- 10 Mart 2012
- 1.893
- 215
- 363
- Konu Sahibi daisyyy599
-
Burdan eşi çamaşır makinesi tamircisi olan biri söylemişti 2-3 yılda değil 7-8 yılda zararı varmış. Çok güzel temizliyor ama makineme de kıyamadım :)ben 3 yıldır sabuntozu kullanıyorum hem bulaşık makinesinde hem çamaşır makinesinde çok şükür şimdiye kadar hiç arıza vermedi kireçlenme bile olmadı üstelik ekstra yumuşatıcı leke çıkartıcı vs. kullanmama da gerek kalmadı. konsantre olduğu için 3 kglık paket 3 ay yetiyor :) :)
anlıyorum tatlım inşallah benim makinem bozulmaz o zaman ne diyeyim :)Burdan eşi çamaşır makinesi tamircisi olan biri söylemişti 2-3 yılda değil 7-8 yılda zararı varmış. Çok güzel temizliyor ama makineme de kıyamadım :)
Canım e bebekte dün baya indirim vardı ben friendly aldım 2 tl liğini bir de 2 tl lik baby me aldım friendly leke çıkarıcı da aldım ilk aylar friendly kullanmayı düşünüyorum çünkü kokusuz ve organik sonra baby me ye geçeceğim bakalım nasıl olur bilmiyorumkonuyu canladirsak biraz bir suru marka var nelere devam ediyorsunuz benim magazalarda gördüğum friendly diye bir marka var unibayb var dalin var ben almadim henuz karar veremedim sabun tozuny da duydum ama bilemedim
arastirip mi aldin denk mi geldi canimCanım e bebekte dün baya indirim vardı ben friendly aldım 2 tl liğini bir de 2 tl lik baby me aldım friendly leke çıkarıcı da aldım ilk aylar friendly kullanmayı düşünüyorum çünkü kokusuz ve organik sonra baby me ye geçeceğim bakalım nasıl olur bilmiyorum
Yorumlarını filan okudum araştırdım biraz friendly kokusuz ve doğal içerikli olduğu için ilk zamanlar kullanırım dedim lekeler çıkmazsa diye leke çıkarıcısını da aldım baya iyi yorumlar vardı leke çıkarıcısı için. Baby me ye sonra dan geçerim dedim onunda yorumları iyiydiarastirip mi aldin denk mi geldi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?