunlerin sayili artik dogum sekli icin bi karar verdinizmi dktrnla bebis kac kilo oldu sen kackilo oldun cantani hazirladin dimi ayy yatagida gelcek demek bugun hazirla herseyini cok heycanli ya bide sanirim sen sakaryadamisin cok yakiniz bende duzcedeyim orda hangi hastaneye gidiyosun cok soru sordum :):):) bu arada nerefon a uzun zamandir ulasamiyorum insallah bisi yoktur girmiyo hic
Arkadas listemde varsın canım,görebilirsin,albümde var kendi sayfamda :)
Cok yok olsun,sen daha iyi biliyosun,cabuk geciyor :)
Sakaryadayım merkezdeyim,Özel Altınova hastanesine gidiyorum ama devlettede takibim yapılıyor..
Minik 2 kilo civarıymıs tahmini,bende 8 bucuk kilo aldım :)
Ben normal dogum istiyorum aksilik cıkmazsa,suan herseyde normsl gidiyor..
Sayfsları okurken bende hic rastlamadım Nerefona merak ettim,insallah bi aksilik yoktur..
Senin ilk dogum nasıldı?Deneyimli bi anne olarak fikirlerin sevindirir beni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?