Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

vallahı azda yapsam yemiyor artık bir pasta yaptım bir hafta durdu dolapta malum atmak zorunda kaldım, dun poğaça yaptım 2 tane yedi dayanamıyorum bende yapmadan devamlı değişik şeyler yapma durumum var. Ben makarna değişik karışımlı soslu vs yaptığımda güzek oluyorda pilav yapmıyorum.benım olmadı yemeklere karşı yapamadığm sadece balık sevmezdim hala da sevmiyorum değişmedi :)

Ah cnm ah balik isini bende sevmiyorum esimde yemez oglumda sadece somon yiyor sadece onun icin 1tane kizartirm hamur isini yapmasida yemesinede bayilirim hatta bak kabartma tozlu pohaca yapayim bugun mirac kapida gezerken veririm eline hic bisi ymiyor cok istahsiz napcam boyle bilmiyorum ben peyniride evde yapiyorum oglum peynir yemiyor ona ozel tuzsuz peynir yapiyorum inanki cocuk olunca mecbur onun sevdigi seyleri yapmak zorunda kaliyosn pastayida meyveli yaparsam dolaba koyar koymaz izine rastlayamam kv dede yukarda oda sever kakaolu yaparsamda tek ben yerim gerisi surunur..

senın ortam kalabalık ne guzel biz bir eşim bir benim kimse yok ya evt çocukların bu peynır yememem durumları çok kötü ablamın çocuklarıda tek tost yerken peynır yerler..Allah ım inş benım bebeğimde olmaz .(

Ah ah bi kaçabilsem sıyıracam yani az kaldı ay canım benim ya bak neler yaşamışsın şükür geçti ama rahatladn bizimkide olsaydı ben rahatlayacaktm :)
Kıyamam minacığa ya ismi süper bu arada yasak olduğunu bilmiyodmda iyi yapmışsın ya yasaklar delinmek için vardır :) çocuğuna neyn iyi geleceğini sen daha iyi bilirsin bende çıkarm severm gezmeyi ama havalar kötüydü ya çok gezemiyodm artık yaz geldi bol bol gezeriz :)

Slm arkdsla4 benim sorunm var ben tlf giriyorum ve bugun siteye girdigimde pempe olmus eskiden beyazdi :))) ee simdi sayfami bulamiyorum sizi zir buldum

kızlar AMH testı yaptıran varmı doktor bendden ıstedı erken yumurta rezervı olabılır dıye boyle olup hamıle kalan varmı acaba

Kizlar napiyosunz ben haldir haldir is yapiyorm biyandan miracla ugrasiyorum bebek arabasini ters koyan nazliedam yasaaaak ben ceza yiyodum son anda kandirdm polis amcayi acidi bana :) ya inanki 6aydir direksiyona el surmuyorum napcam boyle resmen istemiyorum araba kullanmak tiksiniyorum bayada ara verdim cesaretde edemiyorum amann napim yaa sedacim kv yukarda ya bide dedeyle babannesi var esimin onlarlada ilgilenmek gerekiyor normalde kv ilgileniyor ama ameliyat olunca hersy eltimle bana kalcak mecbur..neslisay cnm evet biz cok kalabalik bi aileyiz ayni bahce icinde 4ev esimin amcasi yan tarafta kvdeyle ben ikikatli evimiz altli ustlu eltimde arka tarafta evi var hem cok guzel hemde bazen zor oluyor..

Cnm cok seyler yasamissin ya cok zor bende kvdeyle altli ustluyum gercekten felaket bidurum cunku cok anlayisli bi insan degil boyle laf arar bana satasmak icin oglunuda cok kiskanir okadar cok baska eve cikmak istiyorumki anlatamam bi ev al yada kiraya bile raziyim diyorum ama maalesef 4senedir basinin etini yiyorum baktim arada ben kendi kendimi yemisim siyircak hale geldim bosverdim artik kv nesoylerse pek orali olmuyorum pek cikip gezmemide istemes daha yeni ciktin ya der bende he he derim gecerim bi nevi kocam gibi yani herseye muhalefet kiz afedersin ipte ic camasirimi gormus konu acilmisti ic camasirlari sicakta yikaninca cabuk eskiyor diye evet dedim bende kenarlarinin lastikleri falan eskiyor dedim demezmi bana sende ozaman yanlari ipli kilotlardan giyme diye ben şooook bi dunya kadinin icinde aslinda demem lazimdi oglun oyle istiyor diye :) ama aklima gelmedi :)en guzeli uzakta olmak insallah bende o rahat gnlere kavusurum

Slm nasilsiniz arkdslar bende iyiyim tsk bahar temizligimi sizinki yoksa rutin temizlikmi benim bahar temizligimi yapamadim birturlu ha buhafta olmadigelecek hafta diyirumm:))

Dur canim kizlari uyutmaya calisiyorum.ben sana kayinvalidemi bir anlatayim.gider beraber doveriz:) ne donu yavrummm.kocayla ne yaltigimiza karisiyor.birbirinizi fazla yormatin,erken yatin diyor:)kizlari uyutayim geliyorummm...

Dur canim kizlari uyutmaya calisiyorum.ben sana kayinvalidemi bir anlatayim.gider beraber doveriz:) ne donu yavrummm.kocayla ne yaltigimiza karisiyor.birbirinizi fazla yormatin,erken yatin diyor:)kizlari uyutayim geliyorummm...

Bende evlendigim zaman ilk 3-4ay kayinvalidemle beraber oturmustuk.cok sukur hicbi sorunumuz olmadi.halada cok iyidir aramiz.yazdiklarinizi gorunce hem sastim hem guldum.Allah sabir versin sizlere:)

Slm nasilsiniz arkdslar bende iyiyim tsk bahar temizligimi sizinki yoksa rutin temizlikmi benim bahar temizligimi yapamadim birturlu ha buhafta olmadigelecek hafta diyirumm:))

Slm canım iym şükür ben öle rutin yapıyorm toplu bahar temizliğini doğuma bir ay kala yapıcam :)

Bnmde sadce belimde olustu catlak 30 haftaligm 6 aya kadar gobek ve gogus bolgeme badem yagi surdum kasinti basladi yinede sanirm ise yaramadi bnde badem yagi. bnde hemen eczaneden mustelanin kremini aldim onu suruyorm suanlk iyi kasintida gecti kasinti catlama demekmis

Kizima kavusuyorummmm

Bahar temizligi hemde dogum temizligi oluck snirm benimki haziran basi dogum mayista dusunuyorm derin bi temzlk halilar ykamaya verilck tuller ykancak of cok is varcoook

Kizima kavusuyorummmm

Gundin cnm benim 2 ekim dogum tarihim.. oyuzden bahar temizligimi buhaftadan sonra yapicam ins tabii :))

Hı senin kışa dek geliyomuş aynen ozaman yapman lazm hsvalarda git gide iyi gidiyo yapabilirsn :) ben şimdide yapıyorm eşim ameliyat olacak bu ayın sonunda gelen giden olacak memlekette yaşıyoz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…