geldm canın buradayım bi kaç tulum zıbın aldm iki hafta sonra gidip ankaradan beşik araba anakucağı falan alıcam işte daha erken ya dünde tetanozu vuruldum ikinciyi şükür bitti kurtuldm öle işte :) sen neler yapıyosun nasıl gidiyo
Brnde yavastan hazirliklara basladm dun hastane cikisi baktim kizima pek begenmedik vakitte azdi mac var diye erken donduk bende battaniyesini aldim bide bandana aldim kizimin basina esim dalga geciyor biz oglumla maca gideriz sizde suslu kizi suslu anasi manikure gidersnz diyor :) ananeside alisveris yapmis krndimede pijama takimi aldim pudra pembesi bitanede dogima yakim alcm..bebek arabasi arkadasim jole diye bi marka almis e bebekten hemde cok uygun asiri kocaman bi araba degil hafif cok kullanisli hosuma gitti e bebek varsa bi bak..benim iki bebek arabam var miractan kalma..eger araba kullanmiyosan pusetr hic gerek yok bence ben sadece arabada kullandim ama anadizi diyolar ya o cok rahat oluyor bizimki bozuldu dun baktik esimle bitane ondan alcam kucuk besik yerinede oyun parkinada bakabilirsn gunluk oturdugn yerde anadizi kullanirsn ben oyle yapmayi dusunuyorum :)
MERHABA
bende yakın zamanda istanbul'a dönuyorum alışverişlere başlıcam kızım için ilk ay için neler almalıyım bana yardımcı olabilirmisn..2 temmuza geliyor doğumum yaz vakti
Cnm hosgeldn :) bende temmuz annesi olcam topigi takip et temmuz annelrini bak iyi oluyor bisuru sey ogreniyorz..iki hastane cikisi al bikac uzun kollu tulum digerlerini kisa kollu alirsn cok asiri alma cabuk buyuyolar penye battaniye polar battaniye biberon emzik yatak araba ama hatirladigim kadariyla sen soguk memleketteydn eger orasi soguk olcaksa oraya gore al derim aksam uzeri usurler gunduzde kisa kollu minik taytlarla yada sortlarla gecirirler :) ayy cok hos ne guzel ya :) kiz kiyafetleri super
Hoşbuldum :) doğumdan sonra 2 ay kalıcam istanbulda pek bir şey almayıda düşünmüyorum aslında ama bebek kıyafetlerini görünce dayanabilirmiyim bilmiyorm..
Brnde yavastan hazirliklara basladm dun hastane cikisi baktim kizima pek begenmedik vakitte azdi mac var diye erken donduk bende battaniyesini aldim bide bandana aldim kizimin basina esim dalga geciyor biz oglumla maca gideriz sizde suslu kizi suslu anasi manikure gidersnz diyor :) ananeside alisveris yapmis krndimede pijama takimi aldim pudra pembesi bitanede dogima yakim alcm..bebek arabasi arkadasim jole diye bi marka almis e bebekten hemde cok uygun asiri kocaman bi araba degil hafif cok kullanisli hosuma gitti e bebek varsa bi bak..benim iki bebek arabam var miractan kalma..eger araba kullanmiyosan pusetr hic gerek yok bence ben sadece arabada kullandim ama anadizi diyolar ya o cok rahat oluyor bizimki bozuldu dun baktik esimle bitane ondan alcam kucuk besik yerinede oyun parkinada bakabilirsn gunluk oturdugn yerde anadizi kullanirsn ben oyle yapmayi dusunuyorum :)
hadi ya bak sen almışsın bile bende daha bi istek yok alırız daha çok deyip geçiyorum :) valla eşin doğru sölüyo süsle kızını oh gezin en güzeli :) ben daha kendimw pijama takımı almadm yazlıklae çıksında öle alırım artık bide araba koltuğu mecbur almak lazm araba kullanıyoruz hep biyere falan giderken iyi olur işte geçen arkadaşta gördm böle uzun ayaklı sallanıyo ana kucağı dedi sanırım ismine onda yatırıyo salonda orda yediriyo falan bayağı kullanışlı ondanda kesin lAzm beşiktede ben park beşiği sevmedm beşik gibi şık ağır durmuyo büyük karyola beşik alınınca 4 yaşına kadar falan yatar zatn oda yapmıycam şimdi yapsam anaokul çağında çoocuk beğenmiyo çizgi film karakterli oda istiyo ozaman yapacam ben
