Doğuma Hazırlık Bebek çamaşırlarında hangi deterjan kullanılmalı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Sabun tozu kullananlar kendiniz mi rendeliyorsunuz ve yumuşatıcı kullanıyor musunuz

E bebek -baby&me deterjan ve yumusatici kullaniyorum cok memnunum
Leke olunca deterjandan biraz lekeye dokup bekletiyorum yikaninca teryemiz oluyor ve harika kokuyor

E bebek -baby&me deterjan ve yumusatici kullaniyorum cok memnunum
Leke olunca deterjandan biraz lekeye dokup bekletiyorum yikaninca teryemiz oluyor ve harika kokuyor
Bende baby me tercih edicem. İcerigindeki kimyasallar ecocert sertifikali ayrica sivi olmasi daha kolay etki edip daha kolay durulanir yapiyor

Ben babyme aldım canım yorumlar çok güzeldi sıvı deterjan ve yumuşatıcısını birde granür sabununu aldım yetkili bayan tavsiyesiyle ve yorumlarda iyiydi deneyince de yazarım sonucu

Arkadaşlar sizce en iyi ve en çok memnun kaldığınız bebek deterjanı nedir ?
Bingo markasının iyi olduğunu duydum..
Baby & me markasının da internetten iyi diye yazmışlar ama çok kararsız kaldım..
Ben omo bebekler için olan sıvı deterjanını kullanıyorum yumuşatıcı olarak dalin pembe kapaklısını omo yerine roxy de olabilir

ben friendlynin 53 yıkamalık deterjanını aldım. tmmen bitkisel, kokusuz ve kendinden yumuşatıcılı. zaten kıyafetlerinin tmmı pamuk olduğu için yumuşacık oluyor yumuşatıcı bi süre kullanmayı düşünmüyorum.
yalnız deterjanı heryerde bulamıyorum o ayrı sorun :S

bende omo baby aldim yikadim ama kokusu cok yogun geldi bana kullanan var mi acaba? siz neler kullaniyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…