Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Ay ne guzel ya bizde kalabalik kardes olsaydik keske..kayinvalide isi zor benim ama napim sabrediyorm insallah mukafatim guzel olur benimde sinavim bu yondeymis arada kayis atiyorum ama yapcak biseym yok cok ayrimcilik yapiyor eltimle ben arasinda ve bunun herkes farkinda en onemlisi esim herseyin farkinda :) isim dusunmeye basladinizmi oglun icin

Evet guzel ...onemli olan esin zaten gerisi bos :)))) rabbim yardici olur ins...ogluma isim salih veya yalcin istiyorum bakalim hangisi kismeti :)))

Kizlarr dun bugun coook duygusaldim ( neden oldugunu bile bilmiyorum sabah kahvaltisini mahvettim agladimmm sebepmi dun esime canim tavuk istiyor dedim oda yarin aksam yeriz dedi aglmaya basladim ..neymiss hemen almasi gerekiyordu esimin.......o anki dusuncem oydu..oyle bir agladimki suan gozlerim agriyor offff sonra esim sofradan kalkti amann yaaa cokk kotu oldum simdi dusunuyorum da nekadar sacmaladim bunu neden yaptim anlamadimda:26:

Merhaba bende bebek bekliyorum 4. Ayimi doldurdum 5. Ayima girmis bulunuyorum. Yarin doktor kontrolunuz var bebegimizi gorecegiz cok heyecanliyim :)

Merhaba kzlar bn 31+6 gnluk hamileyim bebegmin hareketleri iki gndur cok canmi acitmya basladi bide kasik agrim oluyodu ama iki gndur cok fena durum adet olckmism gbi yuruyemiyorm o derece yasayan varmi bnmle ayni durumu ??

Kizima kavusuyorummmm

slm kızlar napıyosunuz nasılsınız bu aralar giremedm şimdi tekrardan aranızdayım :)

Ooo seda hanim hosgeldiniz kacak seni nerelerdeydin:) oglus nasil alisverise basladinmi? ....YİLDİZ cim oglunun ismi cok guzlmis allah adiyla yasatsin benimde oglum olsaydi huseyin Mirza koycaktim iki isim yani..kuzum o duygusallik hepimizde var ayrica sinirlilikte eklenince daha vahim oluyor :) bende salakca seyler dusunup krndi kendime agliyorum bazen ama bu aralar daha iyiyim bazen sevincliyim bazen huzunlu cok dengesiz yani sinirden oglumun kalbini cok kirdigimin farkindayim bosu bosuna yavruma bagirip hirpaliyorum sonrada cok uzuluyorm agliycak gibi oluyorm..insallah esin anlayisli biridir naz ceken adam iyi oluyo hamilelikte :))

geldm canın buradayım bi kaç tulum zıbın aldm iki hafta sonra gidip ankaradan beşik araba anakucağı falan alıcam işte daha erken ya dünde tetanozu vuruldum ikinciyi şükür bitti kurtuldm öle işte :) sen neler yapıyosun nasıl gidiyo

Merhaba kzlar bn 31+6 gnluk hamileyim bebegmin hareketleri iki gndur cok canmi acitmya basladi bide kasik agrim oluyodu ama iki gndur cok fena durum adet olckmism gbi yuruyemiyorm o derece yasayan varmi bnmle ayni durumu ??

Kizima kavusuyorummmm

Canim o agrilari bende o haftalarda cektim hata halen cekiyorum.doktora gitdim normal dedi.bi kac sebebi olabiliyormus mesela rahim büyüdüyü icin yada bebek yavas yavas dogum pozisyonuna girdigi icin. Doktorum bana erken dogum olabir dedi simdi 40 haftalik oldum halen bebegim gelmedi:) o agirilar icin doktorum bana Magnesium diye bi vitanmin verdi cok iyi geldi sende doktoruna bi sor:)

Tamam canm ckk sagol cvbin icin buarada Allah kurtarsn gunlerindesin

Kizima kavusuyorummmm

iyim canım şükür sen nasılsn nasıl gidiyo oo seninkidemi oğlan yerim ben onu :)
Bende iyiyim cnm geciyor simdilik...yaa oglum 16 +4 gunluk olduu

Evet bende oyleyim simdiii..... kalp kirmak kotu ama elimde degil gecer ama insss..esim bazen naz ceker bazende kendini alip gidrr belli etmiyor durumu ..:)))))

Merhaba bende bebek bekliyorum 4. Ayimi doldurdum 5. Ayima girmis bulunuyorum. Yarin doktor kontrolunuz var bebegimizi gorecegiz cok heyecanliyim :)

Merhaba cnm Rabbim kucagina almayi nasip etsin suan cok heycanlisin eminm bende gecen hafta senin gibiydimm elim yureyimde saatler gemek bilmiyordu hayili haberle gel ins :)))

Kizima kavusuyorummmm

Canim artik sayili haftan kalmiss yavas yavas kendini hazirla diyor bebisinn annesine ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…