İnş canım seninki kaç haftalık :)
İnsallah canim ya hissetmek bambaska ayy ne guzel bi kuafor iyi olur isimize yararsin bol bol valla ben her riski goze aldim dktrada sordum sacimi boyatmak istiyorum diye ilk 3ay onermiyorum boyatmasan daha iyi olur dedi bende son 3aya girdim diye gecen pazar gittim renk acici aldim sacimin rengi pek acilmadi gerci sonra tarcin bakir aldim baya kizilli bakirli oldu uclari super ama dipleri turuncumsu simdi hergun yikiyorum bakalim acilcakmi doguma yakinda tarcinla sariyi karistirip surcem guzel olurmu sence bi kuafor gozuyle
15 hafta oluyorum artik:)) 1hafta sonra cinsiyetini ogrenecem cnm ins tabii
Cnm cok cesaretlisin ben ilk bebegimde sacimi boyadim 2 hafta sonra besin zehirlenmesi gecirdim cok kotuydu ve dr bile sasirdi yedigin dokunmus dicemde dedi yedigin herzamnki yicekler..ve soylemedim sacimi boyadigimi oyuzden dikkat et... bence guzel olur ama bayabi akmasini bekle ilk basta diplerine sonra uclarina sur..dipleri bitir 2 dk bekle sonra uclarina gec cnm
Arkadaslar hamileyim grip oldum ne iyi gelir
Gecmis olsun cnm enguzeli ihlamur ic bide bol bol dinlen kaynayan 1litre suya 1tatli kasigi karbonat at aygazi kapat su kaynarkrn basini tencerenin ustune tut buharla burnun bogazlarin rahatlasin ama dikkat et yakma kendini sakin :)
Saol canim deniyeyim bakayim limonlu ilik suda iciyorum iyi gelirmi hem grip hem mide bulantisi hem bas agrisi
Saol canim deniyeyim bakayim limonlu ilik suda iciyorum iyi gelirmi hem grip hem mide bulantisi hem bas agrisi
Ooo cnm kac haftaliksin mide bulantisi hamisliktenmi gripten dolayimi c vitamini iyi olur bende hafif tuz dokup yaliyodum limonu cok yedim bulantima iyi geliyodu iki hamileligimde bulanti ceken biri olarak birinde 4ay cektim simdikinde hala cekiyorum 25haftaya giriyorm.limon ve leblebi bulantiya iyi geliyor ama ihlamur dediydim ya bi dene bakalim mide bulantin varsa belki agir gelir midene cunku bana agir geliyodu onun yerine elma kabugu nane limon kaynat ic hatta cok az bisi varsa tane karabiber atabilrsn icine
Daha 12 haftaligiz mide bulantısı kusma var bas agrisi bonusu simdide grip eklendi cok sagol simdi deniyorum dediklerini bakalim nolucak bebege grip olmanin bi zarari olurmu acaba ya ilk hamilelegim
İcini rahat tut anne hasta oldugunda bebek kok hucrelerinden annenin iyilesmesini sagliyomus oyle duymustum cok fazla atesin cikmamasina dikkat et cok atesin cikarsa acile gidersn normalde gitsen pek bisi yapmiyolar
...ama mide bulantisi icin serum takiyolar icine b vitamini koyuyolar o bikac gun idare ediyor dinc tutuyor insallah 2hafta sonra rahatlarsin ben gibi 9ay cekmede allah korusun..hersyden tiksinmisindir sen simdi en iyi ben anlarim benim simdi sadece sabahlari ve geceleri bulantim oluyor oda bisiler yiyince geciyor..sabret bu gelip gecici bi surec sadece hep boyle kalmiycaksin hep bunu getir aklina esim bana boyle destek oluyodu..
Evet cnm sende oylemiydin evimden bile tiksindim yemek yapamiyorum annemlerdende uzagim hep esimin basimin etini yiyorum onuda bunaltiyorum sonra uzuluyorum ama midem bulaniyo doktor decavit verdi onu bile icemiyorum bebek beslenemiycek diye paranoyak oldum oyice bana yardim edebilcek bi komsu arkadas bile yok sıkıntıdan kafayi yiyorum
Aynen cnm bende oyleydim yemek gormeye bile dayanamiyordum oglumda cok az syden tiksindim ama bu kizda herseyden tiksindm inan buna oglum 3yasinda cocugu yanima yaklastirmiyodum sarilip opunce itikliyodum esimdem ayri yatiyodm ev felaket kokuyodu wcler felaket kokuyodu suan baya azaldi pilavdan tiksinmistim ilk defa 25hafta sonunda dun pisirdm pilavi ve bir tabak yedim canim cekti..sen nerdesin yakin olsak keske az cok gelir yardm ederdm sana cok iyi anlarim durumunu yasayan ceken bilir..simdi diyorumki esime nefes aldigimi hissediyorum ufak bulantilarimda gitse hepten rahatliycm ama doguma kadar gitmez heralde..6kilo vrdm anca aldim verdgm kiloyu evimi temizliyorum oglumu gezdiriyorm hamur isi yapiyorum insallah sende sagligina kavuscaksin sabret en cokta ogluma uzuldum yavrum mahfoldu ac kaldi yemek yediremedim koskoca gun süt biskuviyle doyurdu karnini onu bile yapmaya halim yoktu yanima yaklastirmadim agladi ama gercktn insanin elinden bisi gelmiyor simdi yanimda uyutuyorum simsiki sarilip opuyorum
Cnm bu yazdiklarinizi okuyunca gozlerim doldu nasil zor gunlermis benim 3.ayimda bitti sukur hafif mide bulantisi var Rabbim yardimciniz olsun...
Aynen cnm bende oyleydim yemek gormeye bile dayanamiyordum oglumda cok az syden tiksindim ama bu kizda herseyden tiksindm inan buna oglum 3yasinda cocugu yanima yaklastirmiyodum sarilip opunce itikliyodum esimdem ayri yatiyodm ev felaket kokuyodu wcler felaket kokuyodu suan baya azaldi pilavdan tiksinmistim ilk defa 25hafta sonunda dun pisirdm pilavi ve bir tabak yedim canim cekti..sen nerdesin yakin olsak keske az cok gelir yardm ederdm sana cok iyi anlarim durumunu yasayan ceken bilir..simdi diyorumki esime nefes aldigimi hissediyorum ufak bulantilarimda gitse hepten rahatliycm ama doguma kadar gitmez heralde..6kilo vrdm anca aldim verdgm kiloyu evimi temizliyorum oglumu gezdiriyorm hamur isi yapiyorum insallah sende sagligina kavuscaksin sabret en cokta ogluma uzuldum yavrum mahfoldu ac kaldi yemek yediremedim koskoca gun süt biskuviyle doyurdu karnini onu bile yapmaya halim yoktu yanima yaklastirmadim agladi ama gercktn insanin elinden bisi gelmiyor simdi yanimda uyutuyorum simsiki sarilip opuyorum
Kizlar nerdesiniz neyapiyorsunuz huhu ....
Benimde cok yanlizim hic kimse yok sevincimi uzuntumu kimse ile paylasamiyorum zaten midemin bulantisi yorgunlugum uyku halim sersem gibiyim mahvaluyorum midemin bulantisi esime bile yansiyo onun kokusundan bile tiksiniyo.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?