Kizlar nerdesiniz neyaparsiniz...ins hersey yolunda neferon shrmirac arkdaslarrr huhuuu
Pisiyoruz pisiyoruuz :):) iki gundur felaket pisiyorum ya ne kadar sicak var geriyekalan 90gun nasil gecicek pöfff bu gidisle sicaktan mahfolcaz yeni haftama girdim artik 25+2 deyiz bi 30 olsam heycan articak :) biz gezmelerdyz iki gundur komsulari geziyorz sen napiyosun cnm
Cnm bende bugun gezmeye ciktim ...pisiyorsunda bide beni dusun urfanin sicagi simdiden yakiyor agustos 45 dereceyi bulsa iyii bu yaz gecmez bence..30 da gorursun ins..ben diyordum acaba 12 haftsyi bulsaydim simdi 15 +4 deyimm :))
Cnm bende bugun gezmeye ciktim ...pisiyorsunda bide beni dusun urfanin sicagi simdiden yakiyor agustos 45 dereceyi bulsa iyii bu yaz gecmez bence..30 da gorursun ins..ben diyordum acaba 12 haftsyi bulsaydim simdi 15 +4 deyimm :))
Cinsiyet belli oldumu erkekse cabuk anliyolar kizda hemen soylrmiyolar
Valla cok iyi olurdu sana gelseydim :)) normalee yazin 10 gunlukte olsa tatile cikardik ama buyaz esim diyor zor maddi yonden kismet bakalim..yarin ins cinsiyetini ogrenecem hayirlisi bakalim.merak ediyorum:))) Rabbim herkesin gonlune gore versin
İnanki evlendigimden beri hic tatile cikmadim hafta sonu pazar gunleri piknik gezinti falan yapiyorz tek..yazin esimin isleri yogun oluyor kisin gitsekte kucuk cocukla ne anlicaz gittigimiz yerdn arada istanbula fln gidiyorz cogu ailem orda oda cmrtsi gidip pazar gecesi donuyorz anliycagn cok dertliyim bu tatil konusunda..en azindan hafta sonu icin yakin yerlere otele yada pansiyona yerlessek o bile degisiklik olck ama birazda annesinden cekiniyor esim biraz fazlaca karisirlar bize huylari....ama diyorum simdiden ya son ayimda yada 40cikinca 2gunlugune olsn evin stresinden uzakta olmak istiyorum diye.. kizinmi var oglunmu var senin
Çok şükür bu konuda eşim pek ailesine bakmaz benim kayinvalide pek istmz gitmenizi hhatta biz tatilden gelince benimde götür der,:))eşimden onu 3 günlüğüne kaplıcaları götürür biz tatilderken habire arar. ...1, oğlum var 6 yaşında ..bugünlerde eşime rourke bizi götür kaplicalara 2 gümrükte olsa ankette var güzelde ,2 saat uzaklıkta bize
Hosgeldn cnmSelam kızlar bende geld
Çok şükür bu konuda eşim pek ailesine bakmaz benim kayinvalide pek istmz gitmenizi hhatta biz tatilden gelince benimde götür der,:))eşimden onu 3 günlüğüne kaplıcaları götürür biz tatilderken habire arar. ...1, oğlum var 6 yaşında ..bugünlerde eşime rourke bizi götür kaplicalara 2 gümrükte olsa ankette var güzelde ,2 saat uzaklıkta bize
Hosgeldn cnm
Biz pek bi anaciyiz :) neguzel buyutmusun oglunu rabbim saglikli sihhatli bi kiz verir insallah iki guzel duyguyuda tadarsin ilk basta saglikli sihhatli olsunda yeter :) ya varya karnim ac ama cnm bisi istemiyor anlamadm gitti
Amin..ins cumlemize saglikli hayirli evlat versin rabbimm..bazen banada olur acikirim ama cnm bisey istemez biyle bir durumda 1 bardak sut ic iyi geliyor..cnm
Cnm dktr donusu haber ver bize bebisin napiyo iyimi..aynrn bende 1bardk sut ictim hatta gecede yanima koydum wc ye kalkinca ictim..esim diyoki hatun oglanin sutlerine ortakcimi oldun :)) 12li litrelik sut paketi aliyodu haftada bitiyodu simdi de iki koli olarak alir heralde :):)
Cnmmm dun dr gittim hersey yolunda dedi bebisim uyuyordu :))) veee ogrendik dun bir oglumuz daha olackmis ..kismet ins hersey yolunda olur Rabbim isteyen herkese bu heycani tatdirsin insd
