Nekadar guzel insallah bende senin gibi olurum bebisimi alirim ayni benfe senin gibiydim heryer kokuyo sanki canim valla kafayi yiycem esim koku almiyo ben aliyorum yiyorum onun basinin etini ben antalyada oturuyorum burda bi komsuluk iliskisi bi arkadaslik yok herkes kendine musluman keske olsak yakin cok iyi olurdi gercekten insanin dertlerini konusup anlayabilcegi bi insana ihtiyaci var yani herseyi esinle ailenle paylasamiyosunkiben hic bi yemek yapamiyorum kahvalti falan iste sinir oluyorum cok guzel yemek yaparim ama simdi sanki yaptiklarimdada tat yok evi zaten ben temizlemiyorum yardimci bi kadin geliyo ama bi acayip Yani tek gördüğüm farkli insan o :/
Cnm yardimcin varsa cok iyi senin yerinde olsam rica eder yemekleride yapmasini istrdim betaa arkadasimizada soyledim eger zayifsan kilo kaybetmemeye calis sonradan toparlamasi zor oluyor
Burdaym cnm felaket yorulmusum eltimle crsiya ciktik cocuklarda vrdi yanimzda yoruldum ogluma yazlik kapsonlu mont aldim pepeli terlik aldim yrmek yedik dolastik geldik evdeyiz simdi ayaklarim sismis biraz cok guzel seyler gordum kendime gore hep aklim kaldi ama giyememki gobisli gobisli olmazz :) en iyisi dogumdan sonra :) bayram gecince cikarim alisverise :) buarada pazar gunleri haftam bitiyor pzrtsi yeni haftaya basliyorum ya ne cabuk gecti bu hafta :) 25+lara yaklastik ve 95gunum kaldi :):)
Ben iyiyim Allaha sukur siz nasilsiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hmm o zaman iii sen ilk deneyimin degil yani bende normal istiyom ama.korkuyom
Herkes iyidir umarıımm
Biz iyiyiz,son demler,son hazırlıklar :) Çok giremiyorum..
Dün bütün gün hastanedeydim,doğum kursu için,5 kişiydik son haftalarda olan ebe bizim için dünü ayarlamış sağolsun haftada 1 girersek tmmlayamayız diye,Pazartesi ve Çarşambada son konular var..Doğumhaneyide gezdik çok çok iyi bir deneyim oldu benim için,korkularımı önyargılarımı daha çok yendim diyebilirim..Çok sakin,temiz,sessizdi..2-3 oda son dkları bekleyen arkadaslar vardı gayet sakinlerdi,yeni doğmuş bebiş gördüm daha verniks tabakası üzerinde boyu,baş çevresi fln ölçüldü,bakmama izin verdiler :))
Çok heyecanlı son haftalar artık
Kizlarr nerdesiniz gundn...
Bas agrisina ne iyi gelir
Allah kolaylik versin sa a
Az kalmıs artık Allah kucagına almayı nasip etsin :))) ben bıaralar hamile elbiselerine bakıyorm süper seyler var gezmeyii cok seviyorum helede cuzdan doluysa :)) bossa içim gider ama
Yaklasmis dogumun normal mi olacak
Burdayimmm :) elim kolum kalkmiyor cok yorgun hissediyorum kendimi yaa ev supurulcek buzdolabi temizlenck camasirlari yegenim burda ona astirdim kizlar niye boyle oldum yaa...iki gecedir oglum ortamiza gelip uyuyor hatta bu gece karnimin ustune cikmis yatiyodu allahtan zayifta bide hemen uyandim esime seslendim aldi ustumden cok hareketli bi kizim var sabaha kadar tepikliyor oglum biyandan uyutmuyor kizim biyandan uyutmuyor..çişe gitmekte cabasi gecede 3sefer off dogurmak istiyorum hani diyolar ya karnindayken en rahat gunlerin sonrasinda bakmasi zor diyenlere uyuz oluyorum agizlarina ikitane vurasim geliyor o kadar sknti yasiyorumki hamileligimde kimse bilemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?