- Konu Sahibi nurcanca_41
-
Benim de merak ettiğim 1 paket 1 no yenidoğan bez (markası ne olursa olsun) ilk bir ayı çıkarır mı?
Bezin sızdırması genel olarak bebeğin kilosuna uygun olmaması sıkı bağlanmaması yada doğru bağlanmaması sonucu oluyor.Bağladıktan sonra ben mutlakakenardaki fırfırlarını dışa doğru çekerek düzeltiyorum onlar kıvrık kalınca mutlaka sızıyor.Premium care ile başlamıştım ben oldukça başarılı ama bebek büyüdükçe prima aktif bebek ile daha rahat ettik.Çünkü premium care e göre daha çok hava aldığını düşünüyorum özellikle yaz aylarında daha az pişik yapıyor.Birde bebeğin altını kapatmadan önce iyice kurulamak çok farkediyor.Islak mendilin nemini bez çekiyor ama cildin kat yerleri nemli kalırsa pişik kaçınılmaz oluyor.Bence pişik sadece beze bağımlı bir durum değil altının temizlenme şeklide pişikta büyük rol oynuyor.
Premium care'i kaç aya kadar tavsiye edersiniz? Biz 1 paket Prima yenidoğan ve 1 paket Prima Premium Care aldık. Sanırım iki paket bez ayı çıkarmayacak, öyle diyorlar :)
mrb hanımlar 2. hamileliğim oğlum bi süpriz yapıp heyy bende burdayım dedi 22. haftamızdayız ilk oğlum 7 yaşında prima ile büyüdük, evt güzel ama diğerlerine göre biraz tuzlu yine aklımda o vardı ama çevremdeki herkes çok pahalı başka araştır diyip duruyo siz hangi markaları kullanıyorsunuz tavsiyelerinize ihtiyacım var stok yapmaya başlıcam :) ayrıca şampuan ve bakım ürünlerinden hangilerini almalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?