Hayirlisi olsn tatlim ne guzel iki oglan anasi olcaksin iki oglun sirt sirta verck en son gittigmde benim kizimda uyuyodu :) hamile kalmadan once hep diyodumki erkek olursa dogurmam geri koyariz askisi diyodum guluyoduk bi hamile kaldim okdr sknti yasadmki eli ayagami saglikli olsn dedim bide oglumdaki gibi bulanti cekince herkes erkek bu ddiler cok alistirdm kendimi 17.haftada dktr kiz dedi inanki hala inanasim grlmiyor ama babasi cok sevindi nefesi tutuldu kiz oldugunu ogrenince bi oglumuz var hayirlisiyla bi kizimiz daha olck...olsn cnm ucuncu kiz olur belki :):)
Rabbim razi olsun saol cnm..kendimizi kiza alistirmistik esim doktora diyorki eminmisiniz birdaha bakin dr guldu bak dedi 4 boyutluyu acti esim himmm hayirlisi dedi sustu ..sevinmedinmi dedim esime yoooo hayili saglikli olsun hepsinden onemlisi oo dedi ama kiz demistik ya dedi oyuzden durdum dedi....Allah kucagimiza saglikla almayi nasip etsin..kismet :))))
Benim oglumun cinsiyetini doktor 6aylikken soyledi oda baska dktra gitmistk net olarak o soyledi.ilk basta erkek dedi tabi esim havalara uctu sonra kiz dedi doktrn odasindn surat 5karis cikti bidaha bu dktra grlmiyorz dedi sus be dedim aradan iki gun gecti baktim kiz ismi dusunuyor su olsnmu bu olsnmu falan diye alistirdi kndini yani sonra ben evde buyuk temizlk yaptm sancilandim kendi dktrm izinliymis baska bi dktr vardi ultrasonda bi bakti bak pipisini acmis oglun dedi biz şook :):) ay esimi gorsen kanat takmis ucuyodu krndi dktrumada doguma girene kadr cinsiyetini hic sormadik :) valla ilk basta biraz huzunlrniyolar ama sonrasinda alisiyolar valla sknti yapma sirtin yere gelmz iki oglun olcak de :):) esim simdidrn diyoki hatun hamileligin zor gecmese kizda buyuyunce belki bitane daha yapariz oglumuz olur :):) adam beni uretken makina saniyo heralde.ama bende cvp hazir sen hamile kal dogur ben bakarim bakmasi kolay hamilelik dogum zor :)
Valla haklisin bende aynisini dedim.. 2 erkek babasi oluyorsun dedim saol saol dedi asma yuzunu 3.cusu kiz olur dedim adamm soook olduu ne diyor ee nevaar dedim nazli bir kizimiz olur dedim hiii diyor onun icinmi icin icini yiyor nasil dogurucam diye ( normal dogumdan cok korkuyom )ee haklisinda diyorum ama soyle bir tatli bana benzeyen bir kiz olsa cicili bicili giydiriz diyorum diyor istersen bu konuyu dogumdan sonra konusalim bakalim ayni fikirdemisin ..guldum sende haklisin dedim..shrmrc aslinda en guzeli 2 kiz 2 erkek kizada yoldas olur kizadaama iste bu zmnda bakim zor
Hosgeldn cnm
Biz pek bi anaciyiz :) neguzel buyutmusun oglunu rabbim saglikli sihhatli bi kiz verir insallah iki guzel duyguyuda tadarsin ilk basta saglikli sihhatli olsunda yeter :) ya varya karnim ac ama cnm bisi istemiyor anlamadm gitti
Evlat evlattir ama gonul ikisinide istiyor iste :) biz 3kardesiz 2abim var sulaledede tek kizdim simdi 8yasinda kiz yegenim var annem beni hic istememis kaza kursunu olmusum :) sonradanda kiz oldugumu ogrenince cok sevinmisler sansli bi cocuktum :) belki seninkide oyle olur :):) benim kayinvalide eltime erkek erkek diye tutturdu benim oglum olcagini duyunca eltimde ucuncuyu yapti ay farki var aralarinda oglumla ucuncusude kiz oldu simdi 3tane kizi var :) fesatlik yaptilar bana rabbim reva gormedi..inanki simdi buda oglan olsaydi kayinvalidem eltime yine dogurtturcakti gerci hala diyor 4uncuyu yapcak diyor :):) esin bikac gun zorlanir anliyorum sizin durumu ama cevreden ooo iki oglan babasi oluyon fln dediklerinde gururlanir bak gorursun :) insallah rabbim senin guzel niyetini gorurde sana guzel bi kiz evladi nasip eder ilk basta hayirli evlat olsunlar
Sağolun kızlar bende heyecan çok 33 hafta dayım heyecan çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?