Kizlar napiyosunuz
saatin 5 olmaasını bekliyorum :) bir an önce eve gideyim kendimi atayım koltuga:))
Az kalmis cnm sabret :) ne is yapiyosn
inşaat mühendisiyim canım sen? bu arada hamile misin?
oo iyi bakalım kurtulmuşsun sende canım bundan sonra süper geçecek :) bende napıyım işte 27. haftadaym artık yavaştan başladm hazırlığa pek anlamıyorm araştırıyorum faln bugün çeyz mağazına sipsriş verdm yorgan bsttaniye alt temzleme bezi faln onlar yapılacak öle işte canm :)
Kizlarr 17 haftamda gobegimin alt kisimi baya bir yumusak oldu gece uyumadim cok korktumm((* neden oldu anlamadim sonra tatli biseler yedim bebegim kucuk kucuk pit pit yapti :))) derin bir nefes aldim neden oluyor hala yumusak 10 gun sonra kontrolum var acaba neyapmaliyim sizce ?
Offff bu kabızlıktan ölücem 24. Haftadayızzz
Offff bu kabızlıktan ölücem 24. Haftadayızzz
Cnm bide kan veya vitamin kullaniyosan onlari bikacgun birak sonra tekrar baslarsn
Ooo sevindimn cnmm cok guzelrabbim saglikla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin ins ... benim abiden kalma var onlari kullanacam artkk benim dogum son baharda ogluma badi pijama aldim...
kızlarr miğdem çok kötü yine ya azda olsa bişey yesem saatlerce ağrısını sıkıntısını yaşıyprm hazmedemiyorm yediklerimi bide yanma var napacağımı şaşırdm artık bişey yemeye korkuyorm
Mide bulantisi ve yanma arada bende oluyor cok sIk deyil ....gecer gecer bunlarda gecer ins ....:)))) ozlerizz bu gunleri
Cnm benmde asiri bulantim oluyor arada heryer kokuyor donem donem oluyor bi sure geciyor
Yok kiz su bulanti yanma isini hic ozlicegimi sanmiyorum :):)
Sacma olcak ama ben ozledim...nasilmi oglum 6 yasinda yengem hamile kalinca gobisi felan cikti mide bulantisi felan derken aksam esime dedim ben bebk ozledim karnimda hareket etmesi :))) sabah mide bulantisi veee kokuya asiri duyarlilik ve esim dediki madem ozledin sen bilirsin dedi ve hamileyim :))) Rabbim isteeyen herkese nasip etsin ins ...yani diyecegim o kii zamanla insan ozluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?