Evet kusum bak o anadizi iste dun baktim burda 85, 90lira fiyatlari cift yonlu sallaniyor cok rahat..puseti ben pek kullanmadm bi sure sonra zatrn sigmiyolar icine yukseltici alman gerekiyor :)
Cok pahali seyler alma ozaman cnm cunku cabuk buyuyolar eskimiyo hic bikac kez giydiriyosn hem dogunca beraber cikar alirsinz ihtiyac olursa :) zaten buna inan oglum 3yasinda buyudu yani abi oldu onun kiyafetlrri okadar pahali oluyoki kucukken herseyi uyguna buluyosun cok cesit oluyor fazla kirletmiyor ama simdi hem cok pahali hemde fazla gerekiyor surekli yikaniyor eskiyor verdgn paraya degiyor kendinizi buyumesine saklayin ihtiyactan aliniyo cunku keyfiye degil :)
Kizlar aciktiiim hadi geln kahvalti yapalim tek basina yapilmiyo yaa
tunaydınn :)
ayy benım bu aralar iştahım çok açıldı devamlı yemek istiyor canım
Kiz hic sorma bende acikiyorum cok dolu dolu tabaklar yemiyorm ama az sk sk yiyorm 5.ayda 46liloydum simdi 7.ay 53oldum 2ayda 7kilo massallah :) ilk basta vermistim baya kilo oyuzden sorun olmuyor hatta iyi oluyor haftada 1kilo aliyorum 60a kadar yolum var :) kacinci haftadasin ben 26+2 oldum
ben ciddi kilo aldım başından beri 70 kilo ile hamile kaldım 83 kiloyum şuan ve 29 haftalık oldum daha da alırım diye düşünüyorum istemesemde ...bende kabızlık var düzenli değilim oda canımı sıkıyor çok su içiyorum gün içinde 3 lt yakın içerim yatana kadar su olarak sadece diğer sıvı tükettiklerim hariç ama durum iç açıcı değil..ayrıca birde bebek arabalarına bakıyorum da çok pahalı internette normalde sorma şansım olmamıştı istanbul da 3000 tl rakamlarda görunuyor magazalrda nasıldır acaba senın bakma şansın oldumu .
Olsn cnm senin boyunda uzun dogmdan sonra verirsn kiloyu...ilk gebelikte benimde kabizlik sikintim vardi gun kurusuvkayisi ye..suan iyiyim ya kabzlik skntim yok sukur sanirm ekmek yemedigim icin..araba fiyatlari cok ucukmus yaa one oyle ben ogluma 280liraya almistim sonrasindada indirimden 70liraya baston araba aldm ikiside yeni valla duruyor hatta bazen bastona bindiriyorm uzun yol yuruycegm zaman..sen bilirsn ama okadar paraya yazik gunah normal bisey al
haklısın aslında bu 4 tekerlekli olanları sürmek zor gibi ablamdan biliyorum, 3 tekerlekli yüksek arabalardan düşündüm ben onlardan pahalı birde burası soğuk ülke olduğu için ayakları dışarda olanlardan düşünmedim kararsızımda artık gelince karar vericem.kayısı var burada ama gunkurusu şeklinde değil istediğim gibide bulamadıım.Gelince artık havuza gidip spora gitmeyi düşünüyorum biraz yüzüyüş yapma sorunu var bende dışarı çıkmak zor geliyor bana :)
Benimkide 3tekerlekliydi ama devrilme riski oluyor bebek buyuyup one dogru gelince biraz zor oluyor tabi orasi farkli iklim sartlarinda ona gore kullanisli biseyler alman lazim..ama yinede cok pahali geldi bana bebek araba fiyatlari sonucta herzaman disarda olck degilsnki normal biside olabilir bence :) disarda gezmeyi bende istemiyorm artik ya ufak ufak sancim oluyor cok ayakta kalinca bide useniyorum isin acikcasi ne yalan soyleyim :):) ben oglanin pesindeyim aksama kadar iyi spor yapiyorum yani galiba oyuzden cok asiri kilo almiyorm :)
sen iyisin bana evde karışın bir şey diyen olmaığı için yemek ye yat durumu benım :)
Ay bazen bi uykum geliyor ama mirac uyumayinca bende uyuyamiyorum cocuk olunca evde cok dagiliyor ev topla sil supur yemek yap camasir yika utule derken zaten vakit bulamiyorm pek dinlenmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?