olsun alışkın olursun hem tecrübelisin de.
Normalde sikinti olmazda gercektn hamilelikte insanin dinlenmeye ihtiyaci oluyor.oglumda cok duskun oldu bana eskiden babannesinde babasinda ananesinde dururdu ama simdi hickimseyle durmuyor anneme gitceeem diyip duruyor :)
AA O ZAMAN bebek doğdugunda etkilenmez umarım çok bağlandıysa sana :)
Kizlar az once faz akinti ve kasik agrisi nedeniyle dr a gittim.cok kucuk bir kan pihtisi ve tam olusmamis belli belirsiz bir kese goruyorum dedi. Ve supheli gebelik dedi.
Beni bilgilendirin lutfenn supheli gebelik nedir
Kan tahlili de verdim.kizlar bana cok dua edin olur mu.o kadar cok ihtiyacim var ki
Kizlar az once faz akinti ve kasik agrisi nedeniyle dr a gittim.cok kucuk bir kan pihtisi ve tam olusmamis belli belirsiz bir kese goruyorum dedi. Ve supheli gebelik dedi.
Beni bilgilendirin lutfenn supheli gebelik nedir
Kan tahlili de verdim.kizlar bana cok dua edin olur mu.o kadar cok ihtiyacim var ki
canım şüpheli gebelik demek gebelikten dolayıda o pıhtı olabilir başka bişeyden dolayıda olurdemek inş hamilesindir kan tahlilin bskalım ne çıkacak ozaman birde bir hafta geçince tam net belli olur
Kan tahlilimi aldim 1546
Sizce nasil kizlar doktorlar hemsireler hamilesin dedi
Kac Haftalik diye sordum cok yeni dediler sizce kac haftalik
Kan tahlilimi aldim 1546
Sizce nasil kizlar doktorlar hemsireler hamilesin dedi
Kac Haftalik diye sordum cok yeni dediler sizce kac haftalik
Herkese cok tesekkurler 4 hafta once rahim filmi cektirdim.filmde gebelik cikmadi.insallah hsg cekildigim sirada hamile degilimdir
yok canım ondan korkma daha kese oluşmadığı için bişey olmaz bende hamile kalmışım ama bilmiyodm iki gün önce film çektirmiştim doktor kese yok daha korkma demişti
Icimi rahatlattin canim.tam 33 gun once hsg cekilmistim.degerlere gore 5 haftalik gorunuyorum ama dr tam net degil dediyok canım ondan korkma daha kese oluşmadığı için bişey olmaz bende hamile kalmışım ama bilmiyodm iki gün önce film çektirmiştim doktor kese yok daha korkma demişti
yok canım ondan korkma daha kese oluşmadığı için bişey olmaz bende hamile kalmışım ama bilmiyodm iki gün önce film çektirmiştim doktor kese yok daha korkma demişti
Evet bende de ayni sorun olduu(( kolumda uyusma ve sisme oldu boyun ve kol filmi cektim 21 ocakta 26 ocakta hasta olacaktim olmadim 10 gun sonra dr gittim hamileyim
Canim sen rahim filmi mi cektirmistin yoksa normal film m8
yok canım korkma sıkıntı yok bişey olmaz dediğim gibi kese olmadığı için daha
Ins canim..doktorda ayni seyi soyledi.korkma ozaman 2 haftalik sindir bisey olmaz zaten olsaydi duserdi dedi Rabbime sukur olsun suanda hersey yolunda
maşallahhh hep öle gitsin ozaman sen yinede dikkatli ol ev işlerini falan otura otura yap bi yerlere uzanma çok yol yürüme ilk üç ay dikkat et sonra sıkıntı olmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?