Kiz plojo hayirlisiyla atlatirsn insallah darisi bizim basimiza 24+6 yarin son gun 25haftaya gircez heyecan gunbegun artiyor birazda kilo alaydm iyiydi yaa 52deyim kizim 5gun once 800grdi ayy artik zaman gecsin durdu sanki ilerlemiyor ayy o minicikler bizi heycanlandircakkk :) bende 30.haftada cantami hazirlicam alisverisi tamamliycam senin kac haftan kaldi
İnan ben cok fazla bisi almadim bi evlerde giymk icin etek penye yelek diktrdm bide hamile pantalonu tunik yani disarsi icin bir takim aldim dugunlerde var ama almiycam belki kapali oldugum icin yazlik ferace alirim oda belki esimin is durumuna bagli..ay inanki hicbiside hevesim yok yaa kizin eksiklerini tamamlasam yeter gezmk bile pek istemiyorm..30haftadada cantami hazirlarim tamam iste...ya bisi sorcam hastane cikisi yerine kucuk pembe tulum alsam nolur cok hosuma gitti grdm gecengun kadinda hastane cikisi niyetine aliyolar dedi mantikli bence..zatem bi takim 5li hastane cikisi almis ananesi
Herkes iyidir umarıımm
Biz iyiyiz,son demler,son hazırlıklar :) Çok giremiyorum..
Dün bütün gün hastanedeydim,doğum kursu için,5 kişiydik son haftalarda olan ebe bizim için dünü ayarlamış sağolsun haftada 1 girersek tmmlayamayız diye,Pazartesi ve Çarşambada son konular var..Doğumhaneyide gezdik çok çok iyi bir deneyim oldu benim için,korkularımı önyargılarımı daha çok yendim diyebilirim..Çok sakin,temiz,sessizdi..2-3 oda son dkları bekleyen arkadaslar vardı gayet sakinlerdi,yeni doğmuş bebiş gördüm daha verniks tabakası üzerinde boyu,baş çevresi fln ölçüldü,bakmama izin verdiler :))
Çok heyecanlı son haftalar artık
Mrb Rabbim kucagina almayida nasip etsin cok sevindim senin adina burda boyle bir kurs filan yok( olsaydi bende giderdim valla cok seviyorum ama kismet...
Aminnn,cümlemize nasip olsun inşallah..
Başka hastaneye gidiyorsanda,kurslara katılabiliyorsun..Devlet hastanelerinde oluyor genelde..İnternet sitelerine bir bak istersen ya da arayıp bilgi alabilirsin
Ben urfadayim..sordum yoktur dediler bakalim dr degisicm p.tesi gidicem baska dr bide ona sorcm kursu
Ben urfadayim..sordum yoktur dediler bakalim dr degisicm p.tesi gidicem baska dr bide ona sorcm kursu
http://www.urfadogumevi.gov.tr/habe...imi-tarafindan-halk-egitimleri-duzenlenmistir
Bak varmış :) Sana uzak mı yakın mı bilemedim ama :)
Supersiiiinnnn aristiricam ...bende merkezdeyim ins olur bakalim
İnşallah bakalım,sana da miniğine yararı olur inşallah
Tmm tatlim valla cagirirm zatrn sinir hat saffada felaket sinirliyim yaww :)Iyi olmana sevindim cnm...biraz daha sabir bebisini kucagina alinca butun zorluklar gececektir insallah..benimk8 15 haftalik yinede zorlanniyorum simdiden nefes darligi basladi .ne yapalimm katlanacaz agizlarina vurunca benide cagir kiz yardim ederim :))))
36 yı deviriyorum artık :)
Herşey hazır,büyük temizlik var o da yarın annem,eltim fln olacak yapılacak inşallah..55le başlamıştım bende 66 buçuğum bu sabah itibariyle :))) Herkes seninde mi erkek diyor yahu,çok derli topluymuş :) Uslu benim kızım diyorum içimdenSon zamanlarda alacan zaten sıkma kendini :) Ben 5. aydan itibaren almaya başlamıştım..
O çantadada hep bi eksik kalıyor galiba :) Terlik kaldı benimde
Sıkıntılar bi hafta çok oluyor bi hafta geçiyor çok ilginç :) İnşallah enerjin geri gelirde keyifle geçirirsin en kısa zamanda..
Oğlun nasıl?Daha da farkına varmaya başlamıştır :)
Cnm bende kapaliyim ferace almak istiyorm.esim izin vermiyor normal tunik veya yarim pardusu al diyor ..bende sadece simdilik pantolon aldim..bencede tulum al madem var hastane cikisi ne yapacan 2.cisini tulum daha kullanisli bence ama yine sen bilirsin cnm valla benim elimden gelse simdi hazirlarim cantami ama iste esim erken diyor ve annem..:)))
Tmm tatlim valla cagirirm zatrn sinir hat saffada felaket sinirliyim yaww :)
Ben terlik aldim ama hic giyememistim hastanenin terliklerini veriyolar cok hafif rahat havlu gibi ustu oglum aslinda hersyn farkinda gecen gun karnimi acti anne eslem miraya bastrcam elimle diyor yani biraz kiskanclik var ultrasona goturduk onu babasi oglum bak eslem miraya diyor hani bebek yok bebek nerde diyor..eger gogus ucun yoksa gogus ucluklari satiliyor wee nin seffaf ondan da koy cantana benim gogus ucum hala yok :) bakalim yine onlarla emzircm heralde :) valla benimde top gibi duruyor ama oglumda cok daha buyuk bi toptu ve kilosu daha onde gidiyordu haftasi uyumlu kizimin 800gr cok dikkat et temizlik isinde cok yorma kendini zaten 15gune ayaklaniyosun sknti yapma suan tehlikeli donemdesin aman uzanma agir kaldirma bebek kordona dolanir kordondan kurtulr allah korusun cok dikkat et hadi iyi haberler bekliyorz
evet biliyorum o hastane terliklerini,zaten özellikle almıcam yazlık şirin terliklerimi koyacam :)
Çocuklarda haklı valla kafalarında oturtamıyorlar bebek gb görmeyince,yeğenim diyor ki hala nasıl oluyor şimdi karnında hastaneye gelince yanında görecem,bir de soruyor hala sen şimdi su içiyorsun ya bebek ıslanmıyor mu :))))))
Aldım canım göğüs kalkanı ama daha çok yara olursa esyalarıma sürtmesin diye aldım,göğüs uçlarım var normal çok şükür,yara olursada ayva çekirdeğini daha da kötü olursa soğanı önerdi ebemiz..Soğanı bir akrabamda duydum çok kötü olmuştu ve geçiren tek sey soğan olmuştu,limon gb ezdirip kestikten sonra 1 damla damlatmak yeterliymiş..
Temizliğe ben hiç girmiyorum artık,öyle yavaşça süpürdüm sildim şimdiye kadar ama bu hafta itibariyle bırakıyorum,eşim zaten çok yardımcı sağolsun..Annemde gelip gidiyor sürekli,hiçbirşey elletmiyorlar artık :)
İnşallah iyi haberlerimiz olur hepimizin :)
Çok güzel birşeymiş,çok şükür iyide geçti hamileliğim,iyi ki kadınım diyorum,çok şükür ki Rabbim nasip etti böyle bir duyguyu,kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah..
Kimseye aratmasın..
Herseyi dort dortluk hayal ediyorz ne guzel :):) kiz yegenine cok guldum ne akillilar yaa bizimkide eslem mira tekme atiyor dedigimde hemen karnimi tutuyor eslem mira annemi dövme dövmee diyor cok alemler :) zaten yarim yamalak konusmasi var dedimki ogluma sen buyuycen abi olcan okula gitcen simdi her gordugune ben okula gitcem ben pilav yicem abi olcm diyor..hamilelik bir mucize gercektn oglumda ilk 3bucuk ay cok cektim ama sonrasi cook keyifliydi hatta dogumdan sonra esime karnimdaki tekmeleri ozledim diyordm ama bu hamileligm zor geciyor hayirlisi artik :) sogan isini bende duydum denemedim hatta demislerdiki bebegi ilk emzirmedn once yap ama gerek duymadim oglum pek emmedi gogus uclugu kullandim sonrasindada elektrkli pompayla cekip biberonla verdim insallah simdikilerdede sutumuz olur emzirmede cok hevesim var memisleer foraa :):)
İyi ki yapmamışsın bence birşey yokken gereksiz,en azından ilk senin kokunu alması varken neden bocalasın ki,yazık :)
Bana da özlerim gb geliyor bugünleride :) Gıdıklanarak uyanmayı fln :)))
İnşallah olur bakalım,o kadar zevkli miiiii :)) o zaman foraaa :)))
Buarada ay ay anne grupları olan sayfayı takip ediyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?