Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Cnm yardimcin varsa cok iyi senin yerinde olsam rica eder yemekleride yapmasini istrdim betaa arkadasimizada soyledim eger zayifsan kilo kaybetmemeye calis sonradan toparlamasi zor oluyor

Cnm yardimcin varsa cok iyi senin yerinde olsam rica eder yemekleride yapmasini istrdim betaa arkadasimizada soyledim eger zayifsan kilo kaybetmemeye calis sonradan toparlamasi zor oluyor

Evet ama tek temizlik iste yemek icin hergun gelmesi lazim bilmiyorum cnm dua et boyle kafayi yiyorum.

Az kalmıs artık Allah kucagına almayı nasip etsin :))) ben bıaralar hamile elbiselerine bakıyorm süper seyler var gezmeyii cok seviyorum helede cuzdan doluysa :)) bossa içim gider ama

Ben iyiyim Allaha sukur siz nasilsiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de iyiyim sukur...bence en guzeli normal dogum tabii biraz zor ama soylede bir durum var dogumdan hemn sonra normal hayatina devm ediyorsun benim 2.ci oluck nasipse normal istiyorum ...korksamda

Hmm o zaman iii sen ilk deneyimin degil yani bende normal istiyom ama.korkuyom

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkes iyidir umarıımm

Biz iyiyiz,son demler,son hazırlıklar :) Çok giremiyorum..

Dün bütün gün hastanedeydim,doğum kursu için,5 kişiydik son haftalarda olan ebe bizim için dünü ayarlamış sağolsun haftada 1 girersek tmmlayamayız diye,Pazartesi ve Çarşambada son konular var..Doğumhaneyide gezdik çok çok iyi bir deneyim oldu benim için,korkularımı önyargılarımı daha çok yendim diyebilirim..Çok sakin,temiz,sessizdi..2-3 oda son dkları bekleyen arkadaslar vardı gayet sakinlerdi,yeni doğmuş bebiş gördüm daha verniks tabakası üzerinde boyu,baş çevresi fln ölçüldü,bakmama izin verdiler :))

Çok heyecanlı son haftalar artık

Kiz plojo hayirlisiyla atlatirsn insallah darisi bizim basimiza 24+6 yarin son gun 25haftaya gircez heyecan gunbegun artiyor birazda kilo alaydm iyiydi yaa 52deyim kizim 5gun once 800grdi ayy artik zaman gecsin durdu sanki ilerlemiyor ayy o minicikler bizi heycanlandircakkk :) bende 30.haftada cantami hazirlicam alisverisi tamamliycam senin kac haftan kaldi

Kizlarr nerdesiniz gundn...

Bas agrisina ne iyi gelir

Burdayimmm :) elim kolum kalkmiyor cok yorgun hissediyorum kendimi yaa ev supurulcek buzdolabi temizlenck camasirlari yegenim burda ona astirdim kizlar niye boyle oldum yaa...iki gecedir oglum ortamiza gelip uyuyor hatta bu gece karnimin ustune cikmis yatiyodu allahtan zayifta bide hemen uyandim esime seslendim aldi ustumden cok hareketli bi kizim var sabaha kadar tepikliyor oglum biyandan uyutmuyor kizim biyandan uyutmuyor..çişe gitmekte cabasi gecede 3sefer off dogurmak istiyorum hani diyolar ya karnindayken en rahat gunlerin sonrasinda bakmasi zor diyenlere uyuz oluyorum agizlarina ikitane vurasim geliyor o kadar sknti yasiyorumki hamileligimde kimse bilemez

Az kalmıs artık Allah kucagına almayı nasip etsin :))) ben bıaralar hamile elbiselerine bakıyorm süper seyler var gezmeyii cok seviyorum helede cuzdan doluysa :)) bossa içim gider ama

İnan ben cok fazla bisi almadim bi evlerde giymk icin etek penye yelek diktrdm bide hamile pantalonu tunik yani disarsi icin bir takim aldim dugunlerde var ama almiycam belki kapali oldugum icin yazlik ferace alirim oda belki esimin is durumuna bagli..ay inanki hicbiside hevesim yok yaa kizin eksiklerini tamamlasam yeter gezmk bile pek istemiyorm..30haftadada cantami hazirlarim tamam iste...ya bisi sorcam hastane cikisi yerine kucuk pembe tulum alsam nolur cok hosuma gitti grdm gecengun kadinda hastane cikisi niyetine aliyolar dedi mantikli bence..zatem bi takim 5li hastane cikisi almis ananesi

Iyi olmana sevindim cnm...biraz daha sabir bebisini kucagina alinca butun zorluklar gececektir insallah..benimk8 15 haftalik yinede zorlanniyorum simdiden nefes darligi basladi .ne yapalimm katlanacaz agizlarina vurunca benide cagir kiz yardim ederim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…