Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Cnm cok cesaretlisin ben ilk bebegimde sacimi boyadim 2 hafta sonra besin zehirlenmesi gecirdim cok kotuydu ve dr bile sasirdi yedigin dokunmus dicemde dedi yedigin herzamnki yicekler..ve soylemedim sacimi boyadigimi oyuzden dikkat et... bence guzel olur ama bayabi akmasini bekle ilk basta diplerine sonra uclarina sur..dipleri bitir 2 dk bekle sonra uclarina gec cnm

Walla ilk bebegimde boyadim 2sefer bundada saclrimi boyadim banyodan ciktim esim test almis adetimede 6gun vardi bi girdim yaptim testi aaa silik cizgi cnm bence..hergun yikiyorum akmasi icin en son doguma yakin boyarim diye dusunuyorum ilk dipleri sonra uclara dogru surerim cnm demen gibi

Gecmis olsun cnm enguzeli ihlamur ic bide bol bol dinlen kaynayan 1litre suya 1tatli kasigi karbonat at aygazi kapat su kaynarkrn basini tencerenin ustune tut buharla burnun bogazlarin rahatlasin ama dikkat et yakma kendini sakin :)

Saol canim deniyeyim bakayim limonlu ilik suda iciyorum iyi gelirmi hem grip hem mide bulantisi hem bas agrisi

Saol canim deniyeyim bakayim limonlu ilik suda iciyorum iyi gelirmi hem grip hem mide bulantisi hem bas agrisi

Ooo cnm kac haftaliksin mide bulantisi hamisliktenmi gripten dolayimi c vitamini iyi olur bende hafif tuz dokup yaliyodum limonu cok yedim bulantima iyi geliyodu iki hamileligimde bulanti ceken biri olarak birinde 4ay cektim simdikinde hala cekiyorum 25haftaya giriyorm.limon ve leblebi bulantiya iyi geliyor ama ihlamur dediydim ya bi dene bakalim mide bulantin varsa belki agir gelir midene cunku bana agir geliyodu onun yerine elma kabugu nane limon kaynat ic hatta cok az bisi varsa tane karabiber atabilrsn icine

Daha 12 haftaligiz mide bulantısı kusma var bas agrisi bonusu simdide grip eklendi cok sagol simdi deniyorum dediklerini bakalim nolucak bebege grip olmanin bi zarari olurmu acaba ya ilk hamilelegim

Daha 12 haftaligiz mide bulantısı kusma var bas agrisi bonusu simdide grip eklendi cok sagol simdi deniyorum dediklerini bakalim nolucak bebege grip olmanin bi zarari olurmu acaba ya ilk hamilelegim

İcini rahat tut anne hasta oldugunda bebek kok hucrelerinden annenin iyilesmesini sagliyomus oyle duymustum cok fazla atesin cikmamasina dikkat et cok atesin cikarsa acile gidersn normalde gitsen pek bisi yapmiyolar
...ama mide bulantisi icin serum takiyolar icine b vitamini koyuyolar o bikac gun idare ediyor dinc tutuyor insallah 2hafta sonra rahatlarsin ben gibi 9ay cekmede allah korusun..hersyden tiksinmisindir sen simdi en iyi ben anlarim benim simdi sadece sabahlari ve geceleri bulantim oluyor oda bisiler yiyince geciyor..sabret bu gelip gecici bi surec sadece hep boyle kalmiycaksin hep bunu getir aklina esim bana boyle destek oluyodu..

Evet cnm sende oylemiydin evimden bile tiksindim yemek yapamiyorum annemlerdende uzagim hep esimin basimin etini yiyorum onuda bunaltiyorum sonra uzuluyorum ama midem bulaniyo doktor decavit verdi onu bile icemiyorum bebek beslenemiycek diye paranoyak oldum oyice bana yardim edebilcek bi komsu arkadas bile yok sıkıntıdan kafayi yiyorum

Aynen cnm bende oyleydim yemek gormeye bile dayanamiyordum oglumda cok az syden tiksindim ama bu kizda herseyden tiksindm inan buna oglum 3yasinda cocugu yanima yaklastirmiyodum sarilip opunce itikliyodum esimdem ayri yatiyodm ev felaket kokuyodu wcler felaket kokuyodu suan baya azaldi pilavdan tiksinmistim ilk defa 25hafta sonunda dun pisirdm pilavi ve bir tabak yedim canim cekti..sen nerdesin yakin olsak keske az cok gelir yardm ederdm sana cok iyi anlarim durumunu yasayan ceken bilir..simdi diyorumki esime nefes aldigimi hissediyorum ufak bulantilarimda gitse hepten rahatliycm ama doguma kadar gitmez heralde..6kilo vrdm anca aldim verdgm kiloyu evimi temizliyorum oglumu gezdiriyorm hamur isi yapiyorum insallah sende sagligina kavuscaksin sabret en cokta ogluma uzuldum yavrum mahfoldu ac kaldi yemek yediremedim koskoca gun süt biskuviyle doyurdu karnini onu bile yapmaya halim yoktu yanima yaklastirmadim agladi ama gercktn insanin elinden bisi gelmiyor simdi yanimda uyutuyorum simsiki sarilip opuyorum

Cnm bu yazdiklarinizi okuyunca gozlerim doldu nasil zor gunlermis benim 3.ayimda bitti sukur hafif mide bulantisi var Rabbim yardimciniz olsun...

Nekadar guzel insallah bende senin gibi olurum bebisimi alirim ayni benfe senin gibiydim heryer kokuyo sanki canim valla kafayi yiycem esim koku almiyo ben aliyorum yiyorum onun basinin etini ben antalyada oturuyorum burda bi komsuluk iliskisi bi arkadaslik yok herkes kendine musluman keske olsak yakin cok iyi olurdi gercekten insanin dertlerini konusup anlayabilcegi bi insana ihtiyaci var yani herseyi esinle ailenle paylasamiyosunki ben hic bi yemek yapamiyorum kahvalti falan iste sinir oluyorum cok guzel yemek yaparim ama simdi sanki yaptiklarimdada tat yok evi zaten ben temizlemiyorum yardimci bi kadin geliyo ama bi acayip Yani tek gördüğüm farkli insan o :/

Benimde cok yanlizim hic kimse yok sevincimi uzuntumu kimse ile paylasamiyorum zaten midemin bulantisi yorgunlugum uyku halim sersem gibiyim mahvaluyorum midemin bulantisi esime bile yansiyo onun kokusundan bile tiksiniyo.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar nerdesiniz neyapiyorsunuz huhu ....

Burdaym cnm felaket yorulmusum eltimle crsiya ciktik cocuklarda vrdi yanimzda yoruldum ogluma yazlik kapsonlu mont aldim pepeli terlik aldim yrmek yedik dolastik geldik evdeyiz simdi ayaklarim sismis biraz cok guzel seyler gordum kendime gore hep aklim kaldi ama giyememki gobisli gobisli olmazz :) en iyisi dogumdan sonra :) bayram gecince cikarim alisverise :) buarada pazar gunleri haftam bitiyor pzrtsi yeni haftaya basliyorum ya ne cabuk gecti bu hafta :) 25+lara yaklastik ve 95gunum kaldi :):)

Kuzum benim gibi tesetturlusun sende galiba :) cnm insallah en kisa zamanda sagligina kavusurSun allah yardimcn olsun dikkat et kendine fazla kilon yoksa kilo kaybetmemeye calis sonradan toparlamasi zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…