Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Yorgunluktandir bende gecen temizlik yaptim 2gun hissetmedim korkma...ya bugun seker yuklmesi yaptirdm sabahtan beri 3sefer kan verdm simdi yemek yedim 3gibi sonuc almaya gitcez kizimida gorcem :)

Hadi ya ölemi dersin ozaman iyi bunu sölediğin iyi oldu
Ay şeker yüklemesi zor oluyo ben acillik olmıştum ölüydm yatarak o üç tüp kanı verdm kafamı kaldıramadm :) sen iyi dayanmışsın gitte gör bakalım kızını annesi napıyo bak bakalım :)

Cnm ciktim simdi dediki hareketlerini takip et cok hareketli zamanlari dedi dktr bende bu aralar cok az hareketleri dedim bazen hissetmiuorm dedim yorgun oluyosundur ondan dedi

Cnm ciktim simdi dediki hareketlerini takip et cok hareketli zamanlari dedi dktr bende bu aralar cok az hareketleri dedim bazen hissetmiuorm dedim yorgun oluyosundur ondan dedi

Hım anladm bak onu sorduğun iyi olmuş demek yorulunca az oluyo dikkat edelim ozaman yorılmamaya ben hala tam anlamıyla hissedemedm ya aman bu arada şeker seviyenin iyi çıkmasına sevindm kanın düşük çıkmış ona ne önerdi doktor

Vegaferon iciyodum devam et dedi gunde ikitaneye cikardi...kiz bittim yorgunluktan mirac biyanda kivrilmis ben biyanda kivrildim birazdan kociste gelcek yemekte yok biseyler hazirlycm en kolayindan

Vegaferon iciyodum devam et dedi gunde ikitaneye cikardi...kiz bittim yorgunluktan mirac biyanda kivrilmis ben biyanda kivrildim birazdan kociste gelcek yemekte yok biseyler hazirlycm en kolayindan

Hım anladm canım iç tabi ihmal etme ay biliyorm o yorgınluğu kolunu kaldıracak halin kalmıyo bi kaç gün öle olursn aman yap hazır bişey hemen yesin ne olacak :)

Hım anladm canım iç tabi ihmal etme ay biliyorm o yorgınluğu kolunu kaldıracak halin kalmıyo bi kaç gün öle olursn aman yap hazır bişey hemen yesin ne olacak :)

Dunden yaptigim pohacalari verdim yedi :):) oda uzuldu bugun bana miracta yanimizdaydi onla ilgilendi hep bi ara korktu benden bisey dedi tersledim baktim citi cikmadi eee aclik beklemek yordu beni..

Bende harelde buayin sonunda hissederim bebisimi :))

Ne yapayim cnm hep ayni :)) ben ayni zamnda ablama yardim ediyorum kuafor ablam :))) sen napiyonnn

İnsallah canim ya hissetmek bambaska ayy ne guzel bi kuafor iyi olur isimize yararsin bol bol valla ben her riski goze aldim dktrada sordum sacimi boyatmak istiyorum diye ilk 3ay onermiyorum boyatmasan daha iyi olur dedi bende son 3aya girdim diye gecen pazar gittim renk acici aldim sacimin rengi pek acilmadi gerci sonra tarcin bakir aldim baya kizilli bakirli oldu uclari super ama dipleri turuncumsu simdi hergun yikiyorum bakalim acilcakmi doguma yakinda tarcinla sariyi karistirip surcem guzel olurmu sence bi kuafor gozuyle

Kizlar merhaba, yeni Anne adayiyim. 4 hafta 3 günlük hamileyim. Bugün resmen yumurta aki seklinde akinti oldu ve tedirgin oldum. Bildiginiz yumurta aki ile ayniydi,kivamina kadar. Tecrübeli Anne adaylari ve anneler lütfen tedirgi n olmam gereken birsey olup olmadigi ile ilgili beni bilgilendirir misiniz? Biraz cabuk heyacanlanip, birsey olacak diye korkuyorum.

Kiz bisi olmaz allahin izniyle benim hep akintim var taa hamisligimin basindan beri olabilirmis ama cok dikkatli ol temizligine enfeksiyon kapma bu arada hayirli olsun :)

Canm sakin ol korkma sıkıntı yok hamileliğin boyunca oluyo o akıntılar merak etme Allah korusn kan gelmedikçe korkma dikkat et kendine ilk gebelik sanırım

Dunden yaptigim pohacalari verdim yedi :):) oda uzuldu bugun bana miracta yanimizdaydi onla ilgilendi hep bi ara korktu benden bisey dedi tersledim baktim citi cikmadi eee aclik beklemek yordu beni..
İyi yapmışsn idare edeck artk :) ay evet şeker yüklemesi çok stresli ve zor oluyo ya sen yine iyi durmuşsun ona şükredecek artık :)

Kiz bisi olmaz allahin izniyle benim hep akintim var taa hamisligimin basindan beri olabilirmis ama cok dikkatli ol temizligine enfeksiyon kapma bu arada hayirli olsun :)
Tesekkür ederim. Ne oldugunu anlayamadigim icin korktum biraz, boyle dedigim gibi kivamli olunca, icimden bisey mi gitti acaba dedim.
Canm sakin ol korkma sıkıntı yok hamileliğin boyunca oluyo o akıntılar merak etme Allah korusn kan gelmedikçe korkma dikkat et kendine ilk gebelik sanırım
Evet cnm ilk gebelik, o yüzden herseyden tedirgin oluyorum.ins saglikli sekilde kucagimada alirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…