Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

:))
Benim kuzenimin oğlu yengeç burcu,kız erkek farkeder ama olsun,çok akıllı,çok merhametli,ailesine evine çok düşkün bir çocuk..Tabi kii yaramazlıkları var ama o da yaştan artık :) korkma korkma :)
Bende erken davranırda koç olursa diye düşünüyorum bazen :) En tehlikeli burçtur koç bayanı :))

Hayirlisi artik :):) belki yukselenleri farkli olur :):) oyle bi kizim olursa yanarim ama hic laf dinlemiyor cok sevimli ama felaket yaramazz :)

Slmlar benim bebisim 13 haftayi bugun bitirecek ..ilk cocugum erkek bakalim ins saglikli hayirli kizim olur kismet :)))))

Kızlar öldm bugn şeker yüklememde fenalaştm tansiyonum aşırı düştü ölüyodum bide kan aldırırken ağlıyorm sıkıyorm kendimi vücut çöktü 3 kere alıyolarmış kanı bakalım sonuç ne çıkack

Slmlar benim bebisim 13 haftayi bugun bitirecek ..ilk cocugum erkek bakalim ins saglikli hayirli kizim olur kismet :)))))

Hayirlisi artik cnm saglikli sihhatli olsunlar hayirlisiyla grlsinler..benimde ilki erkek ikinci kiz insallah gonlune gore olur oglun kac yasinda bide az kalmis 16haftada belli oluyor ama bazen kizlarda daha gec belli oluyor

Kiiz siz niye uyumuyonuz gecenin korunde kk da ne isiniz var :):):) ben aksam 7de yattim 10da kalktim az bisi yemek yedim sonra meyve tabagi hazirlamis kocam onu yrdim gece 12de tekrar yattim :):) bakin bana :):)gobek buyutuyorm

oyy maşşalllah ben 28 haftalık oldum göbişim yok bu kadar :)

Ah cnm ya g olsun eve dondunmu oglus nasilmis kilosu boyu sagligi sonuc nezaman cikcak

sen çok kilo almadın o zaman ben 12 kilo aldım 7 ayda 82 kiloyum..senın vucut normal maşallah tek göbek var

Boy 1,50cm :):) 52kiloyla hamis kaldim 5ayda 6kilo verdim istifra bulanti nedeniyle simdi 5kilomu geri aldim 51kiloyum doguma kadar 58olsam bana yeter ilk basta verince toparlamasi guc oluyor bide hala bulantim oluyor kiz beni cok zorluyor walla

Boy 1,50cm :):) 52kiloyla hamis kaldim 5ayda 6kilo verdim istifra bulanti nedeniyle simdi 5kilomu geri aldim 51kiloyum doguma kadar 58olsam bana yeter ilk basta verince toparlamasi guc oluyor bide hala bulantim oluyor kiz beni cok zorluyor walla

ben duba gibiyim o zaman daha o kadarcık kilo almmışssan sen benım boy 170 . 70 kilo ile hamile kalıp şuan 82 kiloysam düşünemiyorum ilerisini yazamıyorum bile artık düşün tartının kafası döner herhalde :)))

Hayirlisi artik cnm saglikli sihhatli olsunlar hayirlisiyla grlsinler..benimde ilki erkek ikinci kiz insallah gonlune gore olur oglun kac yasinda bide az kalmis 16haftada belli oluyor ama bazen kizlarda daha gec belli oluyor

Amin cnm...oglum 6 yasinda 2 hafta sonra gidicem dr bakalim hayirlisi :)

Amann bosver can bogazdan gelir hic kasma dogumdan sonra 8-10 kilo vrriyosun zaten geri kalanida emzirirken verirsin bide en onemlisi emzirirken sut olsun diye boyna biseyler yememek cunku hic alakasi yok cunku su icersen sutun oluyor bide vitaminli seyler yemen lazim boyna grreksiz seylerle dolu dolu tabaklarla sofradan kalkmak cok yanlis kilonun ustune kilo katiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…