- 14 Şubat 2022
- 245
- 464
- 18
Ne yap biliyormusun bu konuyu hic acma onlar acarsada duymamiş gibi yap cevap verme.Kizlar, yeni hamileyim ama daha ailelere soylemedik.
Hamile kalmadan once esimin ailesi tutturdu, isim danismadan olmaz, once bi buyuklere danisilir vs vs. Kendi kizi, yani gorumcem istedigi ismi koydu ama.
Sonra bide esimin babaannesi cikti daha evlenmeden, cocugun olursa benim adimi koyacaksin diye.
Esimde tutturdu oglan olursa babamin adini koycam diye.
Esimin ailesi hep kaynana kayinbaba koymus isimleri. Bide ailede baska gelinler var, sanki isim yokmus gibi kendi kaynanalarin isimlerini koydular, bana onlari ornek gosteriyorlar.
Delircem ya. Cocuk benim, neden ben isim secemiyorum, nedir bu milletteki isim krizi. Ben su su su isimleri begeniyorum dedigimde, kaynanam hemen 'eeee iyyy o ne bicim isim' diye konusup duruyor.
Ne yapmaliyim bana bi akil fikir verin?
oyle deyince de kendi erkek kardesin koysun babanin ismini diyor
Gerçekten özür dileyerek yazıyorum ama böyle insanlar kadını sadece taşıyıcı olarak görüyor, kayınvalidelerde zamanında kendi kayınvalidesine karşı söz hakkı olmayan kişiler, kayınvalideleri ölünce de kendi sırtlarından söktükleri kaynana tırnağını geline geçiriyorlar.Ne geri kafalı adam çocuk sadece babanın evladı mi ki çocuğa isim koymak erkeğe has olsun
Sinirlerinizi bozmayın, hamile halinizle kendinizi yıpratmayın hiç, onlar ne derse desin, siz bebeğiniz için güzel bir isim seçer nüfusa yazdırırsınız.aglamak istiyorum ya, resmen sinir krizi geciriyorum her gun.
Sen ilk önce. Eşini dize getir hersey onda bitiyorKizlar, yeni hamileyim ama daha ailelere soylemedik.
Hamile kalmadan once esimin ailesi tutturdu, isim danismadan olmaz, once bi buyuklere danisilir vs vs. Kendi kizi, yani gorumcem istedigi ismi koydu ama.
Sonra bide esimin babaannesi cikti daha evlenmeden, cocugun olursa benim adimi koyacaksin diye.
Esimin ailesi hep kaynana kayinbaba koymus isimleri. Bide ailede baska gelinler var, sanki isim yokmus gibi kendi kaynanalarin isimlerini koydular, bana onlari ornek gosteriyorlar.
Delircem ya. Cocuk benim, neden ben isim secemiyorum, nedir bu milletteki isim krizi. Ben su su su isimleri begeniyorum dedigimde, kaynanam hemen 'eeee iyyy o ne bicim isim' diye konusup duruyor.
aynen oyle yapicam, tripse sonuna kadar trip atarim, doguma kadar konusmam vallaSen ilk önce. Eşini dize getir hersey onda bitiyor
Vala uyanıksınCinsiyetini öğrenince isimli hastane çıkışlarından yaptır direk.
hiç kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin. Eşine söyle bu bebek bizimse biz karar veririz. aile büyüklerinin adını da koymayacağım deyin ve kulaklarınızı kapatın. Onları susturma işini de eşiniz yapsınKizlar, yeni hamileyim ama daha ailelere soylemedik.
hepsi aynı merak etme. Eltim geçen yıl doğum yaptı kayınpederin ismini koydular. Şimdi 4.5 aylık hamileyim ikiz erkek bebek bekliyoruz bana bir şey diyemiyorlar yüz vermiyorum ama anlıyorum düşüncelerini. Onlara kalsa bende en az birine kayınpederin ismini koymalıyım beklenti bu yani diğer gelin koyduğu halde kurtulamıyorum. Geçen sabah karga bokunu yemeden aramıs kayınvalidem çocukların ismini ne koyduk diye. Mert ve Kağan olacak dedim . Mert güzel de Kağan ne bileyim dedi. Biz öyle koyduk dedim ondan beri aramıyor çünkü afedersin de sen kimsin yaniKizlar, yeni hamileyim ama daha ailelere soylemedik.
Yok artıkoyle deyince de kendi erkek kardesin koysun babanin ismini diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?