Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benm iki tane allah bagislarsa biri 2,5 digeri 1 yas 3 aylik oglum birbirnden yaramazlar ama canlar tabikide :)
Benm ikisndede uyky problemm olmadi sadece gece aglamalari oluyordu oda sancilandiginda ama gorumcemin 2 tane kizi oda ayni ne gece ne gunduz hic uyku yok yarmazlik cok ama 2,5 yasindan sonra duzene girdi cok sukur :)
Cocuktan cocuga degisir tabi insallh duzene girer en kisazamanda :)2.5 yas miiiiii oh my goddddddd
Gozlerim yerinden firladi vallaaaaa
Aminn...kiz cocuk cok hevesim var ama biraz daha zamani var :)Merhaba kızlar,bende geldim :) benimde 3,5 aylık bir prensesim var,Allah bagışlasın evlatlarımızı...
Benim ilk bebegim hep kız istedik eşimle Allah gönlümüze göre verdi.Erkek çocugumda olsun isterim ama kız çocugu bir başka sanki ya giydirmesi süslemesi çok zevkli,saçlarımız uzasın daha tokalar takıcazCocuktan cocuga degisir tabi insallh duzene girer en kisazamanda :)
Aminn...kiz cocuk cok hevesim var ama biraz daha zamani var :)
ben onun o iki dişini yerim allah bağışlasın çok tatlıselam güzel anneler benimde 2 yaşında oğluşum var avatardakide kendileri :)
Bizde esimin istedigi oldu 2 sindede kiz istedim ama nasip dedgin gbi kiz cocugu giydirmesi suslemesi ileridede anneye arkadas olusu :)
allah herkese hayrlı evlat nasip etsin ikisinin de yeri ayrı olur kız tabiki özel ona güzel süslü mini elbiseler ayakkabılar alınmalıBenim ilk bebegim hep kız istedik eşimle Allah gönlümüze göre verdi.Erkek çocugumda olsun isterim ama kız çocugu bir başka sanki ya giydirmesi süslemesi çok zevkli,saçlarımız uzasın daha tokalar takıcazAllah sanada nasip etsin cnm...