Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Ooo sevindimn cnmm cok guzelrabbim saglikla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin ins ... benim abiden kalma var onlari kullanacam artkk benim dogum son baharda ogluma badi pijama aldim...

Kizlarr 17 haftamda gobegimin alt kisimi baya bir yumusak oldu gece uyumadim cok korktumm ((* neden oldu anlamadim sonra tatli biseler yedim bebegim kucuk kucuk pit pit yapti :))) derin bir nefes aldim neden oluyor hala yumusak 10 gun sonra kontrolum var acaba neyapmaliyim sizce ?

Cnm benim daha yeni serlesmeye basladi sorun yok sknti yapma bnce

Ooo sevindimn cnmm cok guzelrabbim saglikla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin ins ... benim abiden kalma var onlari kullanacam artkk benim dogum son baharda ogluma badi pijama aldim...

sanada az kalmış canım inş hayırlısıyla alırız kucağımıza sen almışsn yine bişryler bende hiç tık yok :)

kızlarr miğdem çok kötü yine ya azda olsa bişey yesem saatlerce ağrısını sıkıntısını yaşıyprm hazmedemiyorm yediklerimi bide yanma var napacağımı şaşırdm artık bişey yemeye korkuyorm

Cnm benmde asiri bulantim oluyor arada heryer kokuyor donem donem oluyor bi sure geciyor

Mide bulantisi ve yanma arada bende oluyor cok sIk deyil ....gecer gecer bunlarda gecer ins ....:)))) ozlerizz bu gunleri

Yok kiz su bulanti yanma isini hic ozlicegimi sanmiyorum :):)

Sacma olcak ama ben ozledim...nasilmi oglum 6 yasinda yengem hamile kalinca gobisi felan cikti mide bulantisi felan derken aksam esime dedim ben bebk ozledim karnimda hareket etmesi :))) sabah mide bulantisi veee kokuya asiri duyarlilik ve esim dediki madem ozledin sen bilirsin dedi ve hamileyim :))) Rabbim isteeyen herkese nasip etsin ins ...yani diyecegim o kii zamanla insan ozluyor

Komiksin kiz :):) ucuncuyu bende simdiden istiyorm walla ikinci dogmadi gerci ama olsn :):) walla isterim yine hamile kalmak ama bulanti fln olmazsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…