Kiz hic sorma bi dunya yemek yapiyordum bide tabak suslemeyi degisik seyleride cok severim esimde bayilir oyle seylere ama artik az az yapiyorum zaten cogu yemekten tiksindim makarna pilav gibi iyy ismini bile duymak istemiyorum yapmiyorum zaten hic..
vallahı azda yapsam yemiyor artık bir pasta yaptım bir hafta durdu dolapta malum atmak zorunda kaldım, dun poğaça yaptım 2 tane yedi dayanamıyorum bende yapmadan devamlı değişik şeyler yapma durumum var. Ben makarna değişik karışımlı soslu vs yaptığımda güzek oluyorda pilav yapmıyorum.benım olmadı yemeklere karşı yapamadığm sadece balık sevmezdim hala da sevmiyorum değişmedi :)
Ah cnm ah balik isini bende sevmiyorum esimde yemez oglumda sadece somon yiyor sadece onun icin 1tane kizartirm hamur isini yapmasida yemesinede bayilirim hatta bak kabartma tozlu pohaca yapayim bugun mirac kapida gezerken veririm eline hic bisi ymiyor cok istahsiz napcam boyle bilmiyorum ben peyniride evde yapiyorum oglum peynir yemiyor ona ozel tuzsuz peynir yapiyorum inanki cocuk olunca mecbur onun sevdigi seyleri yapmak zorunda kaliyosn pastayida meyveli yaparsam dolaba koyar koymaz izine rastlayamam kv dede yukarda oda sever kakaolu yaparsamda tek ben yerim gerisi surunur..
arkana bakmadan kaç ordan kaçççççççççççççççççç...yıllarca kaynanayla yakın oturdum beni benden etti.annemden hep uzaktaydım.şimdi hem annemden hem kaynanadan uzaktayım.oh beeekocan ne korkuyor ameliyattan bak ben 10 kere oldum o sancıyı çekmeye değmiyor.dogum yaptım bir gün bebeğimi izlerken sırtıma bir ağrı girdi nefes alamıyorum kalp krizi geçiriyorum sandım yerlerde süründüm.gittim ki safrada taşşşş..hiçbir çözümüde yokmuş ameliyattan başka.ameliyat olana kadar acilden çıkamadım.hergece iğne serum.morfin vuramıyorlar emziriyorum diye bir gecede karar verdim oldum.cok şükür ki geçti.pazartesi günü yasağı deldim.bize sokağa çıkmak yasak.15 günde 10 dakika prematüreyiz diye.valla allah a emanet dedim.aldım kızanları giyindim süslendim çıktık.hemde avm ye götürdüm onları küçük kızın araba koltuğunu ters koydum.ablasınında koltuğu yanında ablası konuştu mina hanım uyudu iyi geldi yaaa.hele benim gibi evden çıkmayana bile süperdi.havalar iyice ısınsın çocuklarım için çıkıp gezicem.kapatma kendini eve gez dolaş yürüyüş iyidir....
arkana bakmadan kaç ordan kaçççççççççççççççççç...yıllarca kaynanayla yakın oturdum beni benden etti.annemden hep uzaktaydım.şimdi hem annemden hem kaynanadan uzaktayım.oh beeekocan ne korkuyor ameliyattan bak ben 10 kere oldum o sancıyı çekmeye değmiyor.dogum yaptım bir gün bebeğimi izlerken sırtıma bir ağrı girdi nefes alamıyorum kalp krizi geçiriyorum sandım yerlerde süründüm.gittim ki safrada taşşşş..hiçbir çözümüde yokmuş ameliyattan başka.ameliyat olana kadar acilden çıkamadım.hergece iğne serum.morfin vuramıyorlar emziriyorum diye bir gecede karar verdim oldum.cok şükür ki geçti.pazartesi günü yasağı deldim.bize sokağa çıkmak yasak.15 günde 10 dakika prematüreyiz diye.valla allah a emanet dedim.aldım kızanları giyindim süslendim çıktık.hemde avm ye götürdüm onları küçük kızın araba koltuğunu ters koydum.ablasınında koltuğu yanında ablası konuştu mina hanım uyudu iyi geldi yaaa.hele benim gibi evden çıkmayana bile süperdi.havalar iyice ısınsın çocuklarım için çıkıp gezicem.kapatma kendini eve gez dolaş yürüyüş iyidir....
Kizlar nettiriyonuz :):)
Camları siliyorm perde yıkıyorm napım canım ya sen napıyon :)
Cnm cok seyler yasamissin ya cok zorbende kvdeyle altli ustluyum gercekten felaket bidurum cunku cok anlayisli bi insan degil boyle laf arar bana satasmak icin oglunuda cok kiskanir okadar cok baska eve cikmak istiyorumki anlatamam bi ev al yada kiraya bile raziyim diyorum ama maalesef 4senedir basinin etini yiyorum baktim arada ben kendi kendimi yemisim siyircak hale geldim bosverdim artik kv nesoylerse pek orali olmuyorum pek cikip gezmemide istemes daha yeni ciktin ya der bende he he derim gecerim bi nevi kocam gibi yani herseye muhalefet kiz afedersin ipte ic camasirimi gormus konu acilmisti ic camasirlari sicakta yikaninca cabuk eskiyor diye evet dedim bende kenarlarinin lastikleri falan eskiyor dedim demezmi bana sende ozaman yanlari ipli kilotlardan giyme diye ben şooook bi dunya kadinin icinde aslinda demem lazimdi oglun oyle istiyor diye :) ama aklima gelmedi :)en guzeli uzakta olmak insallah bende o rahat gnlere kavusurum
Dur canim kizlari uyutmaya calisiyorum.ben sana kayinvalidemi bir anlatayim.gider beraber doveriz:) ne donu yavrummm.kocayla ne yaltigimiza karisiyor.birbirinizi fazla yormatin,erken yatin diyor:)kizlari uyutayim geliyorummm...
Cnm benimde var o isim cam perde ama hic yapasim yok valla hatta mutfak dolaplarida silincek bakalim nasip nezamana
Slm nasilsiniz arkdslar bende iyiyim tskbahar temizligimi sizinki yoksa rutin temizlikmi benim bahar temizligimi yapamadim birturlu ha buhafta olmadigelecek hafta diyirumm:))
Slm canım iym şükür ben öle rutin yapıyorm toplu bahar temizliğini doğuma bir ay kala yapıcam :)
Gundin cnm benim 2 ekim dogum tarihim.. oyuzden bahar temizligimi buhaftadan sonra yapicam ins tabii :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?