Kiz seda bu arada 6aya gircez bir hafta sonra neguzel yaa :)
Evt cnm insallah buda iyi gecer simdide sikintim ne biliyomusun yengec burcu olcak acaba 40haftami bekletirmi doktor ya hayirlisi..benim eltimin kizida yengec cok yaramaz cok fena ya...banada kiz gobisine benzemiyor top gibi duruyor diyolar ama napalim kizcemiz olcak.allah yardimcin olsun gobis buyudukce hayat zorlasiyor ben simdiden tis tis olmaya basladim :)
Bu bir hafta onceki gobek suan yesil taytim olmuyor :):) kizim buyuyor teyzeleri oglumda saskin bakiyor :)
:))
Benim kuzenimin oğlu yengeç burcu,kız erkek farkeder ama olsun,çok akıllı,çok merhametli,ailesine evine çok düşkün bir çocuk..Tabi kii yaramazlıkları var ama o da yaştan artık :) korkma korkma :)
Bende erken davranırda koç olursa diye düşünüyorum bazen :) En tehlikeli burçtur koç bayanı :))
Gel beraber olsun bacimSohbetiniz bolll olsunn..:))
Sagol kuzum sende yuklede bakalim kiiiz :)Maaşşallah bebeğine :)
Gel beraber olsun bacim
Sagol kuzum sende yuklede bakalim kiiiz :)
Resim mi yukledin görmedim ben
Slmlar benim bebisim 13 haftayi bugun bitirecek ..ilk cocugum erkek bakalim ins saglikli hayirli kizim olur kismet :)))))
Kiiz siz niye uyumuyonuz gecenin korunde kk da ne isiniz var :):):) ben aksam 7de yattim 10da kalktim az bisi yemek yedim sonra meyve tabagi hazirlamis kocam onu yrdim gece 12de tekrar yattim :):) bakin bana :):)gobek buyutuyorm
Kızlar öldm bugn şeker yüklememde fenalaştm tansiyonum aşırı düştü ölüyodum bide kan aldırırken ağlıyorm sıkıyorm kendimi vücut çöktü 3 kere alıyolarmış kanı bakalım sonuç ne çıkack
oyy maşşalllah ben 28 haftalık oldum göbişim yok bu kadar :)
Cnm boy olmayinca bide cok kilolu degilim ya oyuzden direk gobis cikiyor bide ikinci bebeklerde ilke gore daha buyuk oluyosun bizde 23+4 bugun
sen çok kilo almadın o zaman ben 12 kilo aldım 7 ayda 82 kiloyum..senın vucut normal maşallah tek göbek var
Boy 1,50cm :):) 52kiloyla hamis kaldim 5ayda 6kilo verdim istifra bulanti nedeniyle simdi 5kilomu geri aldim 51kiloyum doguma kadar 58olsam bana yeter ilk basta verince toparlamasi guc oluyor bide hala bulantim oluyor kiz beni cok zorluyor walla
Hayirlisi artik cnm saglikli sihhatli olsunlar hayirlisiyla grlsinler..benimde ilki erkek ikinci kiz insallah gonlune gore olur oglun kac yasinda bide az kalmis 16haftada belli oluyor ama bazen kizlarda daha gec belli oluyor
ben duba gibiyim o zaman daha o kadarcık kilo almmışssan sen benım boy 170 . 70 kilo ile hamile kalıp şuan 82 kiloysam düşünemiyorum ilerisini yazamıyorum bile artık düşün tartının kafası döner herhalde :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?