Bahar temizligi hemde dogum temizligi oluck snirm benimki haziran basi dogum mayista dusunuyorm derin bi temzlk halilar ykamaya verilck tuller ykancak of cok is varcoook
Kizima kavusuyorummmm
Hı senin kışa dek geliyomuş aynen ozaman yapman lazm hsvalarda git gide iyi gidiyo yapabilirsn :) ben şimdide yapıyorm eşim ameliyat olacak bu ayın sonunda gelen giden olacak memlekette yaşıyoz ya
evet biran önce başlanmam lazim..geçmiş olsun ne ameliyatı..benimde kendi memleketim
evet biran önce başlanmam lazim..geçmiş olsun ne ameliyatı..benimde kendi memleketim
Nerefonum kizkardesim napiyosun ben pek giremiyorum dun miraca alisverise ciktik evi temizledim bikat yoruldum oglusumada ayakkabi pantolon gomlek ve bisuru corap aldik yazlik mont baktik istedigimizi bulamadik sonra alcaz onuda kizima bisi almadimayy cok yorgun hissediyorm ben kizlar dogum temizligini nasil yapcaz yaaa pöfff besik isinide ben oyun parki aldim miraca cok kullanisli valla kaldirmistim simdi yine yatakodasina onu kurcam belki kucuk besik alirim tekrar uygunlarindan oturdugum odaya koymak icin var ama cok eskidi artik
Kızlar beşiği naptınız gerçi daha erkende bakınmaya başladm bende pek bi bilgim yok bide karyolamı park beşikmi bilemiyorm
Canm ben karyola alicm diye tuttrmustm sonra bign dolasirken park yatagn kullanisli oldgunu gordm 4 yasna kdr yatabliyomus hmde toplaninca kucuck oluyo kuznimde kullaniyo park yatak ve odadan odaya hatta tatile bile goturuyo
Kizima kavusuyorummmm
Pek iyi değilim bebeğim ya eklemlerim ağrıyo hiç biyerim tutmuyo gücüm yok hiç bide belim aşırı ağrıyo karın altımda sanki bıcak kesiği gibi çok korktm çocukta tekme atmayınca ağladm kaldm hafiften hissettm şimdi iyi geldi
Tabi yaz geliyo alışveriş başladı çok iyi yapmışsınz canım kıza daha alırsın ya zaman var :) temizliği bende düşünüyorm bi kaç gün yaptm ne hale geldm bide ben haziran sonu yapacaktm dip köşe annemle ama benimki ameliyst olacak mecbur yapacam yine bide pasta böre okadarda geleni ağırla offfdoğum temizliğine daha var canım yaparız aynı gün başlarız :) beşiğede karar veremiyormki karyolada daha ayrıntılı özellikli diyolar kafam karıştı
Dikkat et kendine cnm gecenlerde bende yaptim temizlik kac gun agrim vardi pasta borek isini hic sorma ben buaralar cok yapiyorm ii oluyor dogum temixligini dusunmek istemiyorumpark yatak bana daha kullanisli grldi mobilyalar cok buyuk bide yerin varsa al yer sorunun kisitliysa park alirsn ben iki sene kullandim kaldirdim oglana genc odasi aldik simdi odasinda yatiyor
Kizlaaaar guzel analar yildiz63 neslisay nazliedam plojoo napiyonussss
Ay bilmiyorm canım ya her yerim ağrıyo ben bebeğin tekmesini hissetmiyorm bişeymi oldu çok korkuyorm napıcam ben
Eh kuzum ben sana ne diyim.ne temizligi hamile hamile.hemen cikolata ye uzerine su ic.sol tarafina yat.
Ay bilmiyorm canım ya her yerim ağrıyo ben bebeğin tekmesini hissetmiyorm bişeymi oldu çok korkuyorm napıcam ben
Napayim huni taktim geziyorummmm.
Telef etcek bu kizlar beni.ikisi ayni anda bir basliyor aglamaya.balkondan atasim geliyor kendimi.
Canlari sagolsunda hepsi gecicek insallahhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?