bebek evliliği kurtarır mı?

elzem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
464
33
68
sizce mutsuz yuvalarda bebek evliliği kurtarırmı?

Son düzenleme:
bebek mutlu yuvanın mutluluğunu daha çok perçinler sorunları olan mutsuz evlilikleri daha çok çıkmaza mutsuzluğa sürekler evliliği kuratarmak için asla çocuk yapılmamalı bunu söylerim ben

Son düzenleme:
sen tecrübeli bayanlardan demişsin ama bnde yorum yapmak istedim.kocanla bi sorunun yokmuş çok şükür ki o yüzden bi bebeğnz olduğu zamn eşinin size yani ailesine daha çok bağlanacağnı düşünüorum çnkü baba olcak sonçta belki onlarda torun sevgisini tadınca o kadar çok müdahale etmezler evliliğinze umarım yani inşallah allah sağlıklı bi evlat nasip eder size sevgiler..

Ne kadardır evlisiniz ?
Eğer azcık da olsa böyle durumlar varsa biraz bekleyin bebek için.
Sonuçta, bebek evlilik kurtarır düşüncesi çok yanlıştır. Olan bebeğe olur .
Ama evliliğinizde eşinizle sorununuz yok. Ailesiyle. Yani pek takmayın bence.​

sorunlu bir evlilikte evliliği kurtarmak için bebek yapan bir kadın çok bencil bir kadındır...

hiç bir çocuk ailesini seçemez. ama seçme hakkı olsaydı bence mutlu, huzurlu bir yuvaya gelmek isterdi. ailevi problemlerini halledememiş bir yuvada kendi sağlıklı büyüyemez diye düşünüyorum.
ayrıca farzedin ki sonuç hiç iyi değil sonra ne olacak?

ayrıca eşin ailesiyle sıkıntın varsa

bebeği yapınca onla ilgilenmekten kocanı iyice ailesinin kucağına atarsın...

işler iyice sarpa sarar güvendikten sonra yap hem kendine hem kocana

ve senin isteğinden ziyade kocanın da istemesi önemli sormadan karar vermeden plansız bir hamilelikte hep kadınlar tek başlarına o çocuğu büyütmek zorunda kalıyorlar

o çocukların babalarıyla hiç mi paylasacak bir ihtiyaçları olmaz ama adamlar tınlamıyor bıle nasıl olsa anası bakıyor diye düşünüyorlar

benim eşimin aileside herşeye karışır maddi ve manevi hiç bir destekleri olmadığı halde her aldığımıza karışır morallerimizi bozarlar eşim salla boşver konuşur konuşur susarlar dio çocuk sadece senin elini kolunu bağlıyo bide anne baba olunca onlara bakış açın değişiyor eşinin ailesi tarafında değişen bişey olmaz bence dahada artar karışmaları rabbim hakkında hayırlısını versin

çocuğa yazık
sorunlu bir ailenin içinde yetişmesin lütfen
önce sorunlarınızı halledin sonra çocuk yapın

sorunlu ßir evlilige ßeße yapiverin,ayrilirken yalniz kalmamis olursunuz!!!!!

Öncelikle aile sorunlarını halletmeyi dene yoksa bebek falan yapma, çünkü böyle bir iş için bebek yapmak çok büyük bir risktir, Allah korusun yollar ayrılırsa o bebeğe yazık olur...

çok benilce bir tutum sırf evliliğiinze renk katmak içinse bence acele etmeyin önce hem bedenen hem ruhen bu fikre açık olduktan sonra karar verinn

çünkü çoçuk sorumluktur ve hem knedini hem eşini beslicek tek şey

Cocuk oyuncak degil canım deneyip göremezsin risk olur tabi mutluluk katar evin nesesi olur ama var olan sorunlar cocukla kaybolmaz baska cözüm yolları arasan

valla bu iş belli olmuyor .....güzelleştirebilir de çıkmaza da sokabilir ...çevremde olumlu ve olumsuz örnek çok ...!bunu şimdiden bilmek çok zor tabiki...ben 5 yıllık evliyim hiçbir yönden sorunum yok çok şükür bebeğimiz olmasına yeni karar verdik sayılır ama hala bin kere düşünüyorum !!!! herşey yolundayken kestiremiyorum durumu yani ......bence sadece bu sebepten bebek yapma ! gerçekten aile olmayı istiyorsanız eşinle karşılıklı konuşarak bir karar ver ...zaten açıkçası çocuk kocayı eve bağlar mantığını oldum olası anlamamışımdır !! kendi evini sen daha iyi bilirsin sadece iyi düşün hakkınızda hayırlısı ...

sorunlarınız halledilecek gibiyse ve eşine güveniyorsan ailesinin sözüne bakmıyorsa yap ama yok diyorsan kesinlikle yapma.. benim kızım 4 yaşında görmediği kalmadı yavrumun

ortada kurtarılması gereken bir evlilik varsa, kesinlikle kurtarmaz üstüne tuz biber olur...
çünkü çocuk olunca belli bir süre eşler arasındaki ilgi tamamen çocuğa kayıyor...
evlilik namına bir şey de kalmıyor...

cocuk meselesi gayet cicci ciddi dusunulup tasinilacak bir mesele..

yani oyle evlilige RENK KATMAK icin yapilacak bisey degil..

onun yerrine evlilige renk katacak baska yollar arayin.

neden boyle dedim cocugu evlilige renk katma araci olarak goruyorsunuz....

çocuk evliliğe renk katar katmasına,fakat sorunsuz veya sorunlarını gideren evliliklere renk katar..
evliliğini sen daha iyi bilirsin..boşanma,ayrı yaşama raddesine geldiniz mi?
ağzınızdan sık sık boşanalım kurtulalım sözleri çıkar mı?boşanmaya teşebbüs oldu mu?

buna göre karar verin bebek olayına?
evlilik süreniz ne kadar?daha yeniyse ,acele etme bebek için..

Bence evliliğinizde sorunlar varsa bebek düşünmek şuan için yapılacak en büyük hata olur.Sadece ailesinde değil eşindede hatalar var.Kendi kararlarını alabilecek yaşta neden ailesinin kendini yönlendirmesine izin veriyor.Bence öncelikle evliliğinizdeki yolunda gitmeyen durumlara bir çözüm getirmelisiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…