Ya bu Kaynanalar var ya sinir oluyorum benimde kaynanam daha karnıma düşmeyen bebeğe güzel isim koymasalar ben koyarim ismini diyorduKizlar, yeni hamileyim ama daha ailelere soylemedik.
Hamile kalmadan once esimin ailesi tutturdu, isim danismadan olmaz, once bi buyuklere danisilir vs vs. Kendi kizi, yani gorumcem istedigi ismi koydu ama.
Sonra bide esimin babaannesi cikti daha evlenmeden, cocugun olursa benim adimi koyacaksin diye.
Esimde tutturdu oglan olursa babamin adini koycam diye.
Esimin ailesi hep kaynana kayinbaba koymus isimleri. Bide ailede baska gelinler var, sanki isim yokmus gibi kendi kaynanalarin isimlerini koydular, bana onlari ornek gosteriyorlar.
Delircem ya. Cocuk benim, neden ben isim secemiyorum, nedir bu milletteki isim krizi. Ben su su su isimleri begeniyorum dedigimde, kaynanam hemen 'eeee iyyy o ne bicim isim' diye konusup duruyor.
Ne yapmaliyim bana bi akil fikir verin?
Annene babama söyle bizim ismimizi koyacaksınız diye eşinize söylesinler birazda senin ailen baskı yapsın sen de çık ortaya çocuk benim istediğim ismi koyarım herkes kendi çocuğuna baksın de. Eşine de arada kalmak istemiyorum ne o taraf ne bu taraf çocuğumuza güzel modern isim koyalım 20 yaşına gelince dalga konusu ya da geçmişte kalan isimler olmasın de. Birazda eşin arada kalsınKizlar, yeni hamileyim ama daha ailelere soylemedik.
Hamile kalmadan once esimin ailesi tutturdu, isim danismadan olmaz, once bi buyuklere danisilir vs vs. Kendi kizi, yani gorumcem istedigi ismi koydu ama.
Sonra bide esimin babaannesi cikti daha evlenmeden, cocugun olursa benim adimi koyacaksin diye.
Esimin ailesi hep kaynana kayinbaba koymus isimleri. Bide ailede baska gelinler var, sanki isim yokmus gibi kendi kaynanalarin isimlerini koydular, bana onlari ornek gosteriyorlar.
Delircem ya. Cocuk benim, neden ben isim secemiyorum, nedir bu milletteki isim krizi. Ben su su su isimleri begeniyorum dedigimde, kaynanam hemen 'eeee iyyy o ne bicim isim' diye konusup duruyor.
Kocana söyle sen babanın ismini koyarsan ben de babamın ismini koyarım iki isimli olur de bakalım o zaman ne diyecekKizlar, yeni hamileyim ama daha ailelere soylemedik.
O kadar haklısınız ki Allah nasip ederse çocuğumun doğmasına beş ay var şimdiden kayınvalidem Eylül ayında doğarsa adını Eylül koyalim diyorBi de hep erkek tarafından geliyor bu baskı anlamadım. Evleniyoruz diye kökümüzü mü alıyorlar anlamıyorum. Kız tarafından böyle bi baskı görmedim. Birazda damada baskı yapsınlar. Gelin sesini çıkarmıyor diye ne bu rahatlık sen çocuğuna koymuşsun toruna da koymayı ver
Kız yine güzel isim koymak istiyorO kadar haklısınız ki Allah nasip ederse çocuğumun doğmasına beş ay var şimdiden kayınvalidem Eylül ayında doğarsa adını Eylül koyalim diyor
oyle deyince de kendi erkek kardesin koysun babanin ismini diyorKocana söyle sen babanın ismini koyarsan ben de babamın ismini koyarım iki isimli olur de bakalım o zaman ne diyecek
Ay bu ne ya ciddenKizlar, yeni hamileyim ama daha ailelere soylemedik.
Ne geri kafalı adam çocuk sadece babanın evladı mi ki çocuğa isim koymak erkeğe has olsunoyle deyince de kendi erkek kardesin koysun babanin ismini diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?