Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

kesinlikle burada moskovada haşlanmış patates yiyor yeni dogum yapanlar gaz sorunu tamamen ortadan kaldırıp süt yapıyormuş bol bol ...çokk dikkatliler

kesinlikle burada moskovada haşlanmış patates yiyor yeni dogum yapanlar gaz sorunu tamamen ortadan kaldırıp süt yapıyormuş bol bol ...çokk dikkatliler

Aklimda bulunsun :) valla benim gorumcem tereyagi bal ay bi yagli yagli seyler yiyoduki sorma sutu yagli olcakmis cocuk beslencekmis guya benden zayifti iki katim oldu ikinciyi yapti pesine 1yas var aralarinda cocuklarinin oda emmeyi kesti kilo kaldi oylecene hic hos olmuyor ya..ben 50 52kiloyu cok seviyorum cunku boyum kisa bana yakisiyor biraz alinca gobek cikiyor biraz kilo verince cirkin oluyorum sanki oyzdn ideal kilom 52:) ama snin boyun var bence kotu durmaz asiri kilolu olcagini dusunmuyorm

boyum zaten kurtaran nokta aileden gelen bir şey bu bizim ailene genetiği kilo :) ayy yağlı ballı hiçç bebek alacağı sütten alır zaten gıdayı özel yağlı olmasının ne espirisi var onu anlamadım.senın fizik orantılı ya iyisin

Esinin tipi nasil odami senin gibi....ay benim kocayla kavgamiz var heraksam evde boyu uzun bide cok kilo aldi bu aralar ben hamile kaldim adam 7kilo aldi sinirimi bozuyor diyetisyene git diyorum neler neler diyorum zaten cok zayif degildi simdi cok kotu oldu ama hic alinmiyor ustune arkadaslarim bile diyolar cok kilo almis kocan diye valla sinir ediyor beni ya

yok eşimle aynı boylardayız kilo eşimde aldı ama daha dikkatli bu aralar daha dikkat etmeye başladı.

yok eşimle aynı boylardayız kilo eşimde aldı ama daha dikkatli bu aralar daha dikkat etmeye başladı.

Yok ya cok disarda yemek yiyor isi geregi bi aksam yemegini evde yiyor evde pilav yapmiyorum asiri kizartma yapmiyorum hamur isini az yapiyorum kendim ve oglum yiycegimiz kadar lokmalarini sayiyorum valla ama massallah disarda yicegini yiyor o

Yok ya cok disarda yemek yiyor isi geregi bi aksam yemegini evde yiyor evde pilav yapmiyorum asiri kizartma yapmiyorum hamur isini az yapiyorum kendim ve oglum yiycegimiz kadar lokmalarini sayiyorum valla ama massallah disarda yicegini yiyor o

evet ya dışarıda yemek yemek zorunluluğu kötü, birde aslında biz ev hanımları eşlerimiz eve gelince şunu yesin bunu yesin yaparız , ben öyle yapıyorum yada kiloda alınıyor böylelikle.

Kizlar islerim var opuyorum sizi cok cok yemek yapcam utu yapcam miracin altini ustunu degistircm camasir ascam katliycam offf cok sikici

Ah cnm ya g olsun eve dondunmu oglus nasilmis kilosu boyu sagligi sonuc nezaman cikcak

Geldm canm çok sağol şimdi yattm çöktüm resmen tam bugün 24 hafta olmuş kilosu 684 dedi boyunu yine sormadm :) ulturasonda hiç göremiyorm tam olarak ekrana sığmıyo parça parça gösterdi canm sıkıldı hiç bişy anlamadm burda başka bi hastanede renkli varmış bide oraya gidecm şeker ölçümümde iyi çıktı şükür sen yaptırdnmı

Yok cnm ayin 10gibi randevum ozaman yapilcak renkli ultrasona bende girmek istiyorm ama burdada universite hast var tek..amann saglikli olsunlarda yeter massallH kiz pasa 700gr olmus tosuncuk..sen kac kilo oldun ben 51

Yok cnm ayin 10gibi randevum ozaman yapilcak renkli ultrasona bende girmek istiyorm ama burdada universite hast var tek..amann saglikli olsunlarda yeter massallH kiz pasa 700gr olmus tosuncuk..sen kac kilo oldun ben 51

Hım anladm sanada az kalmış aynen öle ya sağlıklı olsunda gerisi önemli değil ben 51 kiloyla hamile kaldm şimdi 60 olmuşm ya sinir oldm :)

evet ya dışarıda yemek yemek zorunluluğu kötü, birde aslında biz ev hanımları eşlerimiz eve gelince şunu yesin bunu yesin yaparız , ben öyle yapıyorum yada kiloda alınıyor böylelikle.

Kiz hic sorma bi dunya yemek yapiyordum bide tabak suslemeyi degisik seyleride cok severim esimde bayilir oyle seylere ama artik az az yapiyorum zaten cogu yemekten tiksindim makarna pilav gibi iyy ismini bile duymak istemiyorum yapmiyorum zaten hic..

Kizlar biktim yaa hic bu evin isi bitmiyor napcam boyle valla yoruluyorum mirac bi yandan ev isi camasir bulasik utu yemek biyandan uykum geliyor halsizlik bi yandan offf biri bitmeden biri basliyor daha bebek gelmeden boyle bebek gelince napcam

Hicte sinir olma bence cok yakismistir resmini cekip yuklesene bi gorelim oglusu yaa :)
Çok sağol canım ya ben trlden giriyorm ya ıphone yüklenmiyo o program bulamadm annemlerden yüklerim ancak bende merak ediyorm görün diye en kısa zamanda çekecm :)

Kızlar kan testi yaptim ve 24.08 çıktı. Acaba hamile miyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…