Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Kiiz siz niye uyumuyonuz gecenin korunde kk da ne isiniz var :):):) ben aksam 7de yattim 10da kalktim az bisi yemek yedim sonra meyve tabagi hazirlamis kocam onu yrdim gece 12de tekrar yattim :):) bakin bana :):)gobek buyutuyorm

uleynnnnnnnnn ayartmayın beniiii.3.cocuk hayatta düşünmüyorum diyorum göbişi görünce ay öteki tam büyümeden olsun mu diyorum maşallah size.sağlıkla doğsun inşallah...
ben o gece niye uyumadım.kızlarımı yıkadım,bir güzel yağladım ikiside pert ortaliği topladım.2makina çamaşır yıkayıp astım,ertesi güne yemek yaptım,birde ütülerimi bitirdim ama hala ev bomba düşmüş gibi

:):):) yap kiz bi cocuk daha :) sonra huniyle dolasirsin evde :):) daha erken birazdaha bekle :) ev isi deme hic deli oluyorum inanki camasir katliyorum bende simdi utuyu yetistiremedim aksam yemeginde apansiz misafirm vardi inanki oturma odasi kardolap gibi utulencek camasir dolu :) sabah benim koca isyan ediyodu bunlar utulenmedimi diye :) benim evde bazen bomba dusmus gibi oluyor ipin ucu bi kactimi daha gerisi gelmiyo valla Allah yardimcin olsun senin ev hem daha buyuk hemde iki cocukla coook zooor :) ama srn basarirsin biliyorum ben seni yaparsin elinden bi ucan bide kacan kurtulur Nazliedam nazli edam nazliedam yayaya şaşâşa:) bu kadar gaz simdilik yeter :)

Çok sağol canım ya ben trlden giriyorm ya ıphone yüklenmiyo o program bulamadm annemlerden yüklerim ancak bende merak ediyorm görün diye en kısa zamanda çekecm :)

Yaaa okadar pahali tlf kullanirsan oyle yuklenmez iste :):):) saka saka bendede vardi iphone bende yukleyememistim ama gazi oldu mirac viledanin icine atti bide gelmis diyoki sevincle anne anne nelefon manyo yapio baak camasir sulu suyla banyo yapti iphonum babamiz biraz kizisti ama hala serviste pek hayir beklemiyorum bu arada bu ikinci manyo yaptirmasi onceki tlfnada manyo yaptrdi mirac :) en kisa zamanda anacigina git bizdende slm olsun ellerinden operim resmide at seni merak ettigimden degil oglusu merak ediyorum :) saka kiiiz senide ediyorum :)

Evet doğru tabii ama :))

Biz anac hatunlar her isin ustesinden geliriz buyutcez cocuklarimizi:):) arada 10yas yaslaniriz ama hayirlisi biraz cimdik biraz guleryuz buyur giderler :):) bu gece bana bisi oldu cok isim vardi ya ondan heralde ceneme vurdu :):) hahay bi alemim kizlar

:) haha yaparsn valla yakışır sana oda aradan çıkar :) valla senden öğrenecek çok şeyim var doğum alışverişinde bebek bakımında artık başını ağrıtırım birazck ama:)
Oo iki çocukla bayağı iş yapmışsın ama iş hiç bitmiyo ertesi gün aynı oluyo geri bende daraldm artk bide eşim safra kesesi ameliyatı olacak bakalm bu hafta içi yandm ben gelen giden ondan önce bi temzlik of of başımı alıp gidesim var :)

Oo yazık tele ya çocuklarda öle oluyo bi tel yıkama merakı biraz büyüyene kadar normal bi tel kullan bence yoksa baş edemezsin :) tmm canım halledecm inş gıcık hıh küstüm sana :)

Yavrum gecmis olsun nereye gitceksen benide al gotur benim kvde pzrtsi dizinden ameliyat olcak offff amannn dertlendim bak simdi sanki hasta ziyaretine niye gelirlerki gelmesinler yaa adi ustunde hasta

gelmişim 32 yaşına 2 tane bebe.ama ne yapayım yaaaaa arada aklım çeliniyor istiyorum evi saldım çayıra mevlam kayıra ütüleri bitirdim.makina hala çamaşır yıkıyor pöfffff.üst katı görmemek için çıkmıyorum bileee benim kocada sürekli takım elbise giyiyor doğum a gittiğimde hepsini ütüye götürmüştü ay ne sevinmiştimmm.şimdide götür diyorum adam para almıyor diye götürmüyor kelek ben yaparım asla elimden kaçmazda bu ara herşeyi kendime ayırdım çocuklarıma bakıp,sonra kendime bakıyorumyoksa ev işi nankör yap yap bitmiyor.ama ben bakım yaptıkça mutlu oluyorum buarada geçen boyumu sormuştun 1.64 cm.suan 74 kiloyumzayıflicam zayıflicam..69 la hamile kaldım 83 le doğurdum. ama erken doğum 4 hafta daha dursaydı kızçem ne olurdum bilmiyorum

Oo yazık tele ya çocuklarda öle oluyo bi tel yıkama merakı biraz büyüyene kadar normal bi tel kullan bence yoksa baş edemezsin :) tmm canım halledecm inş gıcık hıh küstüm sana :)

Hic sorma zaten kociste bi dunya laf konustu annemde soylendi baktim yeni tlf almisti kutusunda faturaya ek guzelde bi tlf marka vermeyim reklam olur :) onu gondermis bana..miraclada biraz tartistik babasida kizdi simdi pek ilgilenmiyor benim tlfnla tabletiyle ilgileniyor ama korkuyorum onada manyo yaptirir diye yazik oldu ama kismetten cikmis artik dogum gunu hediyesiydi olsun napim..kiz bi uyku bastirdiki sorma iyi geceler kib resim bekliyoruz unutma :)

Yavrum gecmis olsun nereye gitceksen benide al gotur benim kvde pzrtsi dizinden ameliyat olcak offff amannn dertlendim bak simdi sanki hasta ziyaretine niye gelirlerki gelmesinler yaa adi ustunde hasta

Sağol bebeğim ay bilmiyorm valla artık neresi olursa gidek :) sizede geçmiş olsun yoksa sendemi kalacak olunca
Ya bide hasta ziyareti falan ıyy mecbur bişeyler yapmaklazm gelenlere onlara hizmet bide camlar silineck perdeler yıkanacak of daralıyorm

Ay ama yazık ya kocnda haklı canım kzın biraz yanlış bişey olduğunu söle yapmasın afacan gerçi insan kıyamaz ki yerim onu :) uykucu seni tmm hadi yat sen iyi geceler :)

Yani kiskaniyorumm heee ben 152 hatta kisa yoldan 1biccik metreyim diyorum gulucukte ekliyorum sevimli olmak icin massallah siz uzun uzun hih hih hih uykum kacti bak simdi asabiyim agrasifim hamileyimmm topukluda giyemiyoruuum :):):):) kalbimden vurdunuz beni uzunlarr ( Neslisay, nazliedam‚ nerefon) kustum hepinize :):) hep aldiniz boylari bana boy kalmadi:):)

Bize gel bize gel yer icer gezeriz:)
Basini agritmak ne demek kuzum her zaman ne istersen yardimci olurum.
Mina dogdugunda (2.kizim) 20 gunluktu safra kesi ameliyati oldugumda.iyiki olmusum o agrilar berbatttt..cokta kolaydi sabah oldum aksam evde mina yi emzirdim.ilk gece biraz zor uyudum.oturarak uyudum ertesi gun gayet iyiydim.hele bantlar acilinca oh be dedim:)persembe oldum pazartesi kizimi krese goturdum:)
4 tane cillop gibi deligim oldu:)kapali ameliyat cok kolay.biz uzakta oldugumuz icin sadece burda birkac arkadas geldi oda yetti zaten:) hamileyken misafir zor.herkeste anlayisli olmuyor ki.ne yapcan katlancan bunlarda gecicekkk.

Ay valla yolculuk yasak gelmeyi çok isterdimde ah burda olsaydın süper olurdu be süslenir püslenir gezerdik en sevdiğim şey de :) ay benimki çok korkuyo ameliyattan bir senedir çekiyo o sancı çok fena ya sabaha karşı acile gidiyo hep tuttmasıda ayn saatler serum iğne kesmiyo en son morfin yapıyolar akıllanmadı hala ama pazartesi zorla götürecm bende ağırlaimadan olsun kurtulsn yoksa ilgilenemem zor olur sen kurtulmşsn ne güzel darısı bize olsn bize misafir gelir çünkü memleketteyz ve 20 yıldır aynı yerde oturuyoruz annemle kaynanayla aynı apartmandaym düşün halimi acı bana :)

arkana bakmadan kaç ordan kaçççççççççççççççççç...yıllarca kaynanayla yakın oturdum beni benden etti.annemden hep uzaktaydım.şimdi hem annemden hem kaynanadan uzaktayım.oh beee kocan ne korkuyor ameliyattan bak ben 10 kere oldum o sancıyı çekmeye değmiyor.dogum yaptım bir gün bebeğimi izlerken sırtıma bir ağrı girdi nefes alamıyorum kalp krizi geçiriyorum sandım yerlerde süründüm.gittim ki safrada taşşşş..hiçbir çözümüde yokmuş ameliyattan başka.ameliyat olana kadar acilden çıkamadım.hergece iğne serum.morfin vuramıyorlar emziriyorum diye bir gecede karar verdim oldum.cok şükür ki geçti.pazartesi günü yasağı deldim.bize sokağa çıkmak yasak.15 günde 10 dakika prematüreyiz diye.valla allah a emanet dedim.aldım kızanları giyindim süslendim çıktık.hemde avm ye götürdüm onları küçük kızın araba koltuğunu ters koydum.ablasınında koltuğu yanında ablası konuştu mina hanım uyudu iyi geldi yaaa.hele benim gibi evden çıkmayana bile süperdi.havalar iyice ısınsın çocuklarım için çıkıp gezicem.kapatma kendini eve gez dolaş yürüyüş iyidir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…