Günaydınlar.
2 yıllık evliyim ufak tefek sorunlar dışında çok güzel bir evliliğim var. Eşim ev işlerinde vs yardımcıdır asla beni yormaz. Beraber işten döner beraber evi toplar beraber otururuz.
Çok kuvvetli bir bağımız var. Sürekli sarmaş dolaş ilgililiyiz. 2 kişilik hayatımız bizi çok mutlu ediyor. Beraber boş boş oturmayı bile çok seviyoruz. Her ortamda eğleniyoruz. Kafamıza esiyor dışarı çıkıp sabaha karşı geliyoruz. Özgürlük benim için herşey. Eşim de bana ayak uyduruyor.
Sanırım artık çocuk istiyor. Hevesleniyor.
Fakat ben özgürlüğümü kısıtlayacak, eşimle aramdakı bağ kopacak, dizilerim yarım kalacak, uykularım keza öyle.. diye çok kokuyorum. Bebekleri çok seviyorum. Ama kendimi anne olarak kabullenemiyorum.
Eşim sıkma zorlama kendini 1-2 yıl daha bekleriz diyor fakat sanki 10 yıl sonra da böyle hissedeceğim gibi. Sorumluluk beni boğuyor. Pişman olmaktan, iyi bir anne olamamaktan deli gibi korkuyorum.
Benim gibi hissedip sonra iyi ki anne olmuşum diyen var mı ?
Günaydınlar.
2 yıllık evliyim ufak tefek sorunlar dışında çok güzel bir evliliğim var. Eşim ev işlerinde vs yardımcıdır asla beni yormaz. Beraber işten döner beraber evi toplar beraber otururuz.
Çok kuvvetli bir bağımız var. Sürekli sarmaş dolaş ilgililiyiz. 2 kişilik hayatımız bizi çok mutlu ediyor. Beraber boş boş oturmayı bile çok seviyoruz. Her ortamda eğleniyoruz. Kafamıza esiyor dışarı çıkıp sabaha karşı geliyoruz. Özgürlük benim için herşey. Eşim de bana ayak uyduruyor.
Fakat ben özgürlüğümü kısıtlayacak, eşimle aramdakı bağ kopacak, dizilerim yarım kalacak, uykularım keza öyle.. diye çok kokuyorum. Bebekleri çok seviyorum. Ama kendimi anne olarak kabullenemiyorum.
Eşim sıkma zorlama kendini 1-2 yıl daha bekleriz diyor fakat sanki 10 yıl sonra da böyle hissedeceğim gibi. Sorumluluk beni boğuyor. Pişman olmaktan, iyi bir anne olamamaktan deli gibi korkuyorum.
Bebek bence evlilikte bir milat ve geri dönüşü yok. Çocuklar büyüyünce eskiye döneriz diyenler, o eski sizden eser kalacak mı acaba? Çocuk büyüdükçe derdi de büyüyor. Şu an için ne eşim ne ben çocuk düşünüyoruz. Bana kalsa çocuksuz yaşayabilirim. Ama eşim elbet bir gün olacak diyor. Benim onu diyecek kadar bile bir isteğim yok şu an.. Olursa da adet yerini bulsun diye olur. 28ime az kaldı, aklımdan madem çocuk olacak çok geçe kalmasın diye de geçiyor bazen.. Öyle arafta kalmış gibi hissediyorum kendimi.. Gerçi çocuk yapmaya gelene kadar başka sorunlar da var çocuk yapmaya engel teşkil eden.. Hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor aklıma..
Günaydınlar.
Bize de aynısı oldu şimdi o sorup duranlar kapıyı çalmiyor bile. Kendi öz annem dahil çocuk hasta bikaç gündür hafif,kendi basimizin çaresine bakıyoruz. Allah isteyene versin dedikleri bu. Tabi bizde istedik ama çevre çok çok çok önemli faktör. Onemsizlestirmek aldirmamak lazimSizinle ayni gibiyiz, eaimle bagimiz cok gucluydu. Cocuk fikrini baya bir erteledik ama artik milletin cenesini kapatamaz olduk. Gerci benim esim de pek istemiyordu, ben zaten hic istemiyordum. Yakin aralikli 2 tane dogurdum. Pisman miyim, evet. Gecmise donme sansim olsa dogurur muydum, asla! Butun hayatim degisti cunku, ise eskisi kadar agirlik veremiyorum. Esimle adam gibi vakit geciremiyorum, kendime zaman hic ayiramiyorum. Bence bizim gibi ciftler cocuk yapmamali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?