Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Cnm.testime bakarmisiniz diye konu actim orda testin resmi var

Tmm gördm silik çıkmış olabilirsin ama şöle bişey var bu test kesin değil yanıltmalı ben iki hafta geçiktiği halde yaptm sonuç negatif çıktı kan testi yaptırdm hamile çıktm hiç bunla uğraşma hemen git bi kan testi yaptır kesin sonucu al ona göre davran

Cnm gunaydin kacak seniii merak ettik nerelerdeydin nasil oglus tekmeleri geldimi

Niye uyumuyon kuzum sen?

Kiiz siz niye uyumuyonuz gecenin korunde kk da ne isiniz var :):):) ben aksam 7de yattim 10da kalktim az bisi yemek yedim sonra meyve tabagi hazirlamis kocam onu yrdim gece 12de tekrar yattim :):) bakin bana :):)gobek buyutuyorm

Eklentiler

• $1396418181306.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 48
Bu bir hafta onceki gobek suan yesil taytim olmuyor :):) kizim buyuyor teyzeleri oglumda saskin bakiyor :)

Kiiz siz niye uyumuyonuz gecenin korunde kk da ne isiniz var :):):) ben aksam 7de yattim 10da kalktim az bisi yemek yedim sonra meyve tabagi hazirlamis kocam onu yrdim gece 12de tekrar yattim :):) bakin bana :):)gobek buyutuyorm

Nee güzel olmuşsuunn :))
Maşallah üçünüzede..

Deneyimli bir anne olarak benim şuan halimi tahmin edebiliyorsundur :) Herkes hiç kız göbeği değil desede,artık iyice büyüdüm :) Göbiş kocaman :)

Doğum hikayenide okudum canım,sağlıkla atlatılmış olması en güzeli..İnşallah bu doğumunda sağlıkla geçer..

Hiç sorma uyku yok kaç gündür canm ya düzen bozuldu yine geç kalkmaya başladm kafam kazan gibi oluyo
Oh maşallah senin düzen iyi valla böle devam :) ama ben resmi göremiyorm ya

Hiç sorma uyku yok kaç gündür canm ya düzen bozuldu yine geç kalkmaya başladm kafam kazan gibi oluyo
Oh maşallah senin düzen iyi valla böle devam :) ama ben resmi göremiyorm ya

Cnm google playstore den kadinlar kulubunu indir anca oyle gorebilirsn resimleri bende indirdikten sonra acildi...bu arada ne guzel artik tekmeler geliyomus sevindim biz aksam saat 12gibi aileck yatariz baba saat 8de ise gider mirac 10da kalkar bende bazen kocisle bazende oglusla kalkarim bazende ama kahvaltiyi cok gec yapiyorum ya

Evt cnm insallah buda iyi gecer simdide sikintim ne biliyomusun yengec burcu olcak acaba 40haftami bekletirmi doktor ya hayirlisi..benim eltimin kizida yengec cok yaramaz cok fena ya...banada kiz gobisine benzemiyor top gibi duruyor diyolar ama napalim kizcemiz olcak.allah yardimcin olsun gobis buyudukce hayat zorlasiyor ben simdiden tis tis olmaya basladim :)

Hım tmm canım öle yapıym ozaman
Evet canm tekmeleri hissediyorm çok güzel bişeymiş yarında şeker yüklemesi yapılacak o şekerli su miğrenimi tutturacak kesin sıkıntısı şimdiden başladı bide nasl olacak sen yaptırdınmı ben bilmiyorm da
Ay siz iyiymişsiniz erken yatıyosunuz ne güzl ben yatamıyorm en erken yatsam 1. 30 u buluyo bide senin çocuk var ya ondan o kalkınca kalkıyosun iyi oluyodur

Cnm ne kadar erken yatarsam yatayim yinede oglen firsat bulunca yarim saat fln kestirsem iyi oluyor cunku yoruluyorm cocugun pesinde..valla ben ilkde yaptirmadim sadece yukleme yapilmadan kanda bakmislardi gerek duymamisti doktr ama bu sefer kesin yaptrcm esimin yaninda soyledi dktr ayin 10unda randevum var..bide ben miracta cayi bile sekersiz iciyodum sevmiyodum tatliyi falan amabunda cok sekerli yiyorum kiz utanmasam arada kup seker yicem cocuk gibi :):)

Aynen canım uyku senin içn daha önemlidir gün içinde çocukla yoruluyosundur bide hamilesin ya zor olur fırsat buldukça dinlen şeker yüklemeni yaptır canım iyi olur bak bende hiç sevmezdim şekerli şeyleri şimdi deli gibi şekerli şeyler yiyorm hayatımda ilk defa bu kadar fazla inş yüksek çıkmaz küp şekermi ye valla o şeker isteğini çabuk kesiyo ben arada yiyorm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…