Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

36 yı deviriyorum artık :)
Herşey hazır,büyük temizlik var o da yarın annem,eltim fln olacak yapılacak inşallah..55le başlamıştım bende 66 buçuğum bu sabah itibariyle :))) Herkes seninde mi erkek diyor yahu,çok derli topluymuş :) Uslu benim kızım diyorum içimden Son zamanlarda alacan zaten sıkma kendini :) Ben 5. aydan itibaren almaya başlamıştım..

O çantadada hep bi eksik kalıyor galiba :) Terlik kaldı benimde
Sıkıntılar bi hafta çok oluyor bi hafta geçiyor çok ilginç :) İnşallah enerjin geri gelirde keyifle geçirirsin en kısa zamanda..

Oğlun nasıl?Daha da farkına varmaya başlamıştır :)

Son düzenleme:

Cnm bende kapaliyim ferace almak istiyorm.esim izin vermiyor normal tunik veya yarim pardusu al diyor ..bende sadece simdilik pantolon aldim..bencede tulum al madem var hastane cikisi ne yapacan 2.cisini tulum daha kullanisli bence ama yine sen bilirsin cnm valla benim elimden gelse simdi hazirlarim cantami ama iste esim erken diyor ve annem..:)))

Mrb Rabbim kucagina almayida nasip etsin cok sevindim senin adina burda boyle bir kurs filan yok ( olsaydi bende giderdim valla cok seviyorum ama kismet...

Mrb Rabbim kucagina almayida nasip etsin cok sevindim senin adina burda boyle bir kurs filan yok ( olsaydi bende giderdim valla cok seviyorum ama kismet...

Aminnn,cümlemize nasip olsun inşallah..
Başka hastaneye gidiyorsanda,kurslara katılabiliyorsun..Devlet hastanelerinde oluyor genelde..İnternet sitelerine bir bak istersen ya da arayıp bilgi alabilirsin

Aminnn,cümlemize nasip olsun inşallah..
Başka hastaneye gidiyorsanda,kurslara katılabiliyorsun..Devlet hastanelerinde oluyor genelde..İnternet sitelerine bir bak istersen ya da arayıp bilgi alabilirsin

Ben urfadayim..sordum yoktur dediler bakalim dr degisicm p.tesi gidicem baska dr bide ona sorcm kursu

Ben urfadayim..sordum yoktur dediler bakalim dr degisicm p.tesi gidicem baska dr bide ona sorcm kursu

Bence de sor,doktorla kalma hatta hastaneden bilgi al direk,bilmeyebilir doktorda..Çünkü onların dışında brşey kurs..
İnşallah vardırda gidersin,güzzel oluyor :)

http://www.urfadogumevi.gov.tr/habe...imi-tarafindan-halk-egitimleri-duzenlenmistir

Yapılan eğitimde “Güvenli Annelik, Doğum Öncesi Bakım, Hastanede Doğumun Önemi, Yenidoğan Bebek Bakımı,Aile Planlaması ve Erken Tanı (PAP Smear)” konuları hakkında bilgi verilmiştir.

Bak varmış :) Sana uzak mı yakın mı bilemedim ama :)

Son düzenleme:
Tmm tatlim valla cagirirm zatrn sinir hat saffada felaket sinirliyim yaww :)

Ben terlik aldim ama hic giyememistim hastanenin terliklerini veriyolar cok hafif rahat havlu gibi ustu oglum aslinda hersyn farkinda gecen gun karnimi acti anne eslem miraya bastrcam elimle diyor yani biraz kiskanclik var ultrasona goturduk onu babasi oglum bak eslem miraya diyor hani bebek yok bebek nerde diyor..eger gogus ucun yoksa gogus ucluklari satiliyor wee nin seffaf ondan da koy cantana benim gogus ucum hala yok :) bakalim yine onlarla emzircm heralde :) valla benimde top gibi duruyor ama oglumda cok daha buyuk bi toptu ve kilosu daha onde gidiyordu haftasi uyumlu kizimin 800gr cok dikkat et temizlik isinde cok yorma kendini zaten 15gune ayaklaniyosun sknti yapma suan tehlikeli donemdesin aman uzanma agir kaldirma bebek kordona dolanir kordondan kurtulr allah korusun cok dikkat et hadi iyi haberler bekliyorz

Cnm valla bu adamlar cok ilginc benim esimde tunikten pek hoslanmiyor daha dogrusu ailesi istemiyor diye o yorumsuz kLiyor bende israr etmiyorum ust katimdalar evden cikana kadar ferace giyiyorum crsida tunikle geziyorum cok rahat oluyor zaten tuniklerimide tugba venn den aliyorum oldukca uzun oluyor sadece iki karis yukarsinda pantolonlarin ve cok guzel duruyor ama hamilelik icin baglamali feraceyle rahat edersin normal pardesuler dugmeli oldugu icin onun acik kaliyor icine istedigini giyemezsn ama benden sana tavsiye biraz uzun tunikler cok rahat belki yine oye bisi alirm dogumdan sonrda kullanirim hem cok modern hem rahat gerci biraz pahali ama napim az olsun oz olsn :):) evt tulum alirim kizada hklisin ikinci hast cikisina gerek yok canta icin cok erken cnm ya mevsim mevsimi tutmuyor cunku bende oyuzdn beklirm birazdaha vakit gecsinde yazliklar iyice ciksin

evet biliyorum o hastane terliklerini,zaten özellikle almıcam yazlık şirin terliklerimi koyacam :)
Çocuklarda haklı valla kafalarında oturtamıyorlar bebek gb görmeyince,yeğenim diyor ki hala nasıl oluyor şimdi karnında hastaneye gelince yanında görecem,bir de soruyor hala sen şimdi su içiyorsun ya bebek ıslanmıyor mu :))))))

Aldım canım göğüs kalkanı ama daha çok yara olursa esyalarıma sürtmesin diye aldım,göğüs uçlarım var normal çok şükür,yara olursada ayva çekirdeğini daha da kötü olursa soğanı önerdi ebemiz..Soğanı bir akrabamda duydum çok kötü olmuştu ve geçiren tek sey soğan olmuştu,limon gb ezdirip kestikten sonra 1 damla damlatmak yeterliymiş..
Temizliğe ben hiç girmiyorum artık,öyle yavaşça süpürdüm sildim şimdiye kadar ama bu hafta itibariyle bırakıyorum,eşim zaten çok yardımcı sağolsun..Annemde gelip gidiyor sürekli,hiçbirşey elletmiyorlar artık :)
İnşallah iyi haberlerimiz olur hepimizin :)
Çok güzel birşeymiş,çok şükür iyide geçti hamileliğim,iyi ki kadınım diyorum,çok şükür ki Rabbim nasip etti böyle bir duyguyu,kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah..
Kimseye aratmasın..

Herseyi dort dortluk hayal ediyorz ne guzel :):) kiz yegenine cok guldum ne akillilar yaa bizimkide eslem mira tekme atiyor dedigimde hemen karnimi tutuyor eslem mira annemi dövme dövmee diyor cok alemler :) zaten yarim yamalak konusmasi var dedimki ogluma sen buyuycen abi olcan okula gitcen simdi her gordugune ben okula gitcem ben pilav yicem abi olcm diyor..hamilelik bir mucize gercektn oglumda ilk 3bucuk ay cok cektim ama sonrasi cook keyifliydi hatta dogumdan sonra esime karnimdaki tekmeleri ozledim diyordm ama bu hamileligm zor geciyor hayirlisi artik :) sogan isini bende duydum denemedim hatta demislerdiki bebegi ilk emzirmedn once yap ama gerek duymadim oglum pek emmedi gogus uclugu kullandim sonrasindada elektrkli pompayla cekip biberonla verdim insallah simdikilerdede sutumuz olur emzirmede cok hevesim var memisleer foraa :):)

İyi ki yapmamışsın bence birşey yokken gereksiz,en azından ilk senin kokunu alması varken neden bocalasın ki,yazık :)
Bana da özlerim gb geliyor bugünleride :) Gıdıklanarak uyanmayı fln :)))
İnşallah olur bakalım,o kadar zevkli miiiii :)) o zaman foraaa :)))

Buarada ay ay anne grupları olan sayfayı takip ediyor musun?

Son düzenleme:

İki gecedir okadR kipirdiyoki inan uykumdan uyaniyorum :) temmuz annelerindeyim cnm tAkip ediyorum

Kizlar bebeklerimizle ilgili whatsptaki grubumuza bekleriz her turlu sorun sıkıntımizi paylastigimiz annelik uzerine olan grubumza gelmek icin mesaj atiniz

slm kızlar nasılsınız kaç gündür giremedim şifremi unuttum yeniden alamadm e postanında şifresini unutmuşum sinir oldum :)

Kizlar nerdesiniz neyaparsiniz...ins hersey yolunda neferon shrmirac arkdaslarrr huhuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…