Bebek çocuk büyütenler buraya

ffgok

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
58
3
13
Antalya
Merhaba bayanlar çocuklarımız bebeişlerimizi konuşalım

Benm iki tane allah bagislarsa biri 2,5 digeri 1 yas 3 aylik oglum birbirnden yaramazlar ama canlar tabikide :)

evet var erkek minik daha 1 yaşa grcez bakalım

Masasallah allah bagislasin nasil geciyot bebekle gunleriniz :)

Merhaba oh ya ne güzel siz bebisleri buyutmussunuz biz 4.5 ayligiz henüz
Ve k yaramaz ve huysuzuz yaaaaa bi saniye popom yer gormuyo uyku desen yok ne zaman duzelcezzzzzz

Benm ikisndede uyky problemm olmadi sadece gece aglamalari oluyordu oda sancilandiginda ama gorumcemin 2 tane kizi oda ayni ne gece ne gunduz hic uyku yok yarmazlik cok ama 2,5 yasindan sonra duzene girdi cok sukur :)

Benm ikisndede uyky problemm olmadi sadece gece aglamalari oluyordu oda sancilandiginda ama gorumcemin 2 tane kizi oda ayni ne gece ne gunduz hic uyku yok yarmazlik cok ama 2,5 yasindan sonra duzene girdi cok sukur :)

2.5 yas miiiiii oh my goddddddd
Gozlerim yerinden firladi vallaaaaa

Merhaba kızlar,bende geldim :) benimde 3,5 aylık bir prensesim var,Allah bagışlasın evlatlarımızı...

Cocuktan cocuga degisir tabi insallh duzene girer en kisazamanda :)

Aminn...kiz cocuk cok hevesim var ama biraz daha zamani var :)
Benim ilk bebegim hep kız istedik eşimle Allah gönlümüze göre verdi.Erkek çocugumda olsun isterim ama kız çocugu bir başka sanki ya giydirmesi süslemesi çok zevkli,saçlarımız uzasın daha tokalar takıcaz :KK68: Allah sanada nasip etsin cnm...

Bizde esimin istedigi oldu 2 sindede kiz istedim ama nasip dedgin gbi kiz cocugu giydirmesi suslemesi ileridede anneye arkadas olusu :)

selam güzel anneler benimde 2 yaşında oğluşum var avatardakide kendileri :)

Benim ilk bebegim hep kız istedik eşimle Allah gönlümüze göre verdi.Erkek çocugumda olsun isterim ama kız çocugu bir başka sanki ya giydirmesi süslemesi çok zevkli,saçlarımız uzasın daha tokalar takıcaz :KK68: Allah sanada nasip etsin cnm...
allah herkese hayrlı evlat nasip etsin ikisinin de yeri ayrı olur kız tabiki özel ona güzel süslü mini elbiseler ayakkabılar alınmalı :KK68: allah analı babalıı büyütmek nasip etsin :nazar:

Back
X