Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Bahar temizligi hemde dogum temizligi oluck snirm benimki haziran basi dogum mayista dusunuyorm derin bi temzlk halilar ykamaya verilck tuller ykancak of cok is varcoook

Kizima kavusuyorummmm

Aynen öle canı doğumdan bir ay bir buçuk ay yapmak lazm ne olur ne olmaz benimkide temmuz sonu haZiranda yaparm sen ozamana doğurmuş oluyosun oh ne güzel :)

Hı senin kışa dek geliyomuş aynen ozaman yapman lazm hsvalarda git gide iyi gidiyo yapabilirsn :) ben şimdide yapıyorm eşim ameliyat olacak bu ayın sonunda gelen giden olacak memlekette yaşıyoz ya

evet biran önce başlanmam lazim..geçmiş olsun ne ameliyatı..benimde kendi memleketim

evet biran önce başlanmam lazim..geçmiş olsun ne ameliyatı..benimde kendi memleketim

Yavaş yavaş yap canım dikkat et kendine bu arada çok sağol memleket olunca gelen giden çok oluyo böle şeylerde ya eksik olmasınlar seviniyormda hamile hamile zor olacak her yönden

Kızlar beşiği naptınız gerçi daha erkende bakınmaya başladm bende pek bi bilgim yok bide karyolamı park beşikmi bilemiyorm

Nerefonum kizkardesim napiyosun ben pek giremiyorum dun miraca alisverise ciktik evi temizledim bikat yoruldum oglusumada ayakkabi pantolon gomlek ve bisuru corap aldik yazlik mont baktik istedigimizi bulamadik sonra alcaz onuda kizima bisi almadim ayy cok yorgun hissediyorm ben kizlar dogum temizligini nasil yapcaz yaaa pöfff besik isinide ben oyun parki aldim miraca cok kullanisli valla kaldirmistim simdi yine yatakodasina onu kurcam belki kucuk besik alirim tekrar uygunlarindan oturdugum odaya koymak icin var ama cok eskidi artik

Pek iyi değilim bebeğim ya eklemlerim ağrıyo hiç biyerim tutmuyo gücüm yok hiç bide belim aşırı ağrıyo karın altımda sanki bıcak kesiği gibi çok korktm çocukta tekme atmayınca ağladm kaldm hafiften hissettm şimdi iyi geldi
Tabi yaz geliyo alışveriş başladı çok iyi yapmışsınz canım kıza daha alırsın ya zaman var :) temizliği bende düşünüyorm bi kaç gün yaptm ne hale geldm bide ben haziran sonu yapacaktm dip köşe annemle ama benimki ameliyst olacak mecbur yapacam yine bide pasta böre okadarda geleni ağırla offf doğum temizliğine daha var canım yaparız aynı gün başlarız :) beşiğede karar veremiyormki karyolada daha ayrıntılı özellikli diyolar kafam karıştı

Kızlar beşiği naptınız gerçi daha erkende bakınmaya başladm bende pek bi bilgim yok bide karyolamı park beşikmi bilemiyorm

Canm ben karyola alicm diye tuttrmustm sonra bign dolasirken park yatagn kullanisli oldgunu gordm 4 yasna kdr yatabliyomus hmde toplaninca kucuck oluyo kuznimde kullaniyo park yatak ve odadan odaya hatta tatile bile goturuyo

Kizima kavusuyorummmm

Beşik konusunda benim de fikire ihtiyacım var kızlar napsak kiiiii

Bn park yatak aldm kzlar sallanabilme ozelligide varmis renkte cok tatli hosuma gtti ins bebegm sever yatagni

Kizima kavusuyorummmm

Benim besik almak icin erken olur herhalde :) daha 2 ayligiz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dikkat et kendine cnm gecenlerde bende yaptim temizlik kac gun agrim vardi pasta borek isini hic sorma ben buaralar cok yapiyorm ii oluyor dogum temixligini dusunmek istemiyorum park yatak bana daha kullanisli grldi mobilyalar cok buyuk bide yerin varsa al yer sorunun kisitliysa park alirsn ben iki sene kullandim kaldirdim oglana genc odasi aldik simdi odasinda yatiyor

Ay bilmiyorm canım ya her yerim ağrıyo ben bebeğin tekmesini hissetmiyorm bişeymi oldu çok korkuyorm napıcam ben

Kizlaaaar guzel analar yildiz63 neslisay nazliedam plojoo napiyonussss

Napayim huni taktim geziyorummmm.
Telef etcek bu kizlar beni.ikisi ayni anda bir basliyor aglamaya.balkondan atasim geliyor kendimi.
Canlari sagolsunda hepsi gecicek insallahhh...

Ay bilmiyorm canım ya her yerim ağrıyo ben bebeğin tekmesini hissetmiyorm bişeymi oldu çok korkuyorm napıcam ben

Yorgunluktandir bende gecen temizlik yaptim 2gun hissetmedim korkma...ya bugun seker yuklmesi yaptirdm sabahtan beri 3sefer kan verdm simdi yemek yedim 3gibi sonuc almaya gitcez kizimida gorcem